- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pat07
újonc
Szerintetek úgy, hogy nem paypalon keresztül rendeltem van esély valamilyen visszatérítesre? Visszautalas a számlra vagy ilyesmi? GB wallett-tel nem élnék visszaküldeni paypal híján meg nem akarom. Mit gondoltok?
-
Pat07
újonc
Üdv!
A mai napom hozzám is megérkezett ez a "csoda" , és hát...nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Szépnek szép sebessége is rendben van, de mint ahogy többen írták már előttem van egy pár hibája. Sokan írták, hogy a BT nem jó, eddig nekem adatátvitelnél tökéletesen rendben volt, még gyorsnak is találtam. A következő a GPS. Na itt már kezdődnek a gondok egy jó 20-30 métert csal a kicsike ami hát azért szvsz. nem valami fényes. Számomra a legnagyobb csalódás azonban mégis a kamera. Írták sokan hogy tényleg nem váltja meg a világot de ilyen sz*r minőségre nem számítottam. Azt már csak zárójelben emíltem meg, hogy a régi G3-sal 1000x jobb képet csináltam mint ezzel. A Sony lencse a kanyarba sincs. De hogy ne csak negtívumokat írjak, a kijelző és az ergonómia tetszetős, tény hogy szép mobilt raktak össze. Az ujjlenyomat olvasó pontos és gyors, gyorsan beállította, mindig felismeri az ujjamat. A telefon gyors, az appokat gyorsan felteszi több megnyitott appnál sem akadt be, igaz még olyan sokat nem tudtam tesztelni. Gondba voltam vele, hogy mi legyen a sorsa, azonban ez a kamera nagyon elszomorított, úgyhogy szerintem rövid úton megválok tőle, csak előbb valami féle refund-ot kicsikarok a GB-ből. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem paypalon keresztül rendeltem, de most hozzárendelem a fiókhoz, akkor az esetleges visszatérítést arra fogják tudni küldeni?
-
Pat07
újonc
Sziaszok!
Olvasom itt hogy többen panaszkodnak, a telefonra, így gondoltam visszamondom a rendelést, azonban sajnos már "shipped out" státuszba léptem. Van valami módja még így, hogy visszaküldjem a telót majd minimális bukással vagy valami hasonló megoldás?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Le Mans Ultimate
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged