- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Pocok256 #166 üzenetére
"Egyszerűen hihetelen, hogy nem tudjátok elképzelni, hogy egy laptopon nem csak facebookozni lehet hanem vannak teljesítmény igényes alkalmazások is akár munka miatt is."
jaja, 4 mag 2.9 GHz nem fészbúk kategória. Azon már twitterezni is lehet fészbukozás közben.
"nagyon jó lenne a buszon meg metron szaladgálni"
600 ezres laptopra van pénz. Autóra nincs
Ez olyan mint a foltos nadrágban az ájfón?Néhány kivételes esetben hasznos lehet egy ilyen laptop, de valljuk be az emberek többsége azért veszi mert (azt hiszi, hogy) státuszszimbólum.
-
UnknownNoob
tag
válasz
Pocok256 #135 üzenetére
Ha valaki elégeti a pénzét az nem luxus, hanem hülyeség, és nem, egy 600 ezer forintos laptop nem egy 500 ezer forintos asztalinak felel meg. 300 ezerből lehet hasonló tudású gépet venni mint a cikkben szereplő.
Ha sok a $$$, akkor vegyél két Xeont és egy (kettő) Titánt. Ha az meg már overkill, akkor költsd a pénzt autóra, házra, családra vagy... izé... helikopterre. A lényeg, hogy nincs olyan, hogy úgyis van elég. Mindig értelmesen kell elkölteni.
Én nem ismerlek téged. Ha te ezekkel a laptopokkal boldogabb vagy, akkor elhiszem, hogy neked ez az értelmesen elköltés. Itt most az érveléstől kaptam agyfaszt.
Az EFI amúgy támogatja, hogy külső adathordozóról bootoljál, amit ráadásul nem is azon a gépen telepítettél, szóval elég lenne ha csak az adathordozót vinnéd haza az otthoni géphez. Nem kell szinkronizálni. Még egy laptopnál is kisebb, egy helyen van a munka és mégis élvezheted az asztali gép előnyét.
Ezek a laptopok mindig gagyik lesznek. Ha építettél már vízhűtést vagy csak úgy simán van némi rálátásod, hogy az áramfelvétel / hőleadás hogy működik, akkor azt is érted, hogy egy munkaállomást nem tudsz belegyömöszölni egy pár centi vastag dobozba. Igen tudom, ezek nem server-grade cuccok, hanem csak ilyen bóvli, de ha nem tud kiváltani egy munkaállomást, akkor miért kerül annyiba?
-
emmm
őstag
válasz
Pocok256 #135 üzenetére
A luxus volt nálam az eredeti probléma felvetés (nézd csak vissza). Csak itt úgy látom félrement az értelmezés nálam, szerintem teljesen érthető módon (ott az eredeti idézet), azért kötöttem bele. Szerintem már így nektek is világos az eredeti problémám.
Az, amit a kolléga most már világossá tett, hogy csak a bika laptop van, azt én már nem érzem úgy luxusnak, hanem egy mindenre alkalmas optimális eszköznek, ami ez esetben a jó megoldás.A többivel egyetértek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Pocok256 #130 üzenetére
Pontosan leírtad a lényeget, 1-2 évente váltod, nincs ideje elromlani.
Még egy helikopter jelen!
Tudod én ilyen vagyok maximalista, pc párti voltam de a design meg a kényelem miatt néha váltottam notira, de aztán mindig előjött az hogy mi lesz ha bga-s lesz mehet a gariztatós tortúra. Valahol belefáradtam hogy minden komolyabb notim kötelezően gariztatni kell mert ez meg az lett a baja. Előitéleteim támadtak amit egykönnyen nem tudnék elfelejteni egyes márkákkal kapcsolatban. 4+ éves garival más lenne a történet és valószínűleg lenovot vennék így, mert azokban sosem csalódtam. -
emmm
őstag
válasz
Pocok256 #130 üzenetére
Nem változott a véleményem, de én elfogadom, hogy ti másképp gondolkoztok.
Sebaj, leszek helikopter akkor, örüljetek
Szerk: egy dologban egyetértek: a konzol nekem se gyere be dolog. Csak példának írtam, ha valaki azt szereti.
Hínye...de az otthon is van monitor és solved - azé még csak vegyek egy monitort is a méregdrága laptop mellé, az lesz csak luxus
Mert persze azt az asztali gép elől gondolom nem fogod kikábelezni...
(#132) ->Raizen<-:
-
rudi
nagyúr
Szerintem úgy vannak ezzel az Acernél, hogy ismerik az általad írt jelenséget, mérlegelték, hogy ez mennyire ártalmas a termék és a márkanév szempontjából, aztán meghozták a döntéseiket, és abból született a termék. Aztán majd az idő eldönti, hogy 100-ból 80 vagy 100-ból 2 vásárló fordul-e el tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videószerkesztés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged