- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
UnknownNoob #180 üzenetére
Keressél már nekem 1070 / 1080 al szerelt Bussines laptopot pls. Ha lenne nagyon szívesen vennék, de nincs ...
-
Pocok256
veterán
válasz
UnknownNoob #177 üzenetére
600 ezres laptopra van pénz. Autóra nincs
Ez olyan mint a foltos nadrágban az ájfón?Nagyon szeretnék 15 percig körözni egy nyomorék parkolóhelyért a belvárosba vagy fél órákat álldogálni a dugóba. Attól hoyg van pénze valakinek egy ilyen laptopra még nem lesz kretén és saját maga ellensége, se nem lesz időmilliomos. 4 es metroval 10 perc kocsival 35 perc dugóval parkolással és egyéb szívásokkal együtt.
-
Pocok256
veterán
válasz
#54625216 #171 üzenetére
na akkor..
"könnyű hordozhatóságot ígér, de nem adja meg,"
De megadja minden nap hordozom az enyémet és semmi probléma nincs vele."nem bírja aksival"
Nálam integrált le van tiltva szóval elég nagy fogyasztó, de energiatakarékosan ha meetingre kell vinnem 4 órát kibír az pedig bőven elegendő."Asztalival egyenlő teljesítményt is ígér, de azt sem adja meg, mert nem bírja hűtéssel"
Köszöni szépen én gépem bírja hűtéssel mind a gpu mind a cpu maximális turbóját tudja használni ha arról van szó 12 órán át folyamatosan. Az hogy egyes gyártók képtelenek normális terméket letenni az asztalra az nem jelenti azt, hogy az nem is létezik."ráadásul a laptop alkatrészek miatt eleve hátrányból indul."
Miért is indul hátrányből mikor az 1070 és 1080 1-2% os eltérésbe van és clevo és társai ha kell asztali i7 es cpu t tudnak a laptopba tenni amit ugyancsak képesek lehűteni."A gamer laptopoknak csak a hagyományos laptopokkal szemben nagyobb a teljesítménye, de azon az áron, hogy lemondanak a laptopok előnyeiről.
Aki ugyanis ágyban akar filmet nézni, vagy emailezni, annak nem kell gamer laptop.
Aki vonaton akar játszani, annak sem jó a gamer laptop, mert túl nagy és max. egy óráig bírja.'
Semmilyen előnyéről nem mondok le én békésen tudok ha arról van szó ágyon is filmezni ölembe a géppel vagy letéve, ha pedig annyira gramm mániás lennék erre találták ki a tabletet... Vonaton pedig hány embert láttál normális laptopon játszani quake 3 al vagy egyéb játékkal szerintem egyet sem mivel semmilyen eszközzel nem lehet ilyen játékokat játszani egy pasziásnz vagy falsh játék meg ugyanúgy megy 4 órán át a gépen..."Tehát marad az, aki a gyakori utazás, költözés, stb. miatt nem akar asztali gépet fenntartani, és gyakorlatilag konnektortól konnektorig, asztaltól asztalig hordozza a gépet"
Ez pedig a fentiekből adódóan hülyeség. -
Pocok256
veterán
válasz
#54625216 #165 üzenetére
Jó hagyjuk már a butaságot ezzel nagyon jó lenne a buszon meg metron szaladgálni... Egyszerűen hihetelen, hogy nem tudjátok elképzelni, hogy egy laptopon nem csak facebookozni lehet hanem vannak teljesítmény igényes alkalmazások is akár munka miatt is. És erre szüksége van annak is akinek laptop kell. soha nem hallottam, hogy egy sima 120k s laptopba belekötött volna valaki, hogy miert nem egy gépet visz magával. Azért mert ennek nagyobb teljesítménye van meg fél kilóval nehezebb mint égy atlagos laptop semmivel sem másabb hordozni mint egy macbook prot.
-
Pocok256
veterán
válasz
#74018560 #156 üzenetére
Minden egyes gamer noti tesztnél el van ez játszva, hogy fele ennyiért dupla ilyen erős asztalit veszek mindenki suta csak én vagyok helikopter. Aztán mikor megkéri az ember, hogy csináljon már egy videot ahogy minden nap elviszi melóhelyére buszon meg vissza akkor nem akarodzanak jönni ezek a tartalmak
-
Pocok256
veterán
válasz
UnknownNoob #148 üzenetére
Hagyjuk ezt... láthatóan fogalmad sincs arról mit írok és nem tudod feldolgozni mi az, hogy fejlesztői környezet. Szóval fölös a vita. Egyszerűen kérlek ne alkoss arról véleményt amit képtelen vagy felfogni mert nincs meg a szakmai képzettséged hozzá.
-
Pocok256
veterán
Ez meg megint relatív ebbe nagyon nem lehet belekötni kinek mi a luxus valószínűleg a 32k ból élő falusi nyugdíjasnak a bkv bérlet is luxus. De ugyanez neked teljesen természetes. Valakinek meg a 600k s alienware nem luxus hanem munkaeszköz amit lazán kifizet. Ezen nincs értelme rugózni azon van hogy pénzügyi kereteket nem vizsgálva van e értelme egy gamer gépnek márpedig sok esetben van. Az hogy neked vagy valakinek telik e rá az meg egyéni szoc. probléma
-
Pocok256
veterán
Amit most elkezdtél feszegetni meg egy teljesen más téma, kinek mi a luxus. Valaki simán megengedheti magának a 800k s laptopot mert negyed havi fizetése valakinek meg éves. De abban egyetértünk, ha pénz nem számítana csak a kényelem akkor sok esetben sokkal jobb 1 -1 monitort letenni a 3-4 környéken ahol ingázol és a géped meg vinni mint 3-4 gépet tartani és folyamatosan szinkronizálgatni őket. Az pedig, hoyg ki mennyit képes vagy tud kifizetni a kényelme érdekében az teljesen egyedi.
Hidd el ha havi 1+ misit haza hozol nem azon fogsz zsörtölődni, hogy a 500k s notid 100k val drágább volt mint egy ugyanolyan teljesítményű asztali gép ...
(#132) ->Raizen<-
Ha pedig tovább olvasod akkor látod, hoyg írtam midnegyik amit leváltottam mind a mai napig üzemel és köszöni szépen. -
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #127 üzenetére
10+ éve használok laptopokat még 1 sem ment tönkre pedig 1-2 évente váltom őket mindezt úgy, hogy amiket eladtam még azok is köszönik szépen jól vannak. Lehet venni gyárilag hulladékot és lehet venni értelmeset.
Én meg programozó vagyok és köszönöm szépen, de otthon azért néha szeretek játszani, abból viszont meg nem kérek, hogy a munkahelyi fejlesztőkörnyezetemet folyamatosan két gép között kelljen szinkronizálni vagy, hogy ha programozni akarok akkor üljek át egy másik géphez, mert játszani azon nem tudok. Aranyos hogy szűk látókörű vagy és tényleg mindenki buta csak te vagy helikopter, de na
#129) emmm
"de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét"Annyira öreg meg még nem vagyok, hogy konzolon játsszak
Nekem még számít a kihívás és tehetségem is van hozzá, szóval ezt a részt hanyagoljuk
Azzal meg ne jöjjetek hoyg 17 en nem lehet játszani munkahelyen és otthon is van erre monitor és solved.
-
Pocok256
veterán
válasz
Feruendios #48 üzenetére
Kérdés van e rá igény mert ugye azt te is kitalálod, hogy akkor az árat megszorozhatod 2 vel minimum
-
Pocok256
veterán
Persze ebben teljesen igazad van mert ez egy réteg termék, és azon belül is csak kevés az a ember, aki ilyen miatt sír. Ezt teljes mértékben aláírom, és már azt is jó volt olvasni, hogy tesztetekbe kitértetek erre, hogy bizony itt gondok lehetnek. (régebbiekből sokszor kimaradt). Ettől függetlenül ez a lottózás és, hogy folyamat az acer minden egyeslaptopjánál drámaian alul van tervezve a hűtés az igen szomorú.
Amúgy a gép ennyiért best buy, ha nem lenne rossz a hűtése.
-
Pocok256
veterán
válasz
#74018560 #38 üzenetére
Mi a gond ? Az, hogy gamer pisti aki megveszi, nem fogja az intel Xtrem tuningot feltenni, és guide ot olvasni, hogy miért esik be 50 alá az fps random Bf1 multiba 10 perc játék után, hanem fogja és kidobja a kukába és soha többet nem vesz acert. Vagy a helyében én visszaküldeném gyártónak addig amíg ezt nem fixálják.
-
Pocok256
veterán
Ez most így komoly ? 600k s prémium gép és droppolo fps es gépet csinálnak ? "Turbo Boost órajelét, a referencia 2,9 és 3,3 GHz között kapcsolgatott 95 °C körüli hőmérsékleten."
Valami nagyon nincs rendben az acernél, ha már a prémium szekció is hulladék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged