- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ha valaki elégeti a pénzét az nem luxus, hanem hülyeség, és nem, egy 600 ezer forintos laptop nem egy 500 ezer forintos asztalinak felel meg. 300 ezerből lehet hasonló tudású gépet venni mint a cikkben szereplő.
Ha sok a $$$, akkor vegyél két Xeont és egy (kettő) Titánt. Ha az meg már overkill, akkor költsd a pénzt autóra, házra, családra vagy... izé... helikopterre. A lényeg, hogy nincs olyan, hogy úgyis van elég. Mindig értelmesen kell elkölteni.
Én nem ismerlek téged. Ha te ezekkel a laptopokkal boldogabb vagy, akkor elhiszem, hogy neked ez az értelmesen elköltés. Itt most az érveléstől kaptam agyfaszt.
Az EFI amúgy támogatja, hogy külső adathordozóról bootoljál, amit ráadásul nem is azon a gépen telepítettél, szóval elég lenne ha csak az adathordozót vinnéd haza az otthoni géphez. Nem kell szinkronizálni. Még egy laptopnál is kisebb, egy helyen van a munka és mégis élvezheted az asztali gép előnyét.
Ezek a laptopok mindig gagyik lesznek. Ha építettél már vízhűtést vagy csak úgy simán van némi rálátásod, hogy az áramfelvétel / hőleadás hogy működik, akkor azt is érted, hogy egy munkaállomást nem tudsz belegyömöszölni egy pár centi vastag dobozba. Igen tudom, ezek nem server-grade cuccok, hanem csak ilyen bóvli, de ha nem tud kiváltani egy munkaállomást, akkor miért kerül annyiba?

-
emmm
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
A luxus volt nálam az eredeti probléma felvetés (nézd csak vissza). Csak itt úgy látom félrement az értelmezés nálam, szerintem teljesen érthető módon (ott az eredeti idézet), azért kötöttem bele. Szerintem már így nektek is világos az eredeti problémám.
Az, amit a kolléga most már világossá tett, hogy csak a bika laptop van, azt én már nem érzem úgy luxusnak, hanem egy mindenre alkalmas optimális eszköznek, ami ez esetben a jó megoldás.
A többivel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest