Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doongoo

addikt

válasz mikrofon #909 üzenetére

Most külföldön vagyok mobilról, innen nehéz egy részletes leírást adni. Szerintem ne zárd vissza a bootloadert, nem biztos, hogy változtatna az ota helyzeten, viszont akár okozhat gondot is. Ha jól értem, nem vagy rootolva és twrp van a telón. Akkor a zukfans.eu leírás szerint járj el:
    http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-pro-android-7-dev-edition-updated-link-for-2-5-335-st-version.1801/page-5
    Bocs, de mobilról csak így megy a linkelés. Én magamnak megcsináltam az ota fájlon belül az update scriptben a módosítást, de elvileg ott van a letöltő link is már a módosított scripttel. Ezt kell simán telepíteni twrp-ből. Ha nincsenek módosított system fájlok a telódon (mint ahogy nekem voltak!), akkor felmegy hiba nélkül. Ha valamit esetleg módosítottál, akkor azt előbb vissza kell állítani eredetire (rootolt állapotban megy), különben dobja a hibát a fájlra hivatkozva. Ha utána rootolni akarsz, akkor kizárólag a legfrissebb SuperSU-val! Nálam is csak a régebbi okozta a gondot és a saját hülyeségem. Ha előbb olvasom a válaszokat a zukfans.eu hozzászólásomra, akkor nem lett volna semmi gond.

Qfil telepítés nekem a bootloop miatt kellett csak, neked elvileg nem lehet rá szükséged.

Új hozzászólás Aktív témák