Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Ez meg megint relatív ebbe nagyon nem lehet belekötni kinek mi a luxus valószínűleg a 32k ból élő falusi nyugdíjasnak a bkv bérlet is luxus. De ugyanez neked teljesen természetes. Valakinek meg a 600k s alienware nem luxus hanem munkaeszköz amit lazán kifizet. Ezen nincs értelme rugózni azon van hogy pénzügyi kereteket nem vizsgálva van e értelme egy gamer gépnek márpedig sok esetben van. Az hogy neked vagy valakinek telik e rá az meg egyéni szoc. probléma
-
Pocok256
veterán
Amit most elkezdtél feszegetni meg egy teljesen más téma, kinek mi a luxus. Valaki simán megengedheti magának a 800k s laptopot mert negyed havi fizetése valakinek meg éves. De abban egyetértünk, ha pénz nem számítana csak a kényelem akkor sok esetben sokkal jobb 1 -1 monitort letenni a 3-4 környéken ahol ingázol és a géped meg vinni mint 3-4 gépet tartani és folyamatosan szinkronizálgatni őket. Az pedig, hoyg ki mennyit képes vagy tud kifizetni a kényelme érdekében az teljesen egyedi.
Hidd el ha havi 1+ misit haza hozol nem azon fogsz zsörtölődni, hogy a 500k s notid 100k val drágább volt mint egy ugyanolyan teljesítményű asztali gép ...
(#132) ->Raizen<-
Ha pedig tovább olvasod akkor látod, hoyg írtam midnegyik amit leváltottam mind a mai napig üzemel és köszöni szépen. -
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
Mit nem sikerült megérteni abból amit leírtam? Nem.Nem lesz 2 asztali gépem! Ahogy írtam: x helyen el sem férne a monitor és perifériák,meg mikor megyek minden nap y helyre akkor először x helyen a gépről mentsem le az adatokat egy pendrive-ra és y helyen meg másoljam fel hogy tudjam folytatni esetleg az elkezdett munkámat? Vagy hogy képzeled?, de te nem vagy szűklátókörű...
Miért nem lehet megérteni hogy van az az életkörülmény amikor praktikusabb egy erős laptop mint egy vagy 2 asztali pc? Felettem másik ketten-hárman is írták miért használnak,tök más okból mint én,sokan mások megint csak más okokból használnak,de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter... -
Flagstaff
tag
Rendszeresen előkerül ilyen komoly kiépítésű gamer notiknál az, amivel néhány éve még én is félresöpörtem volna még csak az ötletét is. Ennyi pénzt ki nem adnék érte, inkább asztali, úgyse hurcolom. Aztán az élet már csak olyan hogy megmutatja hogy bármikor szükséged lehet rá.
Lett két korongon sérvem az ülő életmód miatt. Változtatnom kellett mert fél óra után nagyon fáj ülni és nem, nincs az a szék, amiben ne fájna ülni - egy óránál hosszabb utazás kimondottan kényelmes kocsiban is pihenőt igényel. Szóval vagy állok, vagy fekszek. És a nem kevés pénzbe kerülő asztali gépem ott állt kihasználatlanul, a játszhatnék pedig nem hagyott nyugodni. Megoldás? Igen, játékra is alkalmas noti. Hátamra fekszem, a notit a felhúzott lábamra támasztom és fekve játszom. Jobb lenne asztalinál? Igen. Olcsóbb? Valószínű. Tehetem? Nem. Örülük neki hogy így történt? De még mennyire... Ennyi. Mivel nem gyakran kell hurcolni,nem téma a közel 4kg+táp (Dell M6800, nem kimondott gamer noti,de én ezt akartam) hátizsák van hozzá és ha úgy adódik hogy mégis vinnem kell magammal, hát a kocsiig csak kiviszem. Nehéz elképzelni hogy ahol 400+e van notira ott nincs autó. Ha meg nincs de mégis ilyen noti kell, hát akkor az kell. Most már el tudom fogadni ha valaki valamilyen számára fontos okból inkább ilyet vesz mint épít egy asztali/ITX gépet és vesz mellé kisebb/könnyebb laptopot. Nem kell hogy bárkinek az fájjon ha a másik ebben lát rációt vele ellentétben. De ehhez a szemléletváltáshoz kellett a fentebb leírt probléma. -
Muerte
addikt
Olyanoknak kell mint pl. én,aki minden nap 12 órát x helyen,12 órát y helyen tölt és sosem tudom előre melyik napon hol és mikor lesz időm játszani is.Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani és az egyik helyen (legyen x) el sem férne,y helyen pedig van egy 24"-os IPS ha annyira kevesellném a 18"-t,de nekem elég az is,már megszoktam.Nyilván még más kismillió élethelyzet praktikusabbá teheti az asztali gép kiváltását egy normális laptopra,csak az emberek kissé szűklátókörűek,nehezen tudnak a saját kis világuktól elvonatkoztatni és belegondolni hogy azon túl is élhetnek talán emberek,akár máshogyan is,és attól még nem rosszabbak vagy hülyébbek mint a másik...
Egyébként az lett volna a 8.csoda ezen a világon,ha itt a PH.-n egy gamer laptop hírnél senki be nem böfögné egyszer,hogy "ez mire jó?" "10x jobb asztalit összerakok ennyiből" stb.stb. -
DNReNTi
őstag
"Aggymar egy cigit teso, buszra kell. Daszip laptop teso, hunnen van? Adod ide manis, vagy szolok a tesoknak." Minden nemu egyezes a valosaggal csak a veletlen muve.
(#53) rudi
Viccet felreteve amugy, nem para ezekkel setalgatni, BKV-zni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest