Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Mondjuk úgy, hogy elfogadom, amit mondasz. Igazából a szemem ezen akadt meg, amit eredetileg írtál:
"Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani" - ami azért elég vicces, tekintve, hogy egy ilyen méregdrága laptopot használsz az asztali géped mellett
Ezt meg : "de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter..." - légy oly kedves, és ne adj a számba olyan mondatokat, amiket én nem írtam le
Munkát meg nem tárolok a gépemen. Ha szofter kód, akkor eleve TFS/GIT/whatever repository, ha egyéb, akkor meg céges felhő/hálózat. Meg is hágna "három jól bepipázott nigger" (by Ponyvaregény) a melóhelyen, ha csinálnék ilyet(#127) ->Raizen<- : jó, de azért ne az legyen a kiindulás, hogy úgyis elromlik. Azért gondolom van ezekre legalább 3 év garancia, az alatt végképp nem venném meg. Nekem otthon egy (most már) jó öreg magnézium házas HP Elitebook van, az tényleg kibír mindent (még a lányomat is
), melóra is jó, mai napig is, ha szükséges. Kb. hordozható videóvágásra/konvertálásra tudom ezt a cuccot elképzelni, de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét.
-
emmm
őstag
Már ne is haragudj, de a második asztali gép helyett egy ILYET megvenni nem luxus?
Nekem amúgy nem szűk a látóterem, egy PC, két laptop van otthon, tablet egyelőre nincs.
De egy gémer laptopnak már csak azért sem látom értelmét, mert ha már játszok, akkor legalább egy 24-es monitoron teszem, nem egy ekkora laptop kijelzőn. Hiába tudna ez 4k-t, ha csak ekkora a mérete.
Maga ez a laptop egy LUXUS, akárki akármit mond, amit igazából sosem vennék, pedig 1 havi fizumból is simán kijönne, szóval nem a pénz az akadály, hanem szimplán feleslegesnek érzem. Ahogy pl. az i7-et is annak érzem, de ez már másik téma.
De ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
2 év kötelező eu-ban, de 3 év sztem ilyen gépnél kicsit megnyugtatóbb
kíváncsi vagyok, annyian hőbörögtek itt milyen drága, csak a vga meg cpu 300k felett van benne ( : , szóval 600k-ért tényleg jó vétel - lenne -szerk: destop 1080 230k-tól kb itthon, mobil drágább, cpu-ra nem láttam intelnél árat de 100k biztos van, szóval 350-400k magában a vga és cpu
szerk: rudi igen, ez reálisabb sajnos és drága is, ssd és ram ár azért nem jelent 100k-t
linux mellett 820k-s ár azért vicces ( : -
rudi
nagyúr
Nektek lett igazatok az árakkal, kaptam infót a hazai Acertől:
Most épp elég nehéz a hardveres helyzet, a hatalmas kereslet miatt a RAM és SSD árak az egekben és az LCD panelek ára is mászik felfelé, a forint meg nem éppen. A Predator 17x eléggé rétegtermék, ezért a nagykereknél is rendelni fog kellenie annak, aki komolyan gondolja (és lesznek ilyenek) az alapkonfig:
17.3" FHD IPS Acer ComfyView™ LED with G-Sync, 1920x1080, Black - Black, Intel® Core™ i7-7700HQ - 2.8GHz, 8GB DDR4 + 8GB DDR4 + Free 2 slot, 256GB SSD M.2 + 1TB HDD / 7200, DVD-SM DL, NVIDIA® GeForce® GTX 1080, 8 GB VRAM GDDR5X, Acer Linux, Backlight, VR ready, 3 év garanica - 819900Ft
Alapvetően 799 000 forintra akarták belőni az árát, de pár hét alatt ennyit tolódott el a euro/USD árfolyam és a rohamosan emelkedő SSD árak miatt.
-
Chaser
legenda
műanyaggal egyébként nincs ha korrekt minőségű, volt régen műanyag gépem, bc gépek közt is sok elsírhatná magát mennyire masszív volt, billzet se süppedt, majdnem olyan masszív volt mint most a 8540-esé, régi inspiron, akkor még nem a tejfölös pohár alapanyag volt a trendi ( :
3 év garral 600k-ért 1080-nal simán
az mondjuk nem derült ki a cikkből mennyi a gar, pedig elég fontos
régen egyes modellekre adtak 3 év gart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest