Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doongoo

addikt

válasz nyisziati #970 üzenetére

VR kontrollerről nem tudok nyiklatkozni (valahohy ném érint meg a téma).
    A bluetooth hibátlan:
    - fixen kapcsolódva Mi Band 2
    - fixen kapcsolódva Pebble Time Round vagy Pebble Time Steel (mikor melyikhez van kedvem)
    - kocsiban kihangosító
    - asszony kocsijában kihangosító
    - futásnál bluetooth füles
    - otthon bluetooth hangszóró
    - munkahelyen PC

Simán megy az automatikus csatlakozás, újracsatlakozás, új eszközökkel párosítás

• mikrofon

veterán

válasz nyisziati #970 üzenetére

Szia,

én a bluetooth-ot használom rendszeresen, napi használattal. Ideáig sosem volt vele gond, mindig mindennel tökéletesen kapcsolódott. Automata kapcsolódás is tökéletes. Alábbiakkal használom:
    - otthoni hangrendszer: zene
    - autóskihangosító: zene, telefonálás
    - céges laptop, adatküldés, leginkább fénykép

Ha már így feljött ez a téma, lenne egy kérdésem panaszom. Nálatok is így van:
    Mióta lefrissítettem az új Androidra, azóta az autós kihangosítással nem olyan jó az összhang mint előtte volt. Nekem céges és magán SIM kártya van benne és úgy van beállítva, hogy ha hívok akkor kérdezze meg melyik kártyáról. Tehát, ha rákattintok egy névre, akkor feljön egy kis ablak és kiválaszthatóm, hogy egyes vagy kettes SIM. Ez eddig is így volt és most is. Azonban most, ha autó kijelzőjén választom ki a nevet hívom, akkor a telefonon megjelenik a kis ablak a SIM választási lehetőséggel. Korábban ez pár másodperc után továbblépet és valamelyik SIM-ről indította a teló a hívást. Most viszont mindenképpen nekem kell a telefon kijelzőjén kiválasztanom. Tehát eddig bárhol lehetett a telefonom, (zseb, táska, csomagtartó) mindig tudtam telefonálni az autóból. Most márt nem, mert mindig elérhető kell, hogy legyen a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák