Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff
üzenetére
régen talán így volt, ma már sajnos nem úgy néz ki
p és w ua. volt, w-ben vga talán erősebb és volt fhd ips verzió, enyémben hd+ tn van de ips közeli és pwm free, ez volt a fő oka amiért választottam sok évnyi és sok tp használat utántecsu továbbra sem érdemes általánosítani, lenovo szervize pedig köztudottan csapnivaló lett mióta itthon történik
személy szerint alsóbb kategóriában egyiket se venném ( :láttam egy 14-es acer ub-ot fhd ips-sel, alu házban, az viszont elég korrekt, régi timeline-x szériára emlékeztet kicsit, azok elég jók voltak
-
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff
üzenetére
diszkrét vga-nál még mindig sokkal nagyobb az esély hogy meghibásodik, mint intelnél
desktop fronton is van vga hullás, notebookban még jobban
ws-ek sem halhatatlanok sajnos
én gépemben is cserélhető a vga, nem ws, csak bc, 8540p, meg is lepett, a kortársaiban nem volt cserélhető a vga, 5-6 éves, nem mai gyerek, de minőségben odaver a mai bc vonalnak
ezt amennyit lerúgtam már szegényt az ágyról...:d -
Chaser
legenda
válasz
Flagstaff
üzenetére
igazi gamer gépnél nincs intel vga, ha benne van a körben ront a diszkrét teljesítményén, cikkben talán írja is, freesync miatt nincs intel, de egyébként sem szokták gamerben aktiválni a teljesítmény miatt
ha cserélhető oké, akkor csak 100k körül lehet bele a lap, de ha a vga hal meg az is csúnya
lövésem nincs, meg kell nézni, sok gépben már cpu-t is integrálják
gar lejárta után ilyenekbe alaplapot venni anyagi csőd, használtan leginkább nincs, újan meg horror ára van -
->Raizen<-
veterán
válasz
Flagstaff
üzenetére
Hát igen a háttal vigyázni kell, én is inkább álló/sétáló melókat választok mint ülőmunkát. És igen, nagy király ölbe vett notival háton feküdve kényelemben játszani. De csak ezért számomra nem megfelelő viszont majdnem egy árban van monitor+bill+egér+headset+webkamera+bt vevő+komplett pc mint egy ilyen notebook. Az ember ma már gondolkodóba esik... joggal, hogy mit vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- MSI Thin 15 gamer laptop, Core i5, RTX 4050, 3 év Garancia + 5 év Biztosítás!
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi