Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
malnabokor #493 üzenetére
Most tenyleg nincs back es recent apps gomb a telon? A home gomb viszont utos, csak kar, hogy a funkcioit csak a gyari appok es gyari rom tudja kihasznalni.
-
kano
nagyúr
válasz
malnabokor #493 üzenetére
Akkor most lesz nemzetközi ZUI vagy sem? Mert megnézzük a nemzetközi ZUI romban.
De ahogy olvasom nagyon pozitívak a benyomásai. Kíváncsi leszek a részletes tesztjére is. -
malnabokor
senior tag
Egy vélemény egy hétvége alapján [link], és hamarosan lesz végleges teszt.
-
whYz
őstag
válasz
monti0222w #489 üzenetére
CDMA az hasonlo mint a GSM, csak az USA-ban es azsiaban hasznaljak. Hiaba tudja a 800MHz-et a CDMA halozatokon, attol meg LTE-n ezt nem tamogatja mert teljesen eltero technologia.
-
gyurkikrisz
őstag
6GB RAM jézus PC-mben alig van ennyi
-
whYz
őstag
válasz
monti0222w #487 üzenetére
CDMA az nagyon nem LTE.
-
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #485 üzenetére
A CDMA 800 MHz, nem ez jelöli? Tudomásom szerint ez, de de ha tévedek, de mégsem.
-
bAtt001
addikt
válasz
PowerBuldog #485 üzenetére
nem tudja szerintem se, sehol se látni csak a Pro-nál. pedig ez a telefon még fehérben is szép, nincsenek szürke vagy króm elemek mindenfelé a házon, tényleg fehér minden, így kellene ezt csinálni mindenkinek
-
PowerBuldog
veterán
válasz
monti0222w #484 üzenetére
hol látod a specben?
Spemall ezt írja:
FDD-LTE (1, 2, 3,4,5,7,8)
TDD-LTE (38, 39, 40, 41) -
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #483 üzenetére
A spec szerint meg tudja, mondjuk annyira nem is érdekel, mert a nagyobb verzióra várok, és abban tuti benne van.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
monti0222w #482 üzenetére
nem tudja
-
syler123
veterán
válasz
PowerBuldog #480 üzenetére
De az árat már belőtték és korrekt, ez a lényeg.
Xiaomi is megy szépen lefele árban, sima Zuk z2-őt nyár végén megveszem 280-300 dodóért, vagy a 3gb-os Mi5-öt
Zuk csak akkor jöhet szóba, ha a kínai appok legyalulhatóak.
-
syler123
veterán
Van már Spemall-on sima Zuk Z2. Szerintem nagyon jó árral kezdett, ráadásul nagyon jól néz ki, persze várom én is előtte a véleményeket rom témában. A mi5 sem valami jól szoftverezett telefon, vannak bugjai bőven.
Egy picit mondjuk vaskosnak tűnik a videó alapján, de az akku is nagyobb, mint a nagytesóban.
-
pampika
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz
PowerBuldog #475 üzenetére
feketét kell venni és akkor nincs ilyen gond
csak erre a buta kínaiak nem jönnek rá és a fehéret nyomatják orrba szájba
-
PowerBuldog
veterán
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #473 üzenetére
Igen,egyetértek,RAM arra van hogy használjuk.
-
Hallosz
senior tag
Nem akarom, de fogom ezt olvasni,
- a rendszer pörgős, bár apróbb röccenések előfordulnak ha több alkalmazás van megnyitva a háttérben -
ne legyen igazam! -
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #469 üzenetére
Én is ezzel vagyok meglőve, mivel a farmerom elől lévő zsebében hordom a H6-t, míg egy nagyobbat nem tudok így elképzelni, mert a jelenlegi is néha sok. A kezeléssel nem lenne probléma, mivel ha nem érem el egy kézzel ott van segíteni a másik kéz, meg játékosak az ujjaim.
Gondolkodok a LEeco pro-n is Tibcsi jó voltából, tesztjéből, jónak tűnik, csak itt is a kijelző méret bizonytalanit el.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #468 üzenetére
Én annó 3,7"-ról váltottam 5,5"-ra!
Nem bántam meg.
Most 6" volt idáig. Az már nrkrm is nagy. Nem is a kezelhetőség a gond, hanem problémás volt hurcolnom-pakolnom.
-
monti0222w
addikt
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #462 üzenetére
Én meg pont attól félek, hogy (ha) veszek egy kisebb kijelzőméretű telefont a Oneplus One (5,5") után, nem lesz-e egérmozi érzésem?
Nem volt nehéz megszokni a One-t és van még egy (ZTE) Nubia Z7 minim ami 5"-es, de olyan kicsinek tűnik már amikor azon netezem.
Egyébként én vért izzadtam mire találtam a Z7 minire egy használható (CM) romot a gyári után. Én nem szívesen választanék ez miatt újra ZTE-t. A gyári romjai tele vannak kínai sz@rokkal, ugyan gyakran frissítik őket, de sokszor béta állapotban adják ki. Nem nyerőek.... -
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #460 üzenetére
Ártól félek én is mint mindenki,450 $-t irnak ami eléggé kb a Z2 pro magasságába helyezi,és a jobb EU-s garanciával szerintem még azt a felárat is megéri ami rajta lesz.De egyetértek,óriási ez a telefon.
-
monti0222w
addikt
válasz
Scrydhan #458 üzenetére
Persze a snapis meg a exynos-hoz képest nem produkál annyit Antutuban, sőt a grafikus chip is jócskán gyengébb a vetélytársakhoz képest ez tény, de ennek ellenére gyors a rendszer a játékok is futnak rajta rendesen, a Mate 8-nál meglehet ezt nézni. A Helio X-20, 25-tel van egy szinten és azokra sem hallok panaszt eddig.
Ránéztem,
tényleg nagyon ígéretes mind a belső tulajdonságok, mind a külső alapján elmondható, de én ódzkodók még a 5.5 kijelzőtől, a súlyától is, méretes darab lett, mondjuk ez érthető az elől elhelyezkedő két hangszóró miatt, az aluház stb miatt. Az ára sem ennyi lesz mint írva van okulva az eddig beharangozott készülékek mostani árát nézve.
5.2 kijelzővel és amit olvastam cikkben írt árral, biztos szóba jönne nálam. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Scrydhan #451 üzenetére
Ha jól emlékszem ápr.27 volt a megjelenés dátuma és máj.10.-el kezdték meg az előrendelések teljesìtését. A gyakorlatban még xda-an sem nagyon láttam tulajt. (bár kb. 2 hete nem is kerestem már)
(#455) monti0222w: Így van. A Z2 szerintem is jó lesz. Kisebb kijelző nagyobb akku. Nem lesz az rossz.
A B20 hiányának problémája meg szubjektìv dolog.Mindenki tudja kell-e neki.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #457 üzenetére
Nekem a honor picit lightosnak tűnik,de ez persze csak az én nem túl releváns véleményem,nem használtam még huzamosabb ideig egyet sem. A ZTE-re nézz rá ha gondolod,érdekel a véleményed. Legnagyobb dolog ami szerintem fontos az a garancia,de majd idővel okosabbak leszünk minden tekintetben.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #455 üzenetére
Nincs witchhunting, bármit tett nem szabad kibeszélni a háta mögött (hiába követi ezt a topikot) és ne személyeskedjünk
Egyetértek, bár napról napra jönnek a jobb ajánlatok,ez a zte axon 7 is nagyon ütős lett ugyanebben az ársávban,és az ellen gyakorlatilag csak szubjektiv érvek,a halom szenzor meg a 960 fps slow-mo van. Ja meg a megjelenési dátum,bár én Július végén tervezek telefont venni úgyhogy ez nem izgat annyira.
Ez a sima Z2 meg tényleg ennek a lite verziója lett,bár nem túl sok tekintetben,inkább olyan mint a huawei p9 és p9 plus viszonya. Ami azt jelenti hogy az alap még mindig bivaly ezért az árért.
UI.: szóljatok hogy soha,soha többet ne olvassak bele a gsmarena kommentekben mert rögtön kiégett a szemem -
Scrydhan
senior tag
Picit off de jó lett a kistesó,bár úgy gondolom ez egy fokkal felette van.
Akkor ez most elvildg mikor fog kijönni hivatalosan,valami infó van róla? -
WOT-H-A-C
veterán
Ide válaszolok a kollégánal aki privátba keresett. Van pár kivetni valóm a mondókájában!
1. Ha segítséget kérsz valakitől, akkor tessék méltóztatni köszönni elötte ,mert lehet, hogy rosznéven veszik és válasz nélkül törlik a privátod!
2. Zuk z2 pro-ról még csak pletykáink vannak, tulajok nincsenek.
3. A gyári OS-t először valószínüleg a gyártó oldaláról tudod majd letölteni.
3/b Ha ez gindot jelent , akkor nem tartom jó ötletnek, hogy mindjárt a flashelés legyen a legfontosabb! Egyébként gyári OS-el fogod megkapni mindenképp a telefont.
4. A gyári OS-t valószinűleg fastboot módszerrel lehet feltenni. De itt a 3/b válaszom vonatkozik rád.
5. A "várom a válaszod " pedig a pofátlanság csimborasszója.Szóval , ha teheted rendeled meg aztán várjuk a tapasztalataidat!
-
kano
nagyúr
válasz
syler123 #447 üzenetére
A tervezéskor még ide szánták a Z2 pro-t is.
pampika
Meg lenne oldható ez OTA-val is. Az meg a Samu balf@szsága, hogy még a saját szoftverét sem tudja rendesen paraméterezni/tesztelni.
Vagy az általad írtak alapján megoldható lenne, hogy egy tiszta rommal jönne ki az összes telójuk és egy OTA-val frissíthető lenne TW-re.Google megléphetné már, mert elég népszerű már ehhez az android, hogy ennek ellenére ne forduljanak el tőle a gyártók.
-
pampika
őstag
sajnos ezzel az lenne a gond, hogy a laikusnak nem igazán való a rom csere. még ha megcsinálnák, hogy pl. pc suite-on keresztül csináld, még ott is volt régebben nem egy samunál gond, hogy a hivatalos frissítés a hivatalos progival elhalt. és akkor ott áll egyszeri pistike, kezében a 200k-s telefonnal és nézi a nem működő tégláját. és ideges lesz és kiszeret a samuból.
én azt tudnám elképzelni, hogy az egész tácsvíz, htc sense és hasonló felületek egy telepíthető progiként (mint bármelyik launcher) lenne telepíthető, viszont ehhez elég nagy módosítások kellenének, mert ezek a felületek jelenleg sokkal mélyebben vannak integrálva a módosított romba. és persze a gyártóknak sem érdeke, h csakúgy kivonulj az ő kis érdekeltségéből.
sztem itt a google léphetné meg, hogy egyszerűen betiltja ezt a fajta integrációt, amiről már korábban is voltak felvetések, de azóta se lett belőle semmi
-
kano
nagyúr
válasz
syler123 #441 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is minap, hogy mi a fenének nyomatja a Samsung pl. a saját TW nevű felületét, ami egy erőforrás zabáló, lassú sz@r? Valahogy úgy kellene működnie, hogy mindegyik telefonra le lehetne tölteni a gyártó felületével egy romot és külön egy stock jellegű androidot. Mindenki eldönthetné, hogy melyiket használja.
Azért nincs benne, mert nem ide szánják. Ez így már egyértelmű....
-
pampika
őstag
ezek pedig a hivatalos oldal adatai:
FDD-LTE (bands 1, 2, 3,4,5,7,8)
TDD-LTE (bands 38, 39, 40, 41)
TD-SCDMA (bands 34, 39)
WCDMA ( 850, 900, 1900, 2100 MHz)
CDMA2000 ( 800 MHz)
GSM/EDGE( 850, 900, 1800, 1900 MHz)
CDMA( 800MHz) -
syler123
veterán
Azt nem értem hogy mi az istenért nyúlnak bele a droidba radikálisan... Adnák ki aosp rommal. Érintetlenül, ahogy azt megálmodták. Kántálnám a nevüket, ha így tennének, de nem, beleteszi mind a kínai vackait... Ahhoz fordítaniuk sem kellene, adottak a nyelvek, új romot kiadni szintén nem nagy munka lenne.
-
whYz
őstag
Ott a linkelt bejelentesnel az utolso kepen custom romok logoi lathatok ami bizakodasra adhat okot. Lehet ez arra utal, hogy kiadjak a kernel forraskodjat igy barki gyarthat custom romot.
Nekem mar megvan a mi 5, igy nem szivesen valtanek masra, de ezen elgondolkoztam egy fel pillanatig.
-
-
Haneto
tag
Bejelentették a sima Z2-t is!
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #433 üzenetére
A z2-t vagy a z2 prot? Mondjuk mindegy is...
Engem is nagyon érdekelne, de nem csirkelábas szoftverrel. -
monti0222w
addikt
Egy régebbi riportot láttam a Lenovó képviselőjével abban hangzott el, hogy nem kívánják egyelőre europában forgalmazni a Zuk Z2-t, de nem mondott nemet sem arra, hogy későbbiekben lesz-e forgalmazva, szóval bármi lehetséges! A ZUI-ra is igaz ez, ha meg kezdődik az europai forgalmazás, akkor biztos nemzetközi lesz benne a nyelv.
Szeretnék már egyet a kezembe tartani! -
Scrydhan
senior tag
Egyre többen mondják azt hogy igaz a 960 fps videó,milyen jó lenne is...csak az a fránya microSD meg nfc benne lenne.
Egyébként ez csak olvasni tudja az icloudot? -
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #429 üzenetére
Mit jelent az, hogy egyelőre? Akkor lesz nemzetközileg is bevezetve a termék, ha meglesz a ZUI multilang változata? Kérdés, hogy ez mikor lesz.
-
sparks
senior tag
(törölve) bahh... rossz topic.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #423 üzenetére
A zuk úgy nyilatkozott, COS hiányában a ZUI-t fogják megcsinálni "International"-ra. Google-val multilang-nak.
-
pampika
őstag
alakul a kistesó is [link]
-
Scrydhan
senior tag
válasz
malnabokor #418 üzenetére
Persze,nekem is több mint a semmi,nem igazán van nála jobb alternatíva,remélem június végéig megjelenik
-
malnabokor
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
válasz
malnabokor #415 üzenetére
Ez ilyen nagyon previewne tűnik nekem :/
-
monti0222w
addikt
válasz
malnabokor #415 üzenetére
Az is érdekes, hogy a kijelzőt itt 5.1 írják, holott máshol az 5.2 szerepel.
-
malnabokor
senior tag
Közben találtam egy valódinak tűnő, normális tesztet: [link]
(Érdekes, hogy a leírás szerint ez a 4/64 modell) -
monti0222w
addikt
Mindezt tudom, az ár meg úgy is megy majd lejjebb, de az is baj hogy magyar nyelv sincs reájuk, plusz olvasgatom a Mi5 topicot nem kerek a rom sem még rajta, meg azzal is gond van, hogyha cserélsz romot az is komplikáltabb lett, meg nem is tökéletes!
Mint feljebb írtam már, nyár végén jó áron hozzá lehet jutni és talán addigra ezek a gondok is megoldódnak. -
Scrydhan
senior tag
Spemallnál a 4gb-os verzió 425 usd,míg a 6gigás 526 usd,ez azért elég nagy különbség O_o
Más:mi a megjelenési dátum? -
pampika
őstag
válasz
monti0222w #410 üzenetére
a bejelentéskor kihirdetett árak mindig belső piacos árak, amik nagyon talán a gyárral kapcsolatban álló nagykereknek elérhetőek. valszeg még a webshopok sem vásárolhatnak a gyártól közvetlenül (xiaominál asszem 2-3 cég vehet csak a gyártól, mintha ezt írta volna vki vmelyik topikban).
szóval lesz a gyári ár, nagyker haszon, webshop haszon és ezután jössz te, mint vásárló, ha nincs másik szereplő még az ellátási láncban.
-
klooo
tag
válasz
monti0222w #408 üzenetére
Azért még kérdezősködtem náluk. Azt írta a tag, hogy a lenovokkal sok a gond. Azért nem is foglalkoznak velük.
-
klooo
tag
Írtam a puremobile.hu-nak. Kérdeztem forgalmazzák-e majd a zuk z2-t. Azt írtak, idézem: "Nem fogjuk forgalmazni, mert sok volt velük a szoftveres gond." - Most ezek tudnak valamit vagy valamivel összekeverik? Vagy az előmodell problémás?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #403 üzenetére
Én is így gondolom. Én sem erre számítottam sajons...
-
WOT-H-A-C
veterán
Azt, hogy mennyiért szeretném megvenni, majd eldöntöm. Ehhez senkinek semmi köze. Amit leírtam az azért volt mert szerettem volna felhìvni a figyelmet arra, hogy az árhoz amit megjelöltél meg jönnek bizonyos költségek. Illetve az sem érdekel, hogy más felsőkategóriás telóknak mennyi az ára a zuk-hoz képest. Az első 1+1 em kínai volt és jóval 500$ felett vettem. A mostani telóm is átszámolva ~ 430$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Metal topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Programozás topic
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest