- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
UnknownNoob #153 üzenetére
Köszönöm az infót, jól gondoltam hogy a java-t érdemes tanulgatni, akkor folytatom a tanulmányaimat. Félbehagytam.
(#159) Feri1977:600k-ból inkább hasonló erejű gépet tudsz összerakni, erősebbet már aligha, sok cucc kell meg perifériák.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Pocok256 #130 üzenetére
Pontosan leírtad a lényeget, 1-2 évente váltod, nincs ideje elromlani.
Még egy helikopter jelen!
Tudod én ilyen vagyok maximalista, pc párti voltam de a design meg a kényelem miatt néha váltottam notira, de aztán mindig előjött az hogy mi lesz ha bga-s lesz mehet a gariztatós tortúra. Valahol belefáradtam hogy minden komolyabb notim kötelezően gariztatni kell mert ez meg az lett a baja. Előitéleteim támadtak amit egykönnyen nem tudnék elfelejteni egyes márkákkal kapcsolatban. 4+ éves garival más lenne a történet és valószínűleg lenovot vennék így, mert azokban sosem csalódtam. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Flagstaff #70 üzenetére
Hát igen a háttal vigyázni kell, én is inkább álló/sétáló melókat választok mint ülőmunkát. És igen, nagy király ölbe vett notival háton feküdve kényelemben játszani. De csak ezért számomra nem megfelelő viszont majdnem egy árban van monitor+bill+egér+headset+webkamera+bt vevő+komplett pc mint egy ilyen notebook. Az ember ma már gondolkodóba esik... joggal, hogy mit vegyen.
-
->Raizen<-
veterán
Hát na de az hogy lehet csillió mütyűrt tesztelgetni az megéri a fáradtságot szerintem. Hát igen túlterheltek vagytok.. bővíteni kellene a létszámot.
Válság előtt minden jobb volt, kivéve nekem mert akkor nem találtam melót keleten de most már kapkodnak értem.
(#44) UnknownNoob: Nagy a szórás a mobil procik között, valamelyiket durván alul lehet feszelni, van amelyiket egy kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest