- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
nyisziati #970 üzenetére
VR kontrollerről nem tudok nyiklatkozni (valahohy ném érint meg a téma).
A bluetooth hibátlan:
- fixen kapcsolódva Mi Band 2
- fixen kapcsolódva Pebble Time Round vagy Pebble Time Steel (mikor melyikhez van kedvem)
- kocsiban kihangosító
- asszony kocsijában kihangosító
- futásnál bluetooth füles
- otthon bluetooth hangszóró
- munkahelyen PCSimán megy az automatikus csatlakozás, újracsatlakozás, új eszközökkel párosítás
-
mikrofon
veterán
válasz
nyisziati #970 üzenetére
Szia,
én a bluetooth-ot használom rendszeresen, napi használattal. Ideáig sosem volt vele gond, mindig mindennel tökéletesen kapcsolódott. Automata kapcsolódás is tökéletes. Alábbiakkal használom:
- otthoni hangrendszer: zene
- autóskihangosító: zene, telefonálás
- céges laptop, adatküldés, leginkább fényképHa már így feljött ez a téma, lenne egy kérdésem panaszom. Nálatok is így van:
Mióta lefrissítettem az új Androidra, azóta az autós kihangosítással nem olyan jó az összhang mint előtte volt. Nekem céges és magán SIM kártya van benne és úgy van beállítva, hogy ha hívok akkor kérdezze meg melyik kártyáról. Tehát, ha rákattintok egy névre, akkor feljön egy kis ablak és kiválaszthatóm, hogy egyes vagy kettes SIM. Ez eddig is így volt és most is. Azonban most, ha autó kijelzőjén választom ki a nevet hívom, akkor a telefonon megjelenik a kis ablak a SIM választási lehetőséggel. Korábban ez pár másodperc után továbblépet és valamelyik SIM-ről indította a teló a hívást. Most viszont mindenképpen nekem kell a telefon kijelzőjén kiválasztanom. Tehát eddig bárhol lehetett a telefonom, (zseb, táska, csomagtartó) mindig tudtam telefonálni az autóból. Most márt nem, mert mindig elérhető kell, hogy legyen a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest