- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
Mit nem sikerült megérteni abból amit leírtam? Nem.Nem lesz 2 asztali gépem! Ahogy írtam: x helyen el sem férne a monitor és perifériák,meg mikor megyek minden nap y helyre akkor először x helyen a gépről mentsem le az adatokat egy pendrive-ra és y helyen meg másoljam fel hogy tudjam folytatni esetleg az elkezdett munkámat? Vagy hogy képzeled?, de te nem vagy szűklátókörű...
Miért nem lehet megérteni hogy van az az életkörülmény amikor praktikusabb egy erős laptop mint egy vagy 2 asztali pc? Felettem másik ketten-hárman is írták miért használnak,tök más okból mint én,sokan mások megint csak más okokból használnak,de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter... -
Muerte
addikt
Olyanoknak kell mint pl. én,aki minden nap 12 órát x helyen,12 órát y helyen tölt és sosem tudom előre melyik napon hol és mikor lesz időm játszani is.Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani és az egyik helyen (legyen x) el sem férne,y helyen pedig van egy 24"-os IPS ha annyira kevesellném a 18"-t,de nekem elég az is,már megszoktam.Nyilván még más kismillió élethelyzet praktikusabbá teheti az asztali gép kiváltását egy normális laptopra,csak az emberek kissé szűklátókörűek,nehezen tudnak a saját kis világuktól elvonatkoztatni és belegondolni hogy azon túl is élhetnek talán emberek,akár máshogyan is,és attól még nem rosszabbak vagy hülyébbek mint a másik...
Egyébként az lett volna a 8.csoda ezen a világon,ha itt a PH.-n egy gamer laptop hírnél senki be nem böfögné egyszer,hogy "ez mire jó?" "10x jobb asztalit összerakok ennyiből" stb.stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged