- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sYs
tag
válasz
Turbolada II #1248 üzenetére
Valaki jart mar igy sikerrel?
-
sYs
tag
válasz
Turbolada II #1242 üzenetére
Sapphire VGA products carry a 2 year warranty with all enquires carried out through your initial place of purchase. This can only be carried out by the original purchaser Please contact your Dealer/Reseller for Warranty / RMA service.
-
sYs
tag
Elore utalassal fizettem meg szerdan es nem valtozott az aron semmi sem, bpostal adtak fel, hozzam meg mpl (posta) hozta meg, csomagolas korrekt volt, eleg nagy dobozban ilyen muanyag felfujhato baszokkal volt kibelelve, szal nem serult meg.
Trixxx feszultseget nekem sem enged allitani.
Toltam vele par perc BC2ot, meg SC2ot, kulturaltan mukodik, remelem nem kell majd a csigaevokhoz visszakuldozgetnem ket het mulva :p
-
sYs
tag
válasz
XIII Ramses #583 üzenetére
Nekem ma jott meg ketto pixmaniabol, szerdan este rendeltem.
-
sYs
tag
Megneztem masik pixmania domaineket es ahogy en lattam csak a magyaron lett dragabb, tobbi orszagban ugyanugy 110 euro, vicces pofak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest