- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
éveken át olvastam az apple ökoszisztéma óriási előnyeiről így nagy várakozással vettem birtokba életem első iphone-ját lassan egy éve, és azt kell mondjam semmi igazi, valós előnyt nem érzékeltem.
milyen apple termékeid vannak még mellette? A családban mindenkinek az van?
-
aujjobba
addikt
Ezek kb. elerhetoek droidon is, tudom, mi is hasznalunk parat csaladon belul, van itthon droid/alma vegyesen.
- csaladi elofizetesek
Peldaul apple music, tv+, icloud elerhetoek csaladi csomagban, igy mindenki hasznalhatja megosztva, aki a csalad tagja. De nem csak almas szolgaltatasok vannak ilyenek.
Az icloud fotokban is megjelenik kozos hely, ahova minden tag hozzaadhat kepet/videot, stb.
- icloud tarhely
Van google drive is persze, az is jol mukodik. Itt most arrol van szo, amikor vegyesen vannak keszulekek, a fene se fog google-re is meg icloud-ra is elofizetni. iCloud drive talan nincs is droidra, windows, mac, ios ezeken mukodik.
- megoszthato app konyvtar
Ezt peldaul nagyon is hasznaljuk. Ugy kell erteni, hogy sok fizetos alkalmazast a csalad tobbi tagja is hasznalhat, ha egyszer valaki megvasarolta.
Tudom, droidon is van ilyen, de ha megintcsak vegyesek a keszulekek, akkor ket platformra is meg kell venned kulon az adott appot.
- airdrop
Az almas eszkozok kozott kenyelmes, lehet neked nem tunne fel, de nekem fajna ha nem lenne.
Ugyanigy az osztott vagolap peldaul a macbook es a telefon kozott, a telefonhivasok atadasa az eszkozok kozott, az airpods automatikus valtasa, a watch-csal a laptop feloldasa amikor leulok ele.
Ezek azok a kenyelmi funkcioi az okoszisztemanak, amik hasznosak es hianyoznanak.Alternativa mindenre van, persze, de ha egy rendszeren a gyari dolgok kenyelmesen es jol hasznalhatoak, akkor macera es nyug alternativat hasznalni.
Pl. a felesegemmel a bevasarlolistat teljesen jol meg lehetne oldani apple jegyzettel amit kozosen kezelunk, de neki droidja van.
Nem hiszed el meddig kerestem olyan appot, ami crossplatform, nem kerul 1-2ezer forintba havonta, es mindenben megfelel egyszeruen amit egy jegyzet megadna.
A google keep se jo erre, probaltam!
Tudod hogy csinaljuk?
Messenger-en kuldi a kepeket egyesevel, esetleg alatta kiegeszites milyen mennyiseg kell, en pedig a boltban ha osszeszedtem ranyomok egy "pipa" szmajlit az adott uzenetre.
Ezt nem tudja egyik app se normalisan, orulet... -
Kobak77
aktív tag
Nem vettem magamra, nem csak és kizárólag neked szólt. Amúgy a költői kérdés mint fogalom azért megvan?
Amúgy BB10 volt, imádtam. Androiddal meg - már csak kényszerből is - napi szinten küzdök. NEKEM sajnos nem működik. Alapdolgok nem mennek. De nem azt mondom, hogy rossz, hanem azt hogy a mi kettősünk: android és én, nem vagyunk egymással kompatibilisek. Simán el tudom képzelni, hogy vki meg az ios-el van ugyanígy.
-
Kobak77
aktív tag
Ha nem szeretnél kötekedni, akkor ne tedd.
Különböző emberek vagyunk, különböző prioritásokkal. A - különböző - céljainkat más eszközök szolgálják ki megfelelően. Sok esetben nem is a funkcióról van szó, hanem arról, hogy mi áll kézre az egyik, illetve a másik embernek.
Személy szerint ezt a két pólusúra szűkült kínálatot is sokszor kevésnek érzem, nekem jobban tetszett, amikor 4-5 rendszer, ökoszisztéma között csemegézhettem ki a nekem leginkább megfelelőt.
A legkevésbé sem értem, hogy bizonyos emberek miért gondolják úgy, hogy EGY eszköznek, rendszernek, ökoszisztémának MINDENKINEK IS meg kellene felelnie, sőt, csak az lehet a legjobb. Persze szigorúan a saját preferencia rendszerük szerint összeállítva.
Fáj, hogy van választási lehetőség?Engem nem zavar, ha neked nem tetszik az IOS, de nekem meg nem tetszik az android. Ha kérdeznéd, tudok érveket is felsorakoztatni mellette/ellene, de ezek a saját gondolkodásmódomból, működésemből következő érvek, simán lehetnek számodra súlytalanok. Ahogy a te érveid is az én felhasználási módomra.
Szerintem inkább örülnünk kellene, hogy lehet két lehetőségből is választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest