- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Olvass vissza.A linken található fórumban írták az 5850Xtreme és Corsair párost,nem én találtam ki.
bul07: Elhiszem,a képek is magukért beszélnek.Viszont akkor nem értem,hogy nekem az erősebb konfion miért is akad 91nél ki.Egyébként a maxFPS limitje ha már lépésekről van szó,akkor 85ön van(kellene lennie alapból),91-el sosem találkoztam
De este teszek egy próbát,mert így már kcisit dühös lettem. -
Alister71
nagyúr
A Q6600, 400x9-en ment, de 1.42 volt körül kellett neki. 333x9-en használtam, de ezek a 65nm-es Conroe magosok (kentsfield) nem hajtják a vga-ot olyan jól mint a 45nm-esek.
Korábban nem volt wolfom, egyszerűen kíváncsi voltam rá, a Q6600-ost kb 1 évig használtam.
A PH II-ők is jó procik, de ha tényleg úgy fogom érezni, hogy már le kell cserélni a konfigot, szerintem megint Intelre fogom. Na de ugye ez legfőképpen pénz kérdése. -
win7777
aktív tag
2mag már nem elég ezekhez a karikhoz
hagyjuk már ezt hogy egy E8400 MINDENRE ELÉG!!!"
nem az órajel a mérvadó,hanem hány szálon fut a proceszor,felépítés stb..
mert ha belegondolunk akkor egyértelmű hogy a több szálon futó procik erősebbek és a vga-ra nem hagynak akkora terhelést hiszen akkor gyorsabb és jobb a hardverek között lévő kapcsolat!
Azt sem kellene elfelejteni hogy ha nem lenne lényege a magok száma akkor venne az ember egy erős vga-t és minden fúlon menne"de ez nem így van mint tudjuk!
még egy dolog mindenki a maga lovát dicséri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest