- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Úgy látszik lassan a többi 5850 is olcsósodik, aki esetleg lemaradt a Sapphire-ról:
-
vaki
aktív tag
Kártya kálvária update:
Ma délután bevittem az electrobox székhelyére és mivel még a 8 napon belül vagyok a vásárlástól való elállást választottam. Az ott levő eladó hölgy nagyon korrekt volt, kitöltött egy bizonylatot, a pénz meg majd a számlámra utalják.Most már csak az a kérdés, hogy 6790 ráfizetés nélkül, vagy GTX460 ráfizetéssel, esetleg még alapos kutakodás a neten egy jóárasított 5850-re?
-
vaki
aktív tag
válasz
Iginotus #1340 üzenetére
Te milyen címre írtál nekik? Mert amit pénteken küldtem az ugyfelszolgalat@ címre gari ügyben, arra még semmi válasz nem jött.
Lehet maradok a 8 napos elállásnál, mivel kicserélni tuti nem fogják így hogy már nincs, javítani meg nem lehet....
Apropó tudom szentségtörés ilyen kérdezni egy Radeonos fórumban, de GTX460 1GB szerintetek jó lenne ehelyett?
-
vaki
aktív tag
Ja, ha van olyan embör aki megveszi a használtcuccot....
Elég nekem most ezzel a karival szenvednem.Pont 30ezerbe fájt egyébként, és így is van rajta 3 év gari. Ha kevésnek találom, majd húzom, gondolom ez is megy simán 3,3Ghz-et, mint az E5400 előtte.
Ui: valakinek a kifutó cuccokat is meg kell vennie, különben kinek árazna le a Sapphire???
-
vaki
aktív tag
Na, a tápcsere nem oldotta meg 3D-ben továbbra is szar
Öröm az ürömben, ha már vettem tápot (FSP Hexa 500W), akkor némi plusz pénznek köszönhetően gondoltam procit is veszek ami kihajtja a kártyát. Úgyhogy most van egy Q8300-asom, ami persze tökéletesen jól muzsikál
Írtam mailt a box-nak, hogy hogy s mint a garival, remélem belátható időn belül válaszolnak.
Mondjuk ha csere, akkor érdekes lesz, mert a honalapjuk szerint elfogyott az 5850 Extreme... Remélem beváltják egy 6850-re
Addig meg visszakerült a jó öreg 8600GT, amit anno elfelejtettem eladni.
-
vaki
aktív tag
Lehet hogy megismerjük a boxos garit...
Még holnap kipróbálok egy tápcserét, hátha kevés neki a 350-es FSP (bár szerintem ki van zárva).
2D-ben semmi gond nincs, de mihelyst elindítok egy játékot függőlegesen sűrűn becsíkozza a képernyőt és vége. Nem fagy ki, mert a hang megy tovább, de csak a reset oldja meg. Érdekes, hogy újraindítás után meg rendben van (leszámítva a win indításválasztó menüjét)
Akinek esetleg ötlete van még az írjon....
Ui: érdekesség még hogy a nyák úgy néz ki mintha a tápcsati felőli vége lentebb lenne hajlítva, vagyis szemmel láthatóan nem egyenes. Nektek is ilyen?
-
vaki
aktív tag
YEAH
Tegnap jött mail, hogy átvehetem! Délután megyek érte, utána teszt... Holnap meg egy gamer szabadnap
-
vaki
aktív tag
Üdv!
Ha múlt pénteken rendeltem a boxtól, szerintetek van rá esély, hogy most pénteken átvehetem? Bp, pick-pack pont.
Még 2 kérdés: ti a 11.3-al vagy 11.4-el használjátok?
Ill. érdemes külön ágra kötni a 2 PCIex tápcsatit hogy ne egyet terheljen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest