Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
seatleon
csendes tag
Szervusztok.Szándékomban áll venni egy ilyen telefont. Nem értem miért nem tud magyarul,a leírásában a 4 és a 6 gb os változatban is szerepel a magyar nyelv.A 4 gigás most van 80 000 ft ért a 6 gigás 90 ezerért fehér színben. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
XenHai
senior tag
Offical MoKee romot vlaki próbálta már ?
Vélemény? -
femiki
tag
Van valakinek "mobilvásárlás" nevezetű app telepítve? Segíthetne nekem, mert az istennek sem tudom beállítani hogy működjön! Sem egyenleget feltölteni, sem lottót feladni nem lehet, mert egyiknél sem küldi el az sms-t. Azt íja, hogy "üzenetküldési hiba". Pedig már mindenhol engedélyeztem magát a programot, próbáltam "accept"-el, és "prompt"-al is, de semmi. Ha valaki kipróbálná hogy nála működik-e, akkor össze tudnánk hasonlítani a beállításokat.
-
wukodlak
aktív tag
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Kérnék egy kis segítséget.ugye megjött e teló,amivel tökéletesen megvagyok elégedve.Viszont lenne egy két kérdésem.Azt,hogy a telót,ha hotspotként használom akkor ne kapcsoljon le automatikusan 10 perc után a hotspot? Másik,akik ibuygou.com-ról rendelt,kaptam egy ilyen kis fekete VIP kártyát rajta QR kóddal meg kínai irással,azzal mit lehet csinálni,vagy hova kell beadni?
-
tdream
csendes tag
-
tdream
csendes tag
Köszi, már megoldottam a zukfans-ról, de jó tudni. Legközelebb nem kell vele szenvednem.
Három dolog zavar vagy csak én nem találtam rá megoldást.
1. Nekem kicsit kevés, hogy egy ekkora képernyőn sorban csak 4 ikon fér el. A beállítások között nem leltem rá, hogy lehet-e állítani.
2. Főképernyő választás van-e. (nem jöttem rá ha van)
3. A dialler szóköz nélkül jeleníti meg a neveket, ha több tagból áll, felcseréli őket. (bár lecseréltem egy másikra szóval annyira nem gáz..) -
tdream
csendes tag
Na megjött a drága. Tényleg free tax shipping volt, hála istennek. Úgy látszik sokan panaszkodtak a comobo 0--ra, mert full gyári rommal érkezett, és azonnal le is frissítette magát nougatra, és kínaiul indult el.
egy öröm volt vissza állítani angolra.
Nem gondolta volna, hogy ennyire alap android fut rajta, nekem elsőre kicsit furcsának tűnik a többi telefon után. Remélem megszokom az angolt is, nem vagyok benne túl jó.
Most egy kis googlet kellene rá varázsolni de még nem volt időm vele foglalkozni. -
kymco
veterán
Létezik rá magyaros nugát?
-
doongoo
addikt
válasz
nyisziati #970 üzenetére
VR kontrollerről nem tudok nyiklatkozni (valahohy ném érint meg a téma).
A bluetooth hibátlan:
- fixen kapcsolódva Mi Band 2
- fixen kapcsolódva Pebble Time Round vagy Pebble Time Steel (mikor melyikhez van kedvem)
- kocsiban kihangosító
- asszony kocsijában kihangosító
- futásnál bluetooth füles
- otthon bluetooth hangszóró
- munkahelyen PCSimán megy az automatikus csatlakozás, újracsatlakozás, új eszközökkel párosítás
-
mikrofon
veterán
válasz
nyisziati #970 üzenetére
Szia,
én a bluetooth-ot használom rendszeresen, napi használattal. Ideáig sosem volt vele gond, mindig mindennel tökéletesen kapcsolódott. Automata kapcsolódás is tökéletes. Alábbiakkal használom:
- otthoni hangrendszer: zene
- autóskihangosító: zene, telefonálás
- céges laptop, adatküldés, leginkább fényképHa már így feljött ez a téma, lenne egy kérdésem panaszom. Nálatok is így van:
Mióta lefrissítettem az új Androidra, azóta az autós kihangosítással nem olyan jó az összhang mint előtte volt. Nekem céges és magán SIM kártya van benne és úgy van beállítva, hogy ha hívok akkor kérdezze meg melyik kártyáról. Tehát, ha rákattintok egy névre, akkor feljön egy kis ablak és kiválaszthatóm, hogy egyes vagy kettes SIM. Ez eddig is így volt és most is. Azonban most, ha autó kijelzőjén választom ki a nevet hívom, akkor a telefonon megjelenik a kis ablak a SIM választási lehetőséggel. Korábban ez pár másodperc után továbblépet és valamelyik SIM-ről indította a teló a hívást. Most viszont mindenképpen nekem kell a telefon kijelzőjén kiválasztanom. Tehát eddig bárhol lehetett a telefonom, (zseb, táska, csomagtartó) mindig tudtam telefonálni az autóból. Most márt nem, mert mindig elérhető kell, hogy legyen a telefon. -
nyisziati
veterán
Sziasztok! VR kontrollerrel próbálta már valaki, működik?
Illetve a bluetoth-ról érdeklődnék, sikerül-e a párosítás minden esetben. Köszi. -
olddog
tag
Jópár mailt váltottam velük ezügyben, miután Combo 0-ban modrommal érkezett a készülék. Azzal mentegetőztek, hogy mindenki örülni szokott a multilang-nak, és a google appoknak. A vége az lett, hogy legközelebb írjak nekik, és a közleménybe is ha ilyen óhajom van. Nem tudom akkor minek van Combo 0. Ráadásul a modromuk elég szar...
-
olddog
tag
Üdv!
Én már mindkét boltból vásároltam, kissebb 'félreértések' mindkét helyen előfordultak.
Tinydeal EUstockból rendeltem készletről, de 5 nap után szóltak hogy nincs is készleten a megfelő szín.
Árkülönbözettel az ő kárukra küldtek a nekem is megfelelő másik színből.
Etotalk nekem mindkét rendelés esetén gyorsan és vámmentesen szállított ( kb 18 euro a taxfree shipping ), Viszont nem elég kiválasztani a Comb 0 csomagot akkor is megkapod az etotalk mod romot. Írni kell nekik hogy tudomásul veszed, hogy a gyáriba nincs google, és multilang és ez így neked megfelel. (Mondjuk lecserélni gyárira kb 10-15 perc) -
mikrofon
veterán
Csak megerősíteni tudom amiket írtál. Minden pontját
Azt meg ki is emelem, hogy gyári rom-mal tökéletes!Ha én kínai raktárból rendelnék, akkor csak olyan kereskedőtől, ahol ki tudom választani, hogy TAXFREE. Ha nem is lesz az legalább reklamáció alap, és paypal-lal kezdeményezheted az ÁFA jóváírását. Aztán vagy vissza utalják... vagy leveszik a TAXFREE opciót.....
-
doongoo
addikt
Tőlük kizárólag eredeti rommal venném, azaz nem Etotalk kókánnyal.
Mindenképp számolnék ÁFA-vonzattal, hogy ne érjen csalódás (bár elvileg van olyan szállítási opciójuk, hogy tax free shipping, de ez még 19,99 USD pluszban és nem tudom, hogyan működik)velük jobb személyes tapasztalataim vannak
-
doongoo
addikt
1 - minden elképzelhető, ill. a remény hal meg utoljára (reálisan nézve szerintem nem)
2 - nyitott bootloader és root mellett OTA-val nem próbálkoznék. A legújabb 2.5.334 felrakásához készült módosított telepítőfájl (módosított updater scripttel), ez felrakható twrp-ből (máshogy nem)
3 - gyári rendszerben kb. minden kínai szemét törölhető alapból root nélkül. Pár dolog csak roottal (ezeket én inkább csak tiltom mindig. Ezek lennének: gyári jegyzetelő, gyári naptár, gyári apk store, gyári mail progi, position travel, roaming sevice, gyári weather). Goggle appok alapból nincsenek, magadnak teszed fel, ami tényleg kell
4 - ez egyéni preferenciák kérdése. Szerintem teljesen. Stabil, gyors.
5 - az attól függ, hogy a 6/128-as vagy a 4/64-es verziót szeretnédAmit tudnod kell, hogy jó eséllyel kapsz kereskedői rommal rendelkező példányt, bárhonnan is rendelsz (ha van benne más nyelv alapból, mint az angol és a kínai, akkor ilyen), amivel először kell egy kicsit mókolni, hogy a gyári rom kerüljön rá
-
XenHai
senior tag
Üdv .
Volna pár kérdésem.
1 elképzelhető hogy hivatalosan kap magyar nyelvet az offical rom is?
2 ha nyitva van a BL és rootolt a telefon twrp el fel lehet nyomni a frissítéseket a szokásos módon?
3 a gyári rendszer mennyire van tele szemetelve ? Xiaomi telefonoknál engem még a globális rom is idegesít (sok Google app ami csak rootal törölhető)
4 mennyire használható a gyári rom?
5 honnan érdemes rendelni ? -
XenHai
senior tag
Üdv !
Cserélt valaki erre a telefonra Xiaomi note 3 SD-t?
Összességében mik a vélemények egyben a telefon ? -
wukodlak
aktív tag
Nekem ma jött meg ez a szèpség,feketèben,ibuygou-ról.Mindennel megvagyok elégedve,mind szállítás mind csomagolás(kaptam tokot,fóliát).Telót egyelőre mèg csak probálgatom,de tetszik.
-
tdream
csendes tag
válasz
mivanminincs #954 üzenetére
Etotalk is hozta a feketét aztán mégse volt, fehéret tudtak volna küldeni azonnal vagy vissza adják a zsét. Én inkább vártam, meg is lett az eredménye, csak érjen is ide.
-
smithsys
aktív tag
[Ezt a romot próbálta már valaki?]
Tibcsi0407 fórumtársunk fordítását rakta bele francko76.
-
tdream
csendes tag
válasz
Keil Walker #952 üzenetére
Elvileg nincs, de ha megjött megmondom
De fekete továbbra sincs, bár nekem összekapartak 1et valahonnan +10 dolcsiért. azt írták hiánycikk és a gyár nem gyárt most. Fehér van az olcsóbb is.
"Dear Buyer,
The factory inform us that Lenovo ZUK Z2 Pro for black color is shortage in the market now.
But we have found that one piece from other supplier which 354.99 USD, so there is 10 USD difference for your order." -
femiki
tag
válasz
Keil Walker #949 üzenetére
Ja, bocs, nem volt link.
-
doongoo
addikt
válasz
Keil Walker #949 üzenetére
Proból is van kétféle:
4/64-es és
6/128-as -
femiki
tag
válasz
Keil Walker #946 üzenetére
Itt meg 240$ 2év EU garival, vámmentesen! Persze Te tudod, a Te pénzed.......
[link] -
Keil Walker
aktív tag
Etotalk-on a fehér 4+64GB-os verzió 305$-ba kerül most mindennel együtt. Ennyiért elég baráti. Törpölök rajta..
-
tdream
csendes tag
Én most rendeltem etotalk-ról 370-re jött ki vámmentes szállítással. Bár most jött, az email, hogy jelenleg csak fehér van. Jövő héten érkezik az új szállítmány, ha lesz benne fekete küldik azonnal. Ha nem akkor szívás van....
-
smokin
tag
-
doongoo
addikt
válasz
HeavyToys #941 üzenetére
az már csak roottal fog menni (mikrofon itt leírja)
ha tényleg gond az angol nyelv, akkor rootolnod kell és aztán a play storeból mehet fel a morelocale2
-
HeavyToys
senior tag
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen remek kis készüléket, amivel nagyon elégedett is vagyok.
Viszont szeretném megcsinálni a szoftverfrissítést. Elméletileg a készülék nem rootolt, illetve gyári rom van rajta. De félig-meddig magyar. Ez innentől gyanús is picit számomra.
Zui verzióra 1.9.104 UTCA- van jelezve, valamint frissítés menüpontot nem is találok.
Hogy tudnám frissíteni a készüléket? Továbbá érdemes a 2.5-ös rendszerre frissíteni (magyar nyelv ugye nincs?), vagy ha fontos a magyar nyelv a 2.3.044-nél megmaradni?
Előre is köszönöm!
-
doongoo
addikt
itt a 12-es hozzászólásban lévő csomagban van egy black theme, amit végre mindenben okés
-
wukodlak
aktív tag
válasz
mivanminincs #930 üzenetére
Megkérdezhetem mennyi idő alatt jött meg?Milyen kényelmi opciokra gondolsz,amugy tényleg jó áron van itt,köszi az oldalt
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Hamarosan beszálnék én is egy ilyen telóval közétek,de addig is tudnátok segíteni honnan érdemes rendelni.Kinn élek Ausztriába.Amiket nézegettem oldalakat kb azonos árral adják(www.cect-shop.com 340 eu;
aliexpress.com na itt meg vagyok löve annyiféle árat találtam;vagy közvetlen a gyártó oldala
zukmobile.cc 380 usd).Ti mit ajánanátok,ahonnan biztos,hogy meg is kapom. -
doongoo
addikt
válasz
mivanminincs #926 üzenetére
Csak rootolt telón férsz hozzá. Egyébként jó helyen keresed, system-media-audio-notifications alatt vannak.
Más: kipróbáltam a morelocale2-t nougaton is. A jó hír, hogy a safecentert nem öli meg, de pár gyári appot visszatesz kínaira (uhealth, notes, recorder)
-
mivanminincs
csendes tag
Sziasztok,
Egy komámnak megtetszett az egyik gyári értesítő hangom, de képtelen vagyok azt a telón megtalálni. Azt hittem, h gyerekjáték lesz, de egy file kezelővel sem látok (mondjuk) system-média könyvtárat, ha a csengőhang nevét keresem, az sem gyógyszer. Szóval: hol vannak a gyári csengő- és értesítő hangok? Telóm nem gyári, nem nyúltam hozzá. Köszönöm előre is, ha valakinek van ideje a válaszra. -
doongoo
addikt
Mit találtam a black theme kedvelőinek?
Az ios theme-t feltelepítve (sima apk fájl) és aztán a settings - theme alatt a yuedong témát kiválasztva máris meglesz a jól bevált fekete téma (settings menü, tárcsázó, üzenetkezelő, kontaktok, számológép, fájlkezelő)
-
mikrofon
veterán
Nah megtaláltam ezt a beállítást is. Mondjuk nem a settings menüből, hanem az alulról felhúzható menüben a location ikon hosszú nyomására jött elő....
Lényeg: high accuracyt volt beállítva. Nyomtam egy pár dolgot, újraindítás, szolgáltatás kikapcsolás bekapcsolást, és nem állítódott el.... -
mikrofon
veterán
Én is észrevettem egyet, bár ez nem kifejezetten ennek a ROM-nak a hibája, mert rengeteg kétkártyás telfonnál problémát okoz. Mégpedig az, hogy egy új ROM-mal (romcsere, frissítés) bármelyik kártyáról hívást indítok ismeretlenként jelenik meg a számom a hívott félnél.
Megoldás, kimenő hívás esetén a szám elküldése:
-Amikor a hívott félnél nem jelenik meg a hívószám, annak valamilyen szolgáltatói beállítási hiba lehet az oka.
- Ezt USSD kóddal (GSM kódokkal) újra kell definiálni, ahhoz pedig az alábbit kell beírni a tárcsázóba mintha hívást kezdeményeznél:
- "Hívószámküldés tiltása" kikapcsolás: #31# beütése a tárcsázóba majd meg kell nyomni a hívásindító gombot
- Mind két kártyáról egyszer kell elvégezni, és utána már mindig működik. Vagy legalábbis a következő flash-elésig, frissítésig -
doongoo
addikt
Asszem találtam egy bugot, megnéznétek, hogy nálatok is ilyen-e? Hiába állítom be hely meghatározásnál a high accuracyt, újraindítás után device only lesz belőle.
-
mikrofon
veterán
Egyébként pedig szeretném felhívni minden ZUK Z2 PRO telefon tulajdonos és leendő tulajdonos figyelmét, hogy rootolás előtt tényleg jól gondolja végig, hogy valóban szeretné-e és valóban szüksége van-e a root-olásra?! Nem azért mert nehéz, bonyolult és kockázatos dolog. Egyáltalán nem az! Nagyon egyszerű, mert magától a gyártótól meg van minden leírás szükséges fájl, támogatás, ugyan kínaiul de a google translater kifejezetten könnyen megbirkózik vele. Hanem azért, mert csak nyitott bootloaderrel lehetséges. A gyártó pedig úgy találta ki, hogy ha egyszer kinyitja valaki a telefon bootloaderét, az örökre nyomot hagy, tehát visszafordíthatatlan. Ha kinyitja valaki, akkor a gyártó garancia megszűnik és a FOTA támogatás is. Előbbi csak egy döntés kérdése, főleg, hogy innen Kínába visszaküldeni gyári javításra macerás. Utobbi viszont azt jelentí, hogy megszünik a gyártói ROMtámogatás, tehát sosem fog lefrissüli egyszerűen a telefon szoftvere (a ROM) a legújabb verzióra. Ahogy @doongoo is leírta, mindig kell majd valamit trükközni. Ez megnehezíti a telefon használatát, főleg, hogy egy nagyon jó gyári ROM-mal rendelkező kifejezetten jól használható mindennapi telefon, egyelőre frissítik is rendszeresen a gyári ROM-ot. Rádásul nem is nagyon szükséges a root egy átlagos felhasználó számára, mert talán két programot (lenovo app center, valami roaming támogatás, és egy lenovo közösségi alkalmazás ami része az lenovo app centernek) leszámítva nincsen semmilyen felesleges, kínaiul kommunikáló szoftver. Nekem pl. semmi szükségem nem lenne a rootra....
-
mikrofon
veterán
Köszi, igen sokat segítettél, mert sikerült!
Mikor először írtad a tapasztalataidat pár HSZ-sal korábban, akkor is megtaláltam a most linkelt fórum témát. Végig is futottam rajta, de nem éreztem úgy hogy itt megtalálom a megoldást. Most hogy az érintett oldalt linkelted egyszerűbb volt. Bár így is többször végigolvastam, hogy megértsem mit miért mikor hogyan kell csinálni...
Tehát egy kis magyarázat, hogy másnak még könnyebb legyen:
Ez a hozzászólás (#94) tartalmazza, hogyan lehet ZUI V2.3.044-röl ZUI V2.5.335-ra frissíteni tehát Android V6-rol (Marshmallow-ról) Android V7-re (Nougat-ra). Mégpedig a jelenlegi ismeretek alapján a lehetséges összes verziót leírja ezért először érdemes végigolvasni és értelmezni, hogy kinek melyik kell.
Ezek pedig a következők:
1. Ha valakinek nyitott bootloadare-e van és TWRP recovery:
1/.A: saját magunk módosítjuk a skriptet
1/.B: Van egy letöltő link, hogy le lehessen tölteni a komplett frissítő zip-et, ami már tartalmazza a módosítást
2.: Ha valakinek nyitott bootloadare-e van és gyári Recovery
3.: Ha valaki sosem nyitotta ki a bootloadertEbben a hozzászólásban(#96) pedig megtalálható, hogyan kell root-olni a telefont. Szépen részletesen leírja,mit kell letölteni, aztán hogyan kell eljárni.
Viszont tartalmaz a HSZ egy HIBÁT a recovery telepítésének a parancsában egyel többször szerepel a recovery szó mint kellene. Tehát:
"fastboot -i 0x2b4c flash recoveryrecoveryrecovery-TWRP-3.0.2-20160712-ZUK_Z2_PRO-CN-wzsx150.img" -
doongoo
addikt
Ja, a letöltött ota fájl egyébként a .zuiOTA könyvtárba kerül. Ha jól emlékszem viszont, akkor a sikertelen telepítés után újra le kell tölteni, mert eltűnik onnan. Tanulság: ha lejött, gyorsan el kell menteni máshová is. Úgyis csak a módosított verziót tudjuk használni az unlockolt bootloader miatt (emiatt nincs is értelme a jövőben a módosított update.apk-val szórakozni).
-
doongoo
addikt
válasz
mikrofon #909 üzenetére
Most külföldön vagyok mobilról, innen nehéz egy részletes leírást adni. Szerintem ne zárd vissza a bootloadert, nem biztos, hogy változtatna az ota helyzeten, viszont akár okozhat gondot is. Ha jól értem, nem vagy rootolva és twrp van a telón. Akkor a zukfans.eu leírás szerint járj el:
http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-pro-android-7-dev-edition-updated-link-for-2-5-335-st-version.1801/page-5
Bocs, de mobilról csak így megy a linkelés. Én magamnak megcsináltam az ota fájlon belül az update scriptben a módosítást, de elvileg ott van a letöltő link is már a módosított scripttel. Ezt kell simán telepíteni twrp-ből. Ha nincsenek módosított system fájlok a telódon (mint ahogy nekem voltak!), akkor felmegy hiba nélkül. Ha valamit esetleg módosítottál, akkor azt előbb vissza kell állítani eredetire (rootolt állapotban megy), különben dobja a hibát a fájlra hivatkozva. Ha utána rootolni akarsz, akkor kizárólag a legfrissebb SuperSU-val! Nálam is csak a régebbi okozta a gondot és a saját hülyeségem. Ha előbb olvasom a válaszokat a zukfans.eu hozzászólásomra, akkor nem lett volna semmi gond.Qfil telepítés nekem a bootloop miatt kellett csak, neked elvileg nem lehet rá szükséged.
-
mikrofon
veterán
nah próbálkoztam kicsit, de nem jutottam sokkal előrébb.
Ezt pontosan hogy csináltad???:
aztán qfil telepítés 2.3.044. Erre ment a 2.5.335 a módosított scripttel (unlocked miatt az ota reklamált).
Én eddig jutottam, mert a a módosított system update app le is tölti a 2.5.335 frissítést, újra indul el is kezdi a frissítést, majd rögtön a legelején hibára fut. megjelenik egy piros körben egy fehér felkiáltójel és egy kinai kék színű OK gomb.A system update app-ot csak normál progiként tudom telepíteni, mert nincs root, így nem tudom rendszer alkalmazássá tenni. Gondolom ez is egy hiba.
Módosított script alatt mit értesz?
esetleg el tudod küldeni, meg tudsz adni egy rövid használati utasítást? -
mikrofon
veterán
Nah hát ez nem volt egyszerű....
Hová tölti le a frissítést az ota?
Nekem már letöltötte egyszer, de nem találom, hogy hol van...
Az olvasottak alapján az jutott eszembe, hogy ha az alábbi módon csinálnám akkor vajon sikeresebb lenne, mert egyszerűbbnek biztos egyszerűbb... Csak az eredményben nem vagyok biztos, ezért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Lépések
1. relock: tehát újrazárni a bootloader-t. Ez ugye együtt jár a factory reset-tel.. Tehát mindent legyalul. Rádásul a neve is az, hogy relock, és ezt a telefon ist tudja, hogy egyszer már fel lett nyitva és vissza lett zárva:
2. gyári recovery-vel az SDFUSE helyről az a gyári 2.3.044 telepítése
3. OTA frissítés 2.5.335-raEzenkívül az is eszembe jutott, hogy a TWRP recovery-t kellene valahogy leszedni, és az eredeti recoveryt visszaállítani, mert nekem ugye az volt a baj, hogy a telepítés előtti újraindulásnál a TWRP-be jutott. Gondolom, ha nem oda jut az újraindulásnál, akkor le fut rendesen.....
Ezt vajon, hogy kellene kivitelezni? -
doongoo
addikt
Szombat este végre sikerült frissítenem egy kis kitérővel. Unlockolt és rootolt volt a teló gyári recoveryvel. Hiába jött le az ota a módosított frissítő apk-val, természetesen nem ment fel. Zukfans.eu leírás alapján módosítottam a frissítő csomagban az update scriptet. SuperSU alkalmazáson belül teljes unroot. Ezután boot twrp-be és próbálkozás. Frissítő csomag ellenőrzés indul, majd hibával leakad (egy fájl tartalma módosított). Topictársaktól megkaptam a kért jó fájlt. Újra rootolás, fájl kicserélése, unroot, boot twrp-be, próbálkozás. Megint leakad (most a módosított frissítő apk miatt). Újra rootolás, fájl kicserélése, unroot, twrp, próbálkozás. Megint egy hiba. Segítőkész topictársak, rootolás, fájl kicserélése, unroot, twrp, próbálkozás. Siker! Frissítés lement, semmit nem gyalult. Rootolás a legutóbbi 2.78-as SuperSU-val. Bootol, auto fényerő nem jó és nem látja a sim kártyákat. Megijedtem, megpróbáltam sdfuse módon rátelepíteni a telón lévő 2.3.044-et, hiba volt. Lement, bootol, záróképernyő és újraindulás loopban. Érdeklődés zukfans.eu-n és aztán qfil telepítés 2.3.044. Erre ment a 2.5.335 a módosított scripttel (unlocked miatt az ota reklamált). Végül rootolás a legfrissebb 2.79-es SuperSU-val. Minden okés, vasárnap belakás. Okulásul mindenkinek...
-
mikrofon
veterán
Nah, ma délelőtt megjelent a frissítés. Rá is kattintottam. Majd egy idő után azt vettem észre, hogy a cm recovery-ben van. Gondolom, az első újraindításnál a módosított recovery-be lépett be. Hogy kell csinálni root-olt telonál a frissítést?
-
rmartin94
aktív tag
CM13 ZUK Z2 Pro-ra: [link].
-
olddog
tag
Csak érdekességképpen feldobtam gyorsan még pár képet IDE, a másik mellé. Nem sok, de legalább vegyesen kültéri, beltéri, vitrinben, ablakon keresztül, mozgó autóból.
Az utolsó pár az új rendszerrel, manuálban. -
femiki
tag
Az mit jelent, hogy a "nemzetközi ZUI 2,5" hamarosan elstartol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest