- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
MZsoltee #1367 üzenetére
Egyszeűen nem kapcsolt be többé. Mostanában volt pár vihar, de egy viharmentes napon múlt ki. Először az alaplapra és tápra gyanakodtam, de mindkettő működik. Most egy PII 800 Mhz-es gépről írok.
A jelenlegi videókártyám egy Intel 82815-ös Grafic Controller.
Kivételesen még tuning, furmark sem volt. Feszültségeleméssel meg még egyetlen kártyámat sem buzeráltam.Neked már volt komolyabb garanciális problémád? Mondjuk a Gigabyte 4K-val többe kerül, de azt mondod gyengébbet nem adhatnak?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
MZsoltee #1055 üzenetére
Ez most súlyos keresztkérdés volt.
Más. Rájöttem, hogy a néha akadás csak abban az egy játékban lép fel amivel napi szinten játszok. (heroes of newerth) és ott is csak akkor akad meg a kép, ha a jobb felső sarokban a képet mindkét irányba mozgatom (fel+jobbra). Egyéb esetben nem. Se balfelső se balalsó se jobbalsó. Viszont alacsonyabb hőmérsékleteket produkál mint a GTX260. Mostanában fixen 42-43fok az ilde.
-
Tommee
aktív tag
válasz
MZsoltee #1051 üzenetére
Akkor hozok pár példát, miért érte meg: Metro 2033 -> ő max grafikán fut szépen.
NFS: Shift-nél 2-3x-os gyorsulás(nem vicc), 60-120 FPS környéke, és mint írtam, leginkább autós gammákkal tolom, nekem 80-100 FPS, ahol már precízen tudok irányítani, hasonlósan a lövöldözős(multiplayer, hentelős) játékokhoz.
Na majd egyszer monitorcsere, de az is leginkább a fogyasztás miatt. -
Tommee
aktív tag
válasz
MZsoltee #1035 üzenetére
Igen, megfogtál: 1024x768-ban játszom, 17-es CRT-mnek hála. Tehát majd ha lesz vmi jobb monitorom akkor nem tapasztalok lassulást nagyobb felbontásban sem.
Pug: 2940 a max amit ki tudok hozni, de ott már jóval magasabb feszültséget kér a proci, nekem annyit nem ér a dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest