- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
valamiért nagyon magadra vetted a kommentem pedig nem is neked írtam és olyan dolgokra következtettél a kommentemből amikre még csak nem is céloztam
"Fáj, hogy van választási lehetőség?" na ezt pl hogy sikerült kihoznod?
ahogy te, úgy én is örülnék ha többféle rendszer lenne. anno a blackberryt is nagyon dicsérték de ahhoz sajnos nem volt szerencsém, windowsphone-t használtam és az pl nagyon tetszett. szerintem minden felhasználónak nagyon jót tenne a verseny teljesen mindegy ki milyen rendszert használ. -
Wesiz
tag
arra a kommentre válaszoltál ahol megkérdezték hogy mik azok a funkciók az apple ökoszisztémában ami droidon nincs vagy lényegesebben gyengébben elérhető, a válaszaid azonban eléggé belemagyarázásoknak tűnnek (számomra)
"családi előfizetések" ??? ez így elég nagy nesze semmi fogd meg jól
"közös icloud tárhely" közös tárhely bármilyen ökoszisztémában van, hogy most google drive vagy icloud szerintem tökmindegy, mindkettő relatív jól működik
"airdrop, megoszthato app konyvtar, csaladi kozos jegyzetek" oh c'mon... nekem van iphone-om is (céges) de ezt az említett három funkciót szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam. mármint összesen.
persze lehet mondani hogy attól hogy én nem használom más még gyakran, de ismerni se ismerek olyat aki ezen funkciókat tényleg gyakran használná, ráadásul alternatíva szerintem mindegyikre van, kivéve talán az airdrop aminek fel se tűnne a hiányanem kötekedni szeretnék csak ehhez hasonló tech fórumokon éveken át olvastam az apple ökoszisztéma óriási előnyeiről így nagy várakozással vettem birtokba életem első iphone-ját lassan egy éve, és azt kell mondjam semmi igazi, valós előnyt nem érzékeltem.
-
Wesiz
tag
sok tech oldalt követek így nem emlékszem rá pontosan hol, de azt olvastam hogy az előző 2020-as SE-hez képest árcsökkenés várható - 400 dollár helyett 350, valahol még 300at is írtak. nem is hittem el persze, ha valaki akkor az apple biztos nem fog árat csökkenteni, de azt gondoltam legalább a 400 dollár fixen megmaradt, ehhez képest még ráemeltek.
annyira nem értem ki ennek a célközönsége: egy dologban jó, a processzorban, de abban viszont feleslegesen. mármint mi az, amihez a 2 éves 11-es széria vagy akár a 3 éves xs procija nem elég? inkább tettek volna bele egy több éves procit és akkor (talán) lehetne tényleg olcsó, de beletenni egy csúcskategóriás lapkát egy gyenge akksis 4,7 colos készülékbe amin nyilván senki nem fog (sokat) játszani vagy bármi olyan appot futtatni ami a következő pár évben megizzasztaná a hardvert. mármint tényleg, mihez kell ebben a kis telefonban ilyen brutális erő?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest