- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
aujjobba #218 üzenetére
Az is jusson eszünkbe, hogy úgy válasszunk telefont, hogy a felhasználási szokásainkhoz mérten, elegendő kapacitású legyen az akku (is). Tudom, ez sok összetevős dolog és sajnos nem kompromisszum mentes.
Az tény, hogy egy erős proci mellé, nagyobb akku dukálna. Ez viszont a mérete növekedésével járt volna, amihez át kellett volna szabni a dizájnt is.Én azt mondom várjuk meg a teszteket, még az is lehet, hogy valamennyire vissza lesznek fogva a lovak, az akku idő kitolása miatt.
-
Nimda
addikt
rivális telefonok olyan gyorsan töltődnek már,hogy ez a telefon a nyomába sem érhet, ergo egy vonaton utazásnál vagy bárhol fel lehet őket tölteni egy almát meg órákig fogsz töltögetni mert lassu a töltési folyamat.
Egyrészt a gyorstöltés nem igazán tesz jót az akkunak (marhajó, működő marketing igaz, vonzó a vásárlók körében, de ez sem mindenkinek szempont). Másrészről én nem igazán érzem, hogy annyira lassú lenne az iphone -ok töltése, ráadásul egy ilyen kis kapacitású akkunál. Különben sem kell fullra tölteni mindenáron, ugyanis az utolsó százalékokat nagyon lassan viszi bele, ami miatt úgy érezhetjük, hogy lassan tölti maxra.
A proci erő/régi dizájn kérdésről ennyit vitázni szerintem felesleges. Valamivel frissítenie kellett az elődmodellt, és ezt csak így tudta megoldani gazdaságosan. Aki megveszi, és szereti ezt a vonalat, az biztosan örül, hogy időtálló telefont vesz. Jómagam is ez mellett döntöttem, ugye kinek mik az igényei.
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
Várom a teszteket róla. Nekem semmi bajom azzal, hogy az új hw alatt maradt a régi dizájn. A mérete pont megfelelő, a kávák nem érdekelnek, a főgombos Touch ID is örvendetes. Van QI és IP, alu + CS, a kamerája is kellemes.
Az ára vajon hogy fog alakulni? A bevezető ára magas, de még ez sem vészes ezért a hardverért.
A zöld i13 valóban üt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest