- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Amióta létezik okostelefon, a családban csak Android van, különösebb gond nélkül használva. 2011-ben HTC Desire volt az első okostelefonom, ami az alulméretezett hardver és az OS gyors fejlődése miatt kb 2 év után használhatatlan lett. Az utóbbi 5 év csúcs telefonjai még ma is használhatóak, sokat fejlődött minden. Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a sogornőmnek van egyedül iPhone-ja. Egy 6 volt az első, az beázástól ment tönkre pár évesen, majd iPhone 7 lett véve, aminek a 4. napon krepált be a kijelzője (rendesek voltak a MM-ban, mert 3 napon túl is azonnal cserélték), azóta viszont gond nélkül használja az újat.
Árban utolérték az Androidos telefonok az iPhone-t, így már tényleg egyéni pereferencia kérdése ki melyiket veszi. Ez az SE viszont szerintem sem túl jó vásár, abban fejlődőtt, amivel eddig sem volt gond.
-
Sundesz
addikt
-
Sundesz
addikt
A leggyengébb pontja a kijelző számomra. 1.5 éve lecsaptam BF-en a 2. gen SE-re, és akárhogy próbáltam szeretni, AMOLED-es nagyobb kijelzős telefon után egy fos volt. Inkább vettem azon az áron egy használt Galaxy S10e-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest