- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
"Attol lehet autoja mert busszal jar. Nagyobb varosokban sokkal egyszerubb, olcsobb, es valszeg meg gyorsabb is tomegkozlekedni"
Belvárosból belvárosba menőknek megéri a tömegközlekedés. Ebben teljesen igazad van, nem gondoltam rendesen végig a dolgot.
"Abban igazad van, hogy van ilyen, de arra nem vennek merget hogy ok a tobbseg."
Statisztikám nekem sincs, de tapasztalatból mondom, hogy mindenben amiben van gamer, van nem gamer high-end is, és annyi a különbség, hogy ott a minőségért fizetsz. Business laptopokkal pl semmi bajom. Ha valakinek a munkája miatt kell a precíz, magasfelbontású kijelző, a lehetőségekhez képest gyors procival, több terás SSD-vel, 16+ GB rammal és kifogásolhatatlan anyaghasználattal, akkor hajrá. Ezektől a világító műanyag dobozoktól viszont idegbajt kapok.
-
emmm
őstag
Lehet venni hozzá. Én is vettem anno
Amúgy a consumer laptop szépen megdöglött a normál gariidő lejárta után (alaplap kanyec), az Elitebookom meg már vagy 6 éves és vígan bírja az eredeti, gyári aksija is. Az ismerősök, kollégák is ugyanezt tapasztalják.
Persze tudom, ez mind nem mérvadó - de nekem igen -
kenwood
veterán
Pontosan.
Monitort,perfieriat nem szamoljak.
Meg azt sem,hogy mennyi ido utan hullana szet darabokra az osszes asztalih ardver, ha surun mozgatnak oket.Illetve sokak fejeben az a tevhit motoszkal, hogy a gamer noti arra valo, hogy akksirol lehessen jatszani.
Van olyan is,aki ezert veszi meg, de gyorsan rajon, hogy az a par perc sem lesz elvezetes,amig birja az akksi.Valojaban ezek a gepek azoknak lettek kitalalva, akik ingaznak ( peldaul : sajat lakas-baratno, otthon-kolesz, otthon-haver kozott)
-
rudi
nagyúr
Hát... ez a Predator kör nem volt egy hónapja. Most meg Asus GL552 és GL553 illetve Asus Transformer van nálam (az utóbbihoz való külső VGA házat már nem volt pofám cipelni)
De amúgy tényleg ritka az ilyen, most a Pascalok tömeges megjelenése miatt lett a szokásosnál több gamer gép, meg kell melléjük Maxwell előd is referenciának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest