Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
mikrofon #909 üzenetére
Most külföldön vagyok mobilról, innen nehéz egy részletes leírást adni. Szerintem ne zárd vissza a bootloadert, nem biztos, hogy változtatna az ota helyzeten, viszont akár okozhat gondot is. Ha jól értem, nem vagy rootolva és twrp van a telón. Akkor a zukfans.eu leírás szerint járj el:
http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-pro-android-7-dev-edition-updated-link-for-2-5-335-st-version.1801/page-5
Bocs, de mobilról csak így megy a linkelés. Én magamnak megcsináltam az ota fájlon belül az update scriptben a módosítást, de elvileg ott van a letöltő link is már a módosított scripttel. Ezt kell simán telepíteni twrp-ből. Ha nincsenek módosított system fájlok a telódon (mint ahogy nekem voltak!), akkor felmegy hiba nélkül. Ha valamit esetleg módosítottál, akkor azt előbb vissza kell állítani eredetire (rootolt állapotban megy), különben dobja a hibát a fájlra hivatkozva. Ha utána rootolni akarsz, akkor kizárólag a legfrissebb SuperSU-val! Nálam is csak a régebbi okozta a gondot és a saját hülyeségem. Ha előbb olvasom a válaszokat a zukfans.eu hozzászólásomra, akkor nem lett volna semmi gond.Qfil telepítés nekem a bootloop miatt kellett csak, neked elvileg nem lehet rá szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest