- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
valamiért nagyon magadra vetted a kommentem pedig nem is neked írtam és olyan dolgokra következtettél a kommentemből amikre még csak nem is céloztam
"Fáj, hogy van választási lehetőség?" na ezt pl hogy sikerült kihoznod?
ahogy te, úgy én is örülnék ha többféle rendszer lenne. anno a blackberryt is nagyon dicsérték de ahhoz sajnos nem volt szerencsém, windowsphone-t használtam és az pl nagyon tetszett. szerintem minden felhasználónak nagyon jót tenne a verseny teljesen mindegy ki milyen rendszert használ. -
whatwhatwhat
aktív tag
Embernek ember, de én személy szerint nem látom semmi okát annak, hogy több százezres telefont kapjon egy gyerek. Persze ez kortól is függ, meg attól is hogy mennyire tud vigyázni rá. Én személy maximum azt fogom csinálni, hogy ha igényli a drága telefont, akkor X összeg felett kipótolhatja magának a zsebpénzéből. De ha szerinted csak úgy jó adni a gyereknek több százezres telefont, az is rendben van, nem akarok beleszólni. Csak számomra elképzelhetetlen.
Az egyébként már egy teljesen más téma, hogy melyik telefon éri meg jobban adott időintervallumra nézve. Simán el tudom képzelni, hogy akkor jobban megérte az SE, mint egyes olcsóbb modellek. De azért ott is fontos része lehet a történetnek, hogy pontosan miért cserélte le a telefonjait az illető. Tényleg használhatatlan lett, vagy csak kellett neki az új?
Most már azért egy 80-100 ezres telefont bőőőven lehet 3-4 évig használni. Persze ez is márkától/modelltől függ. Ráadásul mivel már ez is 200 ezer, így tovább ront az ár/érték arányán. -
Nimda
addikt
-
Sundesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest