- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Mondjuk úgy, hogy elfogadom, amit mondasz. Igazából a szemem ezen akadt meg, amit eredetileg írtál:
"Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani" - ami azért elég vicces, tekintve, hogy egy ilyen méregdrága laptopot használsz az asztali géped mellett
Ezt meg : "de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter..." - légy oly kedves, és ne adj a számba olyan mondatokat, amiket én nem írtam le
Munkát meg nem tárolok a gépemen. Ha szofter kód, akkor eleve TFS/GIT/whatever repository, ha egyéb, akkor meg céges felhő/hálózat. Meg is hágna "három jól bepipázott nigger" (by Ponyvaregény) a melóhelyen, ha csinálnék ilyet(#127) ->Raizen<- : jó, de azért ne az legyen a kiindulás, hogy úgyis elromlik. Azért gondolom van ezekre legalább 3 év garancia, az alatt végképp nem venném meg. Nekem otthon egy (most már) jó öreg magnézium házas HP Elitebook van, az tényleg kibír mindent (még a lányomat is
), melóra is jó, mai napig is, ha szükséges. Kb. hordozható videóvágásra/konvertálásra tudom ezt a cuccot elképzelni, de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét.
-
emmm
őstag
Már ne is haragudj, de a második asztali gép helyett egy ILYET megvenni nem luxus?
Nekem amúgy nem szűk a látóterem, egy PC, két laptop van otthon, tablet egyelőre nincs.
De egy gémer laptopnak már csak azért sem látom értelmét, mert ha már játszok, akkor legalább egy 24-es monitoron teszem, nem egy ekkora laptop kijelzőn. Hiába tudna ez 4k-t, ha csak ekkora a mérete.
Maga ez a laptop egy LUXUS, akárki akármit mond, amit igazából sosem vennék, pedig 1 havi fizumból is simán kijönne, szóval nem a pénz az akadály, hanem szimplán feleslegesnek érzem. Ahogy pl. az i7-et is annak érzem, de ez már másik téma.
De ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
2 év kötelező eu-ban, de 3 év sztem ilyen gépnél kicsit megnyugtatóbb
kíváncsi vagyok, annyian hőbörögtek itt milyen drága, csak a vga meg cpu 300k felett van benne ( : , szóval 600k-ért tényleg jó vétel - lenne -szerk: destop 1080 230k-tól kb itthon, mobil drágább, cpu-ra nem láttam intelnél árat de 100k biztos van, szóval 350-400k magában a vga és cpu
szerk: rudi igen, ez reálisabb sajnos és drága is, ssd és ram ár azért nem jelent 100k-t
linux mellett 820k-s ár azért vicces ( : -
rudi
nagyúr
Nektek lett igazatok az árakkal, kaptam infót a hazai Acertől:
Most épp elég nehéz a hardveres helyzet, a hatalmas kereslet miatt a RAM és SSD árak az egekben és az LCD panelek ára is mászik felfelé, a forint meg nem éppen. A Predator 17x eléggé rétegtermék, ezért a nagykereknél is rendelni fog kellenie annak, aki komolyan gondolja (és lesznek ilyenek) az alapkonfig:
17.3" FHD IPS Acer ComfyView™ LED with G-Sync, 1920x1080, Black - Black, Intel® Core™ i7-7700HQ - 2.8GHz, 8GB DDR4 + 8GB DDR4 + Free 2 slot, 256GB SSD M.2 + 1TB HDD / 7200, DVD-SM DL, NVIDIA® GeForce® GTX 1080, 8 GB VRAM GDDR5X, Acer Linux, Backlight, VR ready, 3 év garanica - 819900Ft
Alapvetően 799 000 forintra akarták belőni az árát, de pár hét alatt ennyit tolódott el a euro/USD árfolyam és a rohamosan emelkedő SSD árak miatt.
-
Chaser
legenda
műanyaggal egyébként nincs ha korrekt minőségű, volt régen műanyag gépem, bc gépek közt is sok elsírhatná magát mennyire masszív volt, billzet se süppedt, majdnem olyan masszív volt mint most a 8540-esé, régi inspiron, akkor még nem a tejfölös pohár alapanyag volt a trendi ( :
3 év garral 600k-ért 1080-nal simán
az mondjuk nem derült ki a cikkből mennyi a gar, pedig elég fontos
régen egyes modellekre adtak 3 év gart
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest