- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #86 üzenetére
régen talán így volt, ma már sajnos nem úgy néz ki
p és w ua. volt, w-ben vga talán erősebb és volt fhd ips verzió, enyémben hd+ tn van de ips közeli és pwm free, ez volt a fő oka amiért választottam sok évnyi és sok tp használat utántecsu továbbra sem érdemes általánosítani, lenovo szervize pedig köztudottan csapnivaló lett mióta itthon történik
személy szerint alsóbb kategóriában egyiket se venném ( :láttam egy 14-es acer ub-ot fhd ips-sel, alu házban, az viszont elég korrekt, régi timeline-x szériára emlékeztet kicsit, azok elég jók voltak
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #81 üzenetére
diszkrét vga-nál még mindig sokkal nagyobb az esély hogy meghibásodik, mint intelnél
desktop fronton is van vga hullás, notebookban még jobban
ws-ek sem halhatatlanok sajnos
én gépemben is cserélhető a vga, nem ws, csak bc, 8540p, meg is lepett, a kortársaiban nem volt cserélhető a vga, 5-6 éves, nem mai gyerek, de minőségben odaver a mai bc vonalnak
ezt amennyit lerúgtam már szegényt az ágyról...:d -
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff #78 üzenetére
igazi gamer gépnél nincs intel vga, ha benne van a körben ront a diszkrét teljesítményén, cikkben talán írja is, freesync miatt nincs intel, de egyébként sem szokták gamerben aktiválni a teljesítmény miatt
ha cserélhető oké, akkor csak 100k körül lehet bele a lap, de ha a vga hal meg az is csúnya
lövésem nincs, meg kell nézni, sok gépben már cpu-t is integrálják
gar lejárta után ilyenekbe alaplapot venni anyagi csőd, használtan leginkább nincs, újan meg horror ára van -
->Raizen<-
veterán
válasz
Flagstaff #70 üzenetére
Hát igen a háttal vigyázni kell, én is inkább álló/sétáló melókat választok mint ülőmunkát. És igen, nagy király ölbe vett notival háton feküdve kényelemben játszani. De csak ezért számomra nem megfelelő viszont majdnem egy árban van monitor+bill+egér+headset+webkamera+bt vevő+komplett pc mint egy ilyen notebook. Az ember ma már gondolkodóba esik... joggal, hogy mit vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Dell Latitude 7370 Ultrabook 1,1 Kg M7-6Y75 16 Gb, áfás számla
- Dell Latitude 7390 core i5-8350 win 11 kompatibilis laptop, áfás számla
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest