- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3446 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3406 üzenetére
Szerintem nem logikus egy tökig becsavart (3-4 menet) hernyócsavarra még rögzítőt is nyomni... Főleg, hogy az forog, nem rázkódik. De mind1 már...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3331 üzenetére
Miért kéne másik szervo, és szabályzó ?
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #3258 üzenetére
Motor: jól látható 27T jelölésű, nem szerelhető - - » Erre utalt a kérdésem.
Nekem driftre 48p profilú 25 fogszámút ajánlottak, de gondolom más kell egy sima pályaautózásra.
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #3244 üzenetére
Okés, köszi
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #3237 üzenetére
Bár tudom, hogy ez ellene megy mindennek, de most az az elvem, hogy amit ráköltenék a TT01-re, azt inkább beletolom egy saját építésébe. Ezért szeretném a lehető legolcsóbban megúszni, de úgy, hogy ne a legrosszabb legyen.
Az esc, a motor, a szervo, mindből van olcsóbb, de ezeket kb. mindenhol ajánlják és még nem is annyira vészes az áruk. A távból szintén nem a legolcsóbbat néztem, bár ez ígyis elég jó árnak tűnik. A BL szettből nekem mindenképp a szenzorosat ajánlották, mert az szabályozza a motor járását. Ahogy néztem azok meg már jóval drágábbak, de ha tudsz 10k körül, akkor nyitott vagyok.
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #3240 üzenetére
Gondolom nagy kárt nem tud okozni akkor?
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #3227 üzenetére
Igen azt észrevettem hogy kotyog a gömbcsuklónál
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #3225 üzenetére
Igen azt észre vettem, hangja az van rendesen. Az elején még halkabb volt és kicsit hangosabb lett idővel. Azért gondoltam én is hogy valami nem stimmel. Persze sokat megyek FPV szemüveggel és nem igazán hallom 50-100 méterről
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #3213 üzenetére
Köszi akkor kardánt nem olajozok
-
opr
nagyúr
válasz
Peaceliker #3182 üzenetére
Nagyon köszönöm, megyek is mazsolázni!
-
opr
nagyúr
válasz
Peaceliker #3177 üzenetére
Ezt a hk-t annyiszor olvastam már, hogy nem bírom tovább. Szóval, az melyik bolt, kérhetek egy linket?
EU warehouse-a van nekije? -
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #3172 üzenetére
Na most nézem, hogy ezt a Tamiya szabit nem lehet mókolás nélkül LiPOra kötni, nincs rajta olyan csati, csak NiMh.
Akkor gondolkozom, hogy mi legyen, először csak meghírdetem a TT-t, hogy mennyire érdeklődnek egyáltalán.
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #3169 üzenetére
A szabit hogy tudom átállítani nikkel vs. lipo módokra?
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #3149 üzenetére
HK-n is ennyi eu ból.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #3143 üzenetére
+1 de azt a face csopikban ne hangoztad mert meglincselnek.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3143 üzenetére
Komplett szettet keresek, amivel nem sok melo van, már úgyis sokat molyoltam vele.
Inkább legyen egybe, jó minden. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3141 üzenetére
A vezérlőből valami jót szeretnék ami úgye féket is tud, a mostani abs brake-es ez kb elég is ehhez.
De mo-n 10k felett indulnak az esc-k és még csak kefésekhez, rabló bandák. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3139 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3137 üzenetére
Hát ahova járok vele, szünyeg, ott müanyag kerékkel megyünk.
Ami van benne gyári motorral is meglehet csúsztatni, csak néhol gyengus.Jelenleg valami alap 540 kefés motor van benne.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3133 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #3101 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3106 üzenetére
Szerintem súlyban nincs nagy különbég, meg elég erős ez a gyári motorja is. Ha nagyobb lenne, akkor könnyebben ia tudna felkapaszkodni, mert így csak neki megy pl egy padkának, de éppen nem éri el a kerék.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3103 üzenetére
A kanyarokkal nincs bajom, csak megakad a kerék éa bukik
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #3098 üzenetére
Azt hiszem ez az ami nagyon fontos...amit elmondtál,, "hogy ha valaki komolyan veszi"...
Itt a lényeg...mindezt aztán nagyon nem vesszük komolyan...
Ez egy játék amit a fiamnak vettem játszani...Csapágy Csere, dagonya után minden nap?!
Majd ha megakad és nyikorog -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #3096 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot
Bátor vagy sem,,a neten fellelhető videók, és tesztek alapján választottam, és tettem vele azt, amit...
Én legalább nem feszültség alatt fürdetem, hanem kiszedett aksival
Az a helyzet, hogy eredetileg már a vásárlás pillanatában fel voltam arra készülve, hogy lassanként vásárolni kell hozzá az alkatrészeket...
Ezért aztán nem is akarom óvni a gépet...illetve nem én,,hanem a gyerek...
MOndjam azt egy 4,5 éves kiscsákónak, hogy a "nagykerekű autója" nem mehet sárba?Aztán anyának mit mondunk itthon a sárcsimbókos autóval hogy játszunk itthon?
Muszáj fürdetni....
Fürdés után közvetlenül aktív hajszárítózás szinte szárazra, aztán amíg az aksi töltődik az infra fűtés előtt szárad a verda...igy onnan is kiszárad, ahová a hajszárító levegője nem jutott el...
Szóval szerintem ezzel a szárítási procedúrával a korrozió mértéke olyan kicsi, hogy élettartamon túl okozna csak problémát...most már többször kapott zuhanyt,,egyelőre bírja...
Mindez nem azt jelenti, hogy nem hiszek, neked, és ellent mondanék a "szakembereknek"...
Inkább csak leírtam mit kap az autó itthon, ha valaki ebben a (ár)kategóriában gondolkodna...Ha pedig tönkremegy benne valami? kicseréljük...nem tétel az alkatrész hozzá
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #3096 üzenetére
Az biztos, a waterproof kb csak rá van írva, ugye nem egyenlő a vízállósággal.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3074 üzenetére
Szerintem erre a kis hobbi használatra bőven megteszi ez is
Meg nem olyan komoly autó ez, hogy kelljen.
Viszont, ha megjön a nagy motor bele ,akkor ki kell cserélnem az első+hátsó diffit, meg a középső fogaskereket, ami átadja az erőt a két tengelynek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #3070 üzenetére
Bocs, kicsit félre érthetően fogalmaztam. Nem a karokat kentem, hanem csak a kormánymű csúszkáját.
Nem az ebay-es összekötők lógnak, hanem a gyári, műanyag. Egy ilyen állítható alu szett nem 3 ft.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #3048 üzenetére
Kösz.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #2992 üzenetére
Igen jó lenne üresen, mert minden van hozzá pl alu-ból. Fogaskerekek danamitból vannak benne, de öntött vasból is vannak. A hátsó difit kiakartam már cserélni fémre, de kellenek még kis csapágyak hozzá.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #2987 üzenetére
Ebben a videóban benne van minden, amit cserélni kell. Mondjuk én a motort nem cserélném, mert így is piszok erős.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker #2987 üzenetére
Szerintem is bele való szervót hamarabb találsz, nekem carson drft-303 van benne, ez amúgy egész jó.
És nem is drága, sgmodell.hu-n 3300ft.
Milyen gép ez ?Én ma egy tamiya tt01-ben csináltam csapágyazást, még nagyon az elején vagyok, de drift gép lesz.
Félelmeteset javult, plusz kitakarítottam az egészet.
Plusz lezártam az első diffit is, csak a hátsó volt zárva, jövőhéten veszek bele egy alu kardánt, meg utcai gumit.Van aki még rc drift-el foglalkozik, itt a forumon ?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #2985 üzenetére
Akkor kikell cserélnem az egész belsejét, plusz egy másik távvezérlést is....
-
SoulReaver
veterán
válasz
Peaceliker #2983 üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2973 üzenetére
Mennyiért adod?
-
Chris7504
újonc
válasz
Peaceliker #2973 üzenetére
Köszi az nem tetszik... Meg lehet hogy 2db egyforma fog kelleni... de köszi.
-
IzLuCSi
újonc
válasz
Peaceliker #2963 üzenetére
Mit jelent az hogy peak?
Mit értesz az alatt hogy nem bírja túl sokáig?
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/LG%2018650%20S3%202200mAh%20%28Blue%29%20UK.html
Erre az aksira gondolsz?Amúgy kb valamivel kevesebb mint 1kg lesz az egész. Pontosan még nem tudom meg mondani.
Tudnál javasolni olyan motorokat amik képesek kb 1kg mot meg emelni és meg van oldva az hogy "egy" is képes legyen gond nélkül (ne forgassal el a robotott ha meg emelkedet ami itt 2db ellentétes irányba forgó motorral lett meg oldva) meg emelni a robotott?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2923 üzenetére
Kíváncsi leszek rá. A régi Shen Qi Wei cuccokat imádtam. Tuning is volt hozzá.
Azon gondolkodok, hogy kellene csinálni egy hasonlót 6×15-ös kefés quadkopter motorra...
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #2915 üzenetére
Ilyen kis gagyika, elvileg azért ezzel nem lesz olyan sok a töltési idő: [link]
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #2913 üzenetére
Köszi a felvilágosítást!
Tehát, ha hosszabb életű akksit szeretnék:
- Az elején, amikor kibontom akkor felrakom tölteni és leveszem, amikor zölden világít a töltő? Nincs ilyen 16 órás első töltés?
- Menet közben, meg ha gyengül az autó, akkor egyszerűen kiveszem és felrakom tölteni. A töltést egyébként meg lehet szakítani?
Kettőt rendeltem, az remélhetőleg elég lesz egy óra játékra. Ha bejön majd az RC világa és komolyabb vizekre evezek, akkor meg majd úgyis lecserélem LiPO-ra meg egy komolyabb akksira.
-
motoflug
őstag
válasz
Peaceliker #2911 üzenetére
Konkrétan ezt a fajta NiMH akksit rendeltem a Tamiya TT01-hez. Az esetek 99%-ban nem fog ugratni az autó, néha falnak csapódik, de nem lesz kitéve nagy külső behatásoknak.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2893 üzenetére
Köszi szerintem az lesz. Köszi a szítséget!
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2891 üzenetére
Wltoys cuccokat meg éri meg venni? Mármint gondolom rájuk kel költeni de úgy meg éri őket vagy inkább a vrx arra gondolom nem nagyon kell költeni.. esetleg össze rakni egyet darabokból.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2887 üzenetére
Ennyiért csak ez van? Más fajta nincs? Egyébként tetszik ez is köszi.
-
Saccco
nagyúr
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2870 üzenetére
OK, értem, és köszönömPersze, kérdezősködés helyett használnám a lehetőségeimet, kiderülne a válasz a kérdéseimre! tehát kezeli a 3 vezetékes szervókat is a gép!
Elnézést a tudatlanságom miatti szemetelésért....
Mentségemre szóljon, a számomra új dolgokról szeretek beszélgetni is, nem csak keresgetni...
Így több olyan hasznos infóhoz jutok, amire egyébként eszembe nem jutna rákérdeznem! -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2867 üzenetére
De egyébként itt a képen látok 3 tüskét is a vezérlőn szabadon...akkor nem lehet ráakasztani másmilyen szervót?
vagy azok a tüskék más célt szolgálnak?
ÉS tényleg elnézést, ha "hajtépő" debilségeket kérdezek -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2867 üzenetére
+(#2866) Saccco
Nem drága,,,dehogy....:
Servo 1370.-HuF
Motor 1900.-HuF
Difi 1230.-HuF
Fém fogaskerekek,kutyacsontok,műanyag "kereszttartók" meg "tudomisén" milyen néven futó alkatrészek
400-700.-HuF között
Tehát mondhatni filléres tételek!Ezért is kérdeztem miket vegyek,,de azt hiszem akkor rendelek egy "twine selected full repair pack"-et
a gyári cumókból
'oszt jóidő! -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2864 üzenetére
Óóóóókééééé,,,,
és akkor most jöjjenek a debil kérdések
Én felcsaptam a banggood-ot "rc car servo" kereső szavakkal, ahol aztán találtam "3 vezetékest", "5 vezetékest" (a REMO1631-ben gyárilag 5-ös van)
És hát a méretek sem teljesen tiszták....a gyári servo fotói között van ugyan egy "centis" kép,,,de ez nem minden servo fotójánál van meg! Vannak ezekben szabvány méretek vagy ilyesmi,,,vagy teljesen gyártó függő....?Esetleg egy, az autó értékéhez/"tudásához" mérten "ajánlott servo" linket, ha kérhetek?
De nem a lustaság miatt,,,ha némi tudásmorzsát csepegtettek a fejembe, kikeresem magamnak eskü
CSak egyelőre teljes a tudatlanság a filkómban -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2792 üzenetére
Sziasztok!
Végül megrendeltem, és meg is érkezett tegnap, időben (+717 Huf 5-8 business days ) tréfa nélkül DHL-el a gyereknek "jézuskára" a REMO 1631-es "Monster Truck" !
Töltöm a 2450mAh NIMH aksijaimat, és teszt az első alkalommal, amikor a gyerek nem látja, hogy karácsonykor pöcc-röff legyen a gép, ne legyenek meglepetések az örömködés közben!Itt található az autóról több fotó is, ahol látszik, hol-milyen alkatrészekből áll össze!
AZt szeretném kérni, és kérdezni a gyakorlott autósoktól, hogy ha ránéznétek a fent megjelölt cikk fotóira, az alapján meg tudnátok e mondani, első körben mit is rendeljek a géphez, a gyakorlat alapján mik szoktak törni, vagy töknkre menni ezekben a gépekben...
Mert mivel ezek már pár száz, max, 1-2ezres tételek, rendelnék is hozzá azonnal, hogy ne akkor kelljen heteket malmozni, amikor már megtörtént a baj...
Szóval mik szoktak álltalában törni, és tönkre menni, amit innen tudnék is hozzá rendelni? Úgy látom, van alkatrész hozzá, műanyag és fém is, bőven...Köszönettel a segítségért
ÜdvPs:
Illetve bármilyen segítő szándékú infót örömmel veszek-vennék, ami esetleg nektek evidens, de egy "tudatlan 0km-es" embernek nem, egy ilyen verda beüzemelésénél!
Köszönettel -
szombatitomi
senior tag
válasz
Peaceliker #2840 üzenetére
Köszi szépen, inkább HPI lesz akkor.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2813 üzenetére
És ha mondjuk külön tápot adok a vevőnek? Akkor lehetne kompromisszumokat kötni. Általában tudom mennyit bír a hajó aksija és rá is szoktam méregetni. szóval észreveszem ha lassabb vagy merülne. Az mondjuk nem lenne hátrány ha merült aksival még kihozom lassan a hajót, Így nem lenne jelvesztés mert az adó kapja az üzemi feszt mellette.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2811 üzenetére
Nem új aksik, kb olyan 6,4V ha fel vannak töltve. (Ha jól tudom 2V-os egy cella ezeknél)
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2809 üzenetére
Ragaszkodom a 2db párhuzamosan kötött. 6v-os akksihoz, így van belőve mindkét hajóm, tehát a szabályzót kell megválasztani hozzá. Akkor nézek olyat ami PB / Lead acid kompatibilis.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2807 üzenetére
6V alá nem kéne, hogy menjen, főleg, hogy a vevőnek se jó az alacsony fesz, mert jelet veszthet. Akkor nézzek másik vevőt vagy megpróbáljam a Lipo-s jumperolással?
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2805 üzenetére
Oké, akkor végül is csak a megadott feszültséget kell nézni. Jumpert hova érdemes tenni? Gondolom 5-6. Köszi szépen!
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2802 üzenetére
Sajna nem szálítanak Magyarországra. Pedig az a 15 euró nem sok szerintem. Köszi az infót
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2792 üzenetére
KÖszönöm az ötletet, hozzászólást,,,
Bevallom 4,5éves a gyerek...és bár családja, és anyagi helyzete válogatja, a cca. 20 rugós árat is már elég erősnek érzem a gyereknek, 40 -ért nem kap "kariajit", az már egyszer biztos
Egyébként alkatrész van hozzá BG-on
azt már néztem
Annyira nem tűnik vérgagyinak, ezeket a köröket (mint alkatrész, aksi stb.. ellátás) lefutottam...
Csak gondoltam megkérdem itt is, hátha van valami "rendkívül ajánlott" vétel,,,(#2793) bul07:
KÖszi-köszi....
igen, épp ezért is kezdtem el információt gyűjteni, mert pont ez jutott eszembe(időfaktor), ezért a napokban meg is rendelném... -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2785 üzenetére
Köszi!
Meglesem mi szorulhat, lehet a servo saver viccel meg.
Jobbra-ballra tekerve a kormányt nem tűnik fel, csak ha elengedem nem tér vissza teljesen középre. -
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2780 üzenetére
Jaah
Azok is jók mondjuk én inkább a videós gépeket szeretem.
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2778 üzenetére
Ha épített akkor igen
Ha sima gyári DJI pl akkor nem kell nagyon szerelgetned
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2776 üzenetére
Drónozok is
Abból viszont már megvan a következő kiszemelt
A xyma x8 már elég gyenge nekem
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2774 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat de még kicsit tanácstalan vagyok mivel lenne jó kezdenem
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2771 üzenetére
Igazából Mugent vennék de sajnos az nagyon drága :/
Szerk: Tamya,LRP,HSP,Maverick,Himoto-ról érdemes beszélni
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2769 üzenetére
Savage-ról elég sok helyen írták,hogy ha normálisan karban van tartva akkor nem nagyon lehet leharcolni
De akkor nem így van
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2767 üzenetére
Egy HPI Savage X 4.6-al szemezek már nagyon rég óta tetszenek és elég megbízhatóak elméletileg
ez jópofának tűnik
szintén
[link]
és az utolsó -
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2765 üzenetére
70.000Ft körül
-
adolfka00
tag
válasz
Peaceliker #2760 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ
Miket érdemes venni használtan nitrós/elektromos és mikre érdemes odafigyelni a használt rc vásárlásakor ?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2762 üzenetére
No igen... ne ilyennel kezdjen!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2753 üzenetére
Köszi a segítséget, találtam is.
Már csak az a kérdés, hogy a 132mm-es kerék befér-e.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2750 üzenetére
Majd elválik, hogy mennyire szétesős.
290mm a tengelytáv.Van már B-terv a szétesésre, illetve a csapatáshoz jobban passzoló megoldásra.
OpenRC Truggy - akár teljesen fém hajtásúra is át lehet építeni. Ennek 280mm a tengelytávja.
Ez a megvalósítás tetszik nagyon.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2748 üzenetére
Azt már néztem korábban (ma). Köszi
Nagyon noob vagyok.---------------------
Még egy jó kis SCT Body kellene... (értsd olcsóbbik fajta) -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2744 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2744 üzenetére
Így már nem bonyolult. Köszi.
Már csak egy BEC-et kell keresnem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2742 üzenetére
2S lesz, a 3S csak a téma kiegyezése miatt került ide.
Van valahol kapcsolási/bekötési rajz? Kezdő vagyok ehhez... -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2739 üzenetére
Egy 3S akkus gépen mi védi meg a szervókat?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2736 üzenetére
&& üszök:
Köszi.A Hobbyking-es Turnigy és HK saját cuccai ?
JX PDI 6221MG 20KG overkill?
Ebbe kell majd... -
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2727 üzenetére
Már tárgytalan. Délután eladtam az autót.
Most buggyt keresek.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2724 üzenetére
Szabályzó feltanítása megy,azt már gyakoroltam.
Egyik irányba nekem bele ütközik a szervó házába a kar,akkor lejjebb veszek a fordulásból.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2724 üzenetére
Szabályzó feltanítás?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2721 üzenetére
Most megpróbáltam a fogaskerekeket nyomtatni, de a legkisebbek egyelőre nem valami szépek.
(#2722) üszök:
Valami végállásra tippelek. -
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2721 üzenetére
Mi a DR meg az EPA? Részletezd légyszi.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2719 üzenetére
Ezt írja a figura:
"Metal gear servos. Maximum 23mm body length. I use these: https://hobbyking.com/en_us/corona-ds-843mg-digital-high-torque-micro-servo-4-8kg-0-10sec-8-5g.html"Ezen valami nagyobb van.
Ezen is látszik és tök más.Közben válaszolt a srác, hogy mozgás közben képes egy 2,4kg-os is mozgatni, de állásban már nyög.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2717 üzenetére
Köszi.
--------------------
Létezik ehhez hasonló servo olcsóbb kiadásban? (servo metal gear digital)
Nem vagyok benne biztos, hogy szükség van a 4,8kg erőre. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2713 üzenetére
Értem, köszi.
Pl. ez az 1/10 kasztni passzol rá.
Nagyjából tudom mit kell vennem. Egyedül a rádió kérdés még.
szerk.:
Ez az SCX10 is kemény.Biztos ismered, de mondok egyet: Tamiya Konghead
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #2711 üzenetére
Közben már megleltem a választ én is.
A gumikat nézegettem, az oldalon meg van adva két féle, de mindegyiknek különböző a belső átmérője. Illetve megnéztem a vonalzón, azért a 132mm külső átmérő hátő... beteg.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Peaceliker #2703 üzenetére
köszönöm
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2693 üzenetére
Na végül a fülembe ültetett bogár megtette hatását.
Rendeltem egy CC3D-t, ha nem jön be jó lesz repcsibe, quadcopterbe. Ez a legolcsóbb alternatíva, ha azt nézzük, hogy vevő is van hozzá itthon (xsr).
Tényleg frsky-ékkel mi a tök van? Xsr kb. féláron kapható, ennyit jelent az új csomagolás, vagy csak copy lenne? -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2691 üzenetére
Erre a beastx-re hasonlítóra gondoltam.
Tarotot, akkor hanyagolom, de még arébb lesz ez. -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2689 üzenetére
Na akkor beválogattam megint.
Tarot fbl rotorfej felmegy rá.
V911 kevés kintre ezért vettem, ugyan havernak van nagy koaxa, de az idiótán néz ki.
X8R-t raknám rá, de kellene egy kisebb vevő majd.
Törés után átalalítom fbl-re és akkor jól jönne egy sbus-ra köthető 3 tengelyes gyro. (xsr van itthon)
BG-n van 1-2, csak nem tudom melyik klón legyen.
Kbar/Vbar, beastx, vagy esetleg tarot zyx s2.... ráérek választani van egy olyan érzésem. -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2687 üzenetére
Kösz!
Taranison láttam helis beállításokat, opentx university-t most lesem helivel kapcsolatban, repcsis, raceres aggyal elsőre bonyolultnak tűnik.... másodikra is, de majd jön a fény az alagútban.
Ezeket találtam:
1
2A heli meg ez.
50$ volt VIP2-től gondoltam annyit megérhet, ha el is csípik, legalább látok egyet összerakva.
Ha lebegés megyeget és kibírom vele idén, szimulátorral áthúzom jövö évig, akkor ha lezúzom és beleszeretek veszek egy jobb klónt ami nem ropiból van.
Racer az első, de az orientációt nagyban feljelszti egy 3D heli szvsz.Milyen szimulátor ajánlott? Realflight G4 és Phoenix akad itt a közelben, de most nézem az AccuRC-t is nyomatják a helisek és a Heli-X-et.
Lebegést mivel érdemes gyakorolni, vagy bármelyik megteszi?
Időm lesz rá, mert biztos megsarcolják, akkor meg augusztus is lesz mire ideér.(köszönet a királyi postának)
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2681 üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2678 üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2676 üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2674 üzenetére
k.b. 340 fokban lehet forgatni a potit,így csak tippelni tudom a 0 állást.A szervó kérdéssel kapcsolatban?
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2669 üzenetére
Nem értek hozzá. Himoto 3 Way Electronic speed controller. Ez van ráírva.
A szervo pedig acoms IC AS-12 servo. Elég nehezen mozgatja a nagy bumszli kerekeket.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2666 üzenetére
Lipo aksival jobban adja.
Ha feltekerem a gáz trimmet egész tűrhető. Viszont eleredt az eső sajnos 5 perc után.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #2666 üzenetére
Ez valami régebbi Himoto Truggy de nikkel aksival igen gyengén megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest