- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whatwhatwhat
aktív tag
Embernek ember, de én személy szerint nem látom semmi okát annak, hogy több százezres telefont kapjon egy gyerek. Persze ez kortól is függ, meg attól is hogy mennyire tud vigyázni rá. Én személy maximum azt fogom csinálni, hogy ha igényli a drága telefont, akkor X összeg felett kipótolhatja magának a zsebpénzéből. De ha szerinted csak úgy jó adni a gyereknek több százezres telefont, az is rendben van, nem akarok beleszólni. Csak számomra elképzelhetetlen.
Az egyébként már egy teljesen más téma, hogy melyik telefon éri meg jobban adott időintervallumra nézve. Simán el tudom képzelni, hogy akkor jobban megérte az SE, mint egyes olcsóbb modellek. De azért ott is fontos része lehet a történetnek, hogy pontosan miért cserélte le a telefonjait az illető. Tényleg használhatatlan lett, vagy csak kellett neki az új?
Most már azért egy 80-100 ezres telefont bőőőven lehet 3-4 évig használni. Persze ez is márkától/modelltől függ. Ráadásul mivel már ez is 200 ezer, így tovább ront az ár/érték arányán. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
Ez személyes preferencia kérdése. Lehet, hogy neked elég, nekem viszont nem. Van egy céges i12 minim, szinte fájdalmas bármire használni telefonáláson és fényképezésen kívül. Pedig az 5.4 colos. Ellenben a saját note 10-em a 6.3as kijelzővel már teljesen jó mindenre. Kicsit nagyobb még jobb lenne, de akkor meg már lehetetlen lenne egy kézzel használni, úgyhogy ez nálam az arany középút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest