Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
olddog
tag
válasz
ekrisztian #1840 üzenetére
Ugyan telepítettem, de az miben segít neked?
Minden működik nálam... -
olddog
tag
Érdekesek ezek a különböző hibák. Főleg a Google alkalmazásokkal.
Nálam gond nélkül lefrissült a rendszer, mindkét esetben 3.1.218 és 3.5.259.
Root nélkül, zárt bootloaderrel.
Biztosan szerencsés kivétel vagyok.
Még nem tudom, tetszik-e az oreoVezeték nélüli töltés hangjelzése? WTF
Notification lights kapcsolót csak én nem találom? (remélem csak a kapcsolót szedték ki az értesítést nem...)
Elég szokatlan a beállítások menü nekem. -
olddog
tag
Üdv!
Váratlan probléma merült fel
Senki sem hall híváskor. Én rendben hallok mindenkit. A mikrofonok működőképesek, mindkettőt teszteltem. Videofelvételkor ugyan kicsit halk, de egyébiránt működik. A recorder már jobban szól.
Van valami ötletetek? -
olddog
tag
válasz
laci laci #1610 üzenetére
Az általam olvasottak alapján, egyik főzött ROM sem hozza a gyári szintet. Bár nem bánnám, ha a rendszer fogyasztásán optimalizánának a Zuk-nál. A rendszer és a kernel fogyasztása elég magas és néha be is ragad valami a rendszeren belül és ébrentart. Egyébként jól elvagyok vele.
-
-
olddog
tag
válasz
mikrofon #1569 üzenetére
Safe Center főoldal, remaining data rábök. A kapott oldal az 1-es kártyát mutatja. Jobb felső sarok fogaskerék. Következő oldalon találsz ilyen beállításokat. Napi limitet, alapból ha a napi limit 2x-esét elhasználod megszakítja a kapcsolatot. Szerintem ezeket kapcsold ki.
-
olddog
tag
A Titanium Backup valószínűleg az auto mentés miatt ragadta magához a hatalmat, amennyiben beállítottál auto mentést amiben az sms tartalmak is szerepeltek.
Mi nem megy root nélkül?
Azért kérdezem, mert az első készülékemet én is azonnal rootoltam, majd miután megtörtem
a másodikhoz már nem nyúltam, ez az első érintetlen készülékem, és meglepő módon jól használható... -
olddog
tag
Reggel van.
-
-
olddog
tag
Szerintem, igenis jól jártál. A jelenlegi rendszer igen stabil, gyors, akadásmentes. A kamera nagyszerű, quick shot és manuál módban egyaránt. Ha Androidverzióvadász az ember akkor sajnos csak 7.0. Én ennek semmilyen hátrányát nem érzem. Remélem még hosszú ideig nagy megelégedéssel tudom használni a készüléket.
-
olddog
tag
Egyre-másra jönnek a jó ajánlatok. Tinydeal
-
olddog
tag
Igen, webshop rom lesz az, ha tud magyarul.
Se nyitott bootloader, se root ez biztos.
Ha nem az életbevágóan fontos a magyar nyelv, akkor könnyű dolgod van.
Egyszerűen QFIL-lel felrakod valamelyik gyári rormot 6-os android verziójút.
Ehhez nem kell a készüléken semmit mókolni, se bootloader nyitás, se TWRP, se root.
Majd szépen a gyári rendszer frissít neked nougatra.
XDA helyett ajánlom a Zukfans.eu fórum olvasgatását. Megtalálsz mindent leírva, útmutatókkal egyetemben. -
olddog
tag
válasz
alex devil #1030 üzenetére
Mindenképpen be van még külön is csomagolva 'buborékosborítékba'. Te sem gondoltad komolyan, hogy a ZUK-os dobozra ráragasztják a címedet és úgy küldik.
-
olddog
tag
válasz
alex devil #1028 üzenetére
Miért? Nem jobb ha a saját dobozában érkezik? Ráadásul az átcsomagolásért ha jól emlékszem felszámolnak 1$-t
-
olddog
tag
válasz
alex devil #1026 üzenetére
Igen, szerintem itt a legolcsóbb, ha van összegyűjtött pontod, beválthatod 5$-os kuponra azzal még faraghatsz kicsit az árból. Saját csomagolásában, biztosítás nélkül, tax free szállítással érdemes kérni szerintem.
Gari, hát akkor bizony vissza kínába. Ez van. -
olddog
tag
Jópár mailt váltottam velük ezügyben, miután Combo 0-ban modrommal érkezett a készülék. Azzal mentegetőztek, hogy mindenki örülni szokott a multilang-nak, és a google appoknak. A vége az lett, hogy legközelebb írjak nekik, és a közleménybe is ha ilyen óhajom van. Nem tudom akkor minek van Combo 0. Ráadásul a modromuk elég szar...
-
olddog
tag
Üdv!
Én már mindkét boltból vásároltam, kissebb 'félreértések' mindkét helyen előfordultak.
Tinydeal EUstockból rendeltem készletről, de 5 nap után szóltak hogy nincs is készleten a megfelő szín.
Árkülönbözettel az ő kárukra küldtek a nekem is megfelelő másik színből.
Etotalk nekem mindkét rendelés esetén gyorsan és vámmentesen szállított ( kb 18 euro a taxfree shipping ), Viszont nem elég kiválasztani a Comb 0 csomagot akkor is megkapod az etotalk mod romot. Írni kell nekik hogy tudomásul veszed, hogy a gyáriba nincs google, és multilang és ez így neked megfelel. (Mondjuk lecserélni gyárira kb 10-15 perc) -
olddog
tag
Csak érdekességképpen feldobtam gyorsan még pár képet IDE, a másik mellé. Nem sok, de legalább vegyesen kültéri, beltéri, vitrinben, ablakon keresztül, mozgó autóból.
Az utolsó pár az új rendszerrel, manuálban. -
olddog
tag
Megcsináltam az érintetlen készüléken a frissítést.
Pozitívum:
Camera app kapott manual módot! Fókusz,Záridő ( 1/4000-32! ),Fehéregyensúly ( pár előre beállított és teljes kézi közül lehet választani ), Iso ( 100-3200 ). Valamint egy érdekes dolog manuál módban ha a közelségérzékelő előtt elhúzod az ujjad exponál ( gondolom azért ha a jobb kezed nagyon elfoglalt...)
Úgy tapasztaltam ha kamera appot indítassz automatikusan megemeli a kijelző fényerejét. ( ez nem biztos hog pozitív )
Lab features alatt lett ScreenRecord és ott található a SplitScreen is.
Kaptunk egy hibajelentőt (Provide Feedback), és egy GT Browser-t.
Ami nekem negatívum, hogy a témák közül kikerült a fekete.
Hirtelen ennyi, a többit majd megírjátok Ti! -
olddog
tag
Nálam megjelent a frissítés, elérhető az okosított Update Appal is.
Update: kb 4 perc alatt lejött, már frissítem is...
-
olddog
tag
Elméletileg a Z2-re elindult a frissítés.
-
olddog
tag
Üdv!
Már többen is kértek képeket. Feldobtam párat a teljesség igénye nélkül IDE. -
olddog
tag
Nekem is tempered glass van rajta. Az nem is sérült meg.
(az asszony azt üzeni lóf... t) a Z2-re akarom rábeszélni... -
olddog
tag
B... a meg. Megzúztam a telefonom. Még mindig nem jött meg a full tempered glassom, ezért az van rajta amit a webshop rátett így van egy kb 2 mm szabad rész a nillkin tokig. Kicsúszott a kezemből és ez a rész elkapta a radiátor sarkát. Jobb felső sarok. Csúf. Még soha meg sem karcoltam egyik telefonomat sem. Persze amit a legjobban szeretek azzal történt meg.
(azt mondta az asszony vegyek másikat, mert ilyen csúnyán nem beszélhetek) -
olddog
tag
A mi telefonunk, egyébként camera2 api szempontjából Legacy, de a Lenovo elég jól megfaragta. Ahhoz képest vannak plusz funkciók amit a 3rd party appok is képesek kihasználni.
Mindegy. Ezzel be is fejeztem a kamera témát. Összességében jó képeket készít, és ez fontosabb a teszreszabhatóságnál. -
olddog
tag
válasz
<Adamsky> #827 üzenetére
Ez nem egészen így működik, sajnos.
Hozzáteszem nem vagyok én sem szakember. A Camera2 API használatának 3 lehetősége van.Full - a gyártó a google által fejlesztett api-t teljesen beépíti felhasználja a rendszer fejlesztésekor (ez lenne a legelőnyösebb, mert egyrészt ez adja a legtöbbállítási lehetőséget, másrész a camera2 api-ra épülő 3rd party appok is ki tudják teljes mértékben használni a lehetőségeket.
Limited - a nevéből is adódóan korlátozottan használható, inkább valamiféle átmenet a gyártó részéről a két api között. A gyártók egyedi fejlesztése, ad minőségbeli javulást, egyes api2 funkciók elérhetővé válnak. Viszont nem minden 3rd party app kezeli megfelelően, így nincs garancia a megfelelő működésre.
Legacy - elenyésző minőségbeli különbség, esetlegesen plusz funkciók (a gyártótól függően)
-
olddog
tag
válasz
<Adamsky> #822 üzenetére
Van 3rd party appom, több mint 5 éve használom a Camera FX Zoom-ot. Jó is, de szerettem volna látni, házon belül (Lenovo) mire lehet képes a kamera modul( ami igen jó szerintem ). A hozzá adott app viszont 'egykattintásos', ami érthetetlen számomra. Még camera2 api támogatottság sincs. Ennek ellenére igen jó képeket csinál, még viszonylag rossz körülmények között is, nem arról van szó hogy rossz a szoftver csak nem állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple Watch 9 45mm LTE
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest