- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdream
csendes tag
válasz
mivanminincs #954 üzenetére
Etotalk is hozta a feketét aztán mégse volt, fehéret tudtak volna küldeni azonnal vagy vissza adják a zsét. Én inkább vártam, meg is lett az eredménye, csak érjen is ide.
-
wukodlak
aktív tag
válasz
mivanminincs #930 üzenetére
Megkérdezhetem mennyi idő alatt jött meg?Milyen kényelmi opciokra gondolsz,amugy tényleg jó áron van itt,köszi az oldalt
-
doongoo
addikt
válasz
mivanminincs #926 üzenetére
Csak rootolt telón férsz hozzá. Egyébként jó helyen keresed, system-media-audio-notifications alatt vannak.
Más: kipróbáltam a morelocale2-t nougaton is. A jó hír, hogy a safecentert nem öli meg, de pár gyári appot visszatesz kínaira (uhealth, notes, recorder)
-
doongoo
addikt
válasz
mivanminincs #892 üzenetére
Yesss, végre nálam is, módosított updater.apk-val (pont mire megcsináltam a módosított update.zip-et zukfans.eu leírás alapján). Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy fel is megy-e rendesen...
-
mikrofon
veterán
válasz
mivanminincs #886 üzenetére
Talán a szerverkapacitás miatt... Talán az véges, így limitált az egyszerre történő letöltési, kapcsolódási szál.....
Azért jelezzetek, ha nektek már megjelent, mert még nekem sem jött -
doongoo
addikt
válasz
mivanminincs #779 üzenetére
wifi alá van elrejtve a lehetőség (nem épp logikusan), az elérhető hálózatoknál görgess az oldal aljára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest