- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
válasz
MZsoltee #1051 üzenetére
Akkor hozok pár példát, miért érte meg: Metro 2033 -> ő max grafikán fut szépen.
NFS: Shift-nél 2-3x-os gyorsulás(nem vicc), 60-120 FPS környéke, és mint írtam, leginkább autós gammákkal tolom, nekem 80-100 FPS, ahol már precízen tudok irányítani, hasonlósan a lövöldözős(multiplayer, hentelős) játékokhoz.
Na majd egyszer monitorcsere, de az is leginkább a fogyasztás miatt. -
Tommee
aktív tag
válasz
MZsoltee #1035 üzenetére
Igen, megfogtál: 1024x768-ban játszom, 17-es CRT-mnek hála. Tehát majd ha lesz vmi jobb monitorom akkor nem tapasztalok lassulást nagyobb felbontásban sem.
Pug: 2940 a max amit ki tudok hozni, de ott már jóval magasabb feszültséget kér a proci, nekem annyit nem ér a dolog.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Vigneau #1032 üzenetére
Sztem érdemes megvárni, míg az új Trixx-be beleteszik a támogatását, én is erre várok, pár hét és kiderül...én nem kockáztatnám a kártya épségét.
Amúgy a "nem hajcsa ki" szituáció van nálam S775-ös konfigban: Q8200-es procival(2800Mhz-en) Vantage 12700 pont, GPU Score 13700, játékokban alig gyorsabb mint a 4850-es volt, erősebb géppel biztosan jobban menne. -
Tommee
aktív tag
Csatlakozom a klubhoz este én is, 13-án rendeltem Electrobox-ból, ma kaptam az értesítést, h átvehetem PPP-n.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Neoteric #506 üzenetére
Tudom h kevés, de ennyit tudok kihozni normális feszültségen, 2940-et már csak 1.32V-al visz, ezzel szemben 2800-at 1.15V-al.
Kontra viszont h minden játék szépen fut(nálam min. 40-50fps a játszhatóság határa-multiban nem érek rá nyomulni h kelljen ennél több), a videokártya-csere is csak a jövőállóság jegyében fordult meg a fejemben. -
Tommee
aktív tag
válasz
Neoteric #471 üzenetére
Hamarosan tesztelem egy "harmatgyenge 4magos gépben" - Q8200@2800Mhz, ha megjön az 5850 Extreme(Electrobox-ból 30k-ért).
Ha lesz észrevehető előnye a 4850-hez képest, akkor 775 platform igenis életképes, ui. én 1024x768-ban játszom CRT monitorom miatt.
Beszámolok ha netán ideér a szerdán megrendelt kártya a visszaigazolt áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest