- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit a fórumtárs javasolt cuccok is működnek, bár tény hogy ilyen áron csak az alsó polcról válogathat az ember. Mondjuk az ajánlott 1060-as szabályzó ár/értékben tényleg jó alap, nem véletlenül szeretik sokan.
Viszont hasonló árkategóriában hazai boltból is lehet választani. (Nem csak egy rendelős webshop, hanem bemégy az üzletbe és a kezedbe nyomják + segítenek/adnak tanácsot, stb...)
Pl. alap olcsó, 2,4GHz-es táv: [link] és alapnál kicsit jobb szabályzó: [link]
Szabályzóban lehet tudnak helyben olcsóbbat/kisebbet adni (nincs mindenük a honlapon listázva), mert az általad írt kitnek a kis 390-es motorja közel sem igényel 60-70A-es szabályzót. -
JoinR
őstag
TX/RX vonalon DumboRC (több típus van, most épp az X5 a legolcsóbb itt) és Flysky. Ha több profilt akar tárolni, akkor azt legolcsóbban ez a Flysky fogja tudni.
ESC-nek jó a szokásos Hobbywing 1060, sajna most nem találtam olcsóbban, mint amennyiért mondjuk jófogásról meg lehetne venni.
Aztán ha még hozzávesszük az akksit, többe jön ki, mint a gyári RTR, én lehet vennék egy olyat, a KITet meg megpróbálnám elpasszolni. -
twine
veterán
.....és még mindig, még mindig, még mindig bírja....
Két dolog miatt jöttem "vissza"....Az egyik az, hogy elmondjam a gép még mindig egyben van, és még mindig megy...nem hogy megy,,,"száguld" pasztmek
Volt kb 2 hónap leállása, mert megkotlott az aksi benne,,,egyik napról a másikra furcsán nem ment, én nem nagyon foglalkoztam vele, aztán egyszer unalmamban mikor a BG előtt ültem rendeltem bele egy 2200mAh 2S 35C ZOP aksit....nem is figyeltem a méretre...arra igen, hogy a ZOP egy raklap sz@r, de gondoltam arra hogy kiprobáljam az aksi kotlott e meg, vagy az autóban a vezérlés, arra jó lesz....
megjött a napokban...elég nagy lett, cca 10gr-al nehezebb mint a gyári aksi, és csak az alváz közepén futó "gerincre"(kardán védő) tudtam feltépőzárazni, nem az eredeti aksi helyére....
De végül is jó igy is.....nem mozog, és elfér.....a rugók pedig bírják a +10gr-ot...ÉS ami a lényeg, úgy megy a gép mint sosem, még új korában sem....most már valóban közelebb lehet a vége az 40-50km/h-hoz, mint a 30hoz....
Meglepődtem....a 2200mAh-t meg "nem tudta"(költői túlzás) lemeríteni a gyerek,,(még mindig 5,5 éves) hamarabb unt rá, és adta át a kontrollert, hogy most inkább én irányítsam, ő meg kergeti....Szóval a gép még mindig jó, még mindig megy, és baromi jól megy ennyi pénzért....
Mert hogy ez a másik amiért írtam...most fedeztem fel hogy Gearbesten megint akciózzák...cca. 18.000..HuF környékén....Még mindig nem a neves gyártók "százezres" gépei mellé akarom állítani alternatívának....
Még mindig csak játék kategóriában favorizálom...
De...
Még mindig kva jó, hogy mit kibírt, hogy vízálló, hogy az uj aksival piszkosul megy, és fillérek az alkatrészek hozzá....
(Amit venni sem kellet volna, ha nem rugom fel egyszer mint a fagyos lósz@rt....)
"Zsirzás",és mindenféle gondozás nélkül csak megy.....
Ha valaki ilyen játékban gondolkodik magának, vagy a srácának...vegyen most egyet, mert 20 rugó alatt szerintem(így majdnem egy év távlatából látva mit élt meg a gép) tök jó vétel.....(A múltban már sokszor leírtam mit kapott a gép és mire lehet vele számítani)
-
Necronom
senior tag
sokak szerint ez egy minőségi töltő!
Valoban nem rossz tolto, eleg sokan hasznljak nalunk is, bar ugye en inkabb kozepkategoriasnak mondanam
Az alap igenyeket pedig felettebb kielegiti!
Az, hogy erdemes-e normalis toltore beruhazni, arra a valasz mindenkepp IGEN!
Egy gyari RTR holmihoz adott fali tolto egytalan nem "vigyaz" az akkikra, egy normalis toltovel pedig siman megketszerezed az akksik elettartamat -
kiskakas
senior tag
twine,
értem,amit írsz..én 20e ft-ot is soknak tartok érte,de tisztában vagyok az árakkal. Ha tudnám,h tartós lesz, belefér a 40 is,de úgy,hogy 5 perc "játék" után egy apró csatt után lesz 2 hetes pauza plusz -10e ft minusz, egyelőre nehéz lenyelni..és a Conrados cuccnál ez ment.
Egyébként ennek a Remo-nak az akkuja se szabványos, jól látom? Kommentekben azt irják,h nem is forgalmaznak plusz akkut.
Ha tehetném, megvenném kamaszkorom Nikko Chevy Camaro High Roller autóját, imádtam, fatertől kaptam még a németektől..sajnos töltő és akku hibás lett és nem tudták javítani, pénz vissza játék volt..de amiket ez kapott, kibírt...
-
Necronom
senior tag
Igy igaz, kis utanaerdeklodessel mindig meg lehet talalni az igenyeknek megfelelo holmit
En pl igy vagyok a quadrocopterrel, tetszik meg minden, mert jopofa jateknak tartom, de itt is ki is merult bennem a kivanalom
Vasaroltam egy Syma X5C full kezdo gepet - kb 2. felszallas utan kivittem kamerazni es elveztem is a vele a jatekot
Nagyon jol tudom, hogy ez messze nem erre valo, de szorakozni es mosolyt csalni az arcokra nagyon jo
Ha egy jobb gepet szeretnek, amivel mar rendesen lehetne kamerazni, az messze tul van 200-on, de rajottem, hogy ennyit nekem nagyon nem er meg -
SoulReaver
veterán
Nyilván akinek komoly rc verdája van, azoknak ezek az egyszerű dömperek "szarok"......
Sajna minden topikban ami műszaki vagy hobby dolgokkal foglakozik, meg vannak a rétegek... ugyan úgy, mint az életben..
Van aki megveszi a jobbat, mert komolyan foglalkozik a dologgal, van aki megveszi az egyszerűbbet, mert csak a fun... előveszi 1 héten 1x, vagy ilyesmi és kész... nem ez az élet célja..
-
Enigma1945
őstag
szia! írtam privit!
Ez az az autó?!
rögtön megy? nem kell hozzá semmi extra?
Ez is ugyanaz a kocsi hihetetlen! -
belsodavid
aktív tag
Nekem van egy ilyen 12428-am wltoyséktól
. Gyárilag 1500mAh-s akksi van hozzá ami nem valami sokáig bírja. Nem nagyon olvastam utána de ZOP Powert rendeltem 2200mAh-val ez pot bele passzol a tartójába. 2-t is vettem 6 rugó kb. Mi a baj az akksikkal? Csak tudja azt amit a gyári?!
-
Peaceliker
addikt
-
twine
veterán
Egyre durvábban kapja a "kisautó" az ívet...
Ahhoz képest, hogy kínai játék kategória...Becsületére legyen mondva, amit a gyerektől kap az az azért durva...
Sokszor már inkább elfordulok, nem is nézek oda, mert a "kiscsávót" már nem akarom b@szogatni, hiszen az ő játéka, neki hozta a jézuska,hagy játsszon vele örömmel...de az autót is sajnálom,(meg a pénzem) mert annyi kínzást kap...
És bírja, és bírja, és bírja....MOst legutóbb olyan agyagos szemét helyen csapatta,,,
de imádom, hogy itthon simán lezuhanyoztatom az autót, szárítás töltés...és mintha új lenne, mehet tovább a móka...
EZ persze itt lehet, hogy megszokott dolog,,nekem újdonság ez z RC autós világ, hogy már a játék kategória is itt tart...
féltem azért tőle, hogy ilyen hidegben kint hamar törik, roppan majd a műanyag...de kutya baja....Szerk:
Hozzáteszem,az FPV-s jeleneteknél, egy 140grammos actioncam-el nyomja az autó, 'oszt úgy szalad még azzal is, mint a mérgezett egér -
twine
veterán
Az említett tócsás, füves, "csapatás"
Már amennyire egy "friss jogsis" 4,5 éves kis srác tudja bontogatni a szárnyait -
opr
nagyúr
És SoulReaver #3045: Köszönöm szépen!
Egyébként most Én vagyok teljesen hülye, vagy amit linkeltél az konkrétan tök ugyanaz, mint amit mi kinéztünk?
SoulReaver: Elég jól néz ki a vas. Szerintem a miénknek is az lesz a sorsa, hogy szépen lassan egyesével upgrade-elgetve lesz.
-
üszök
őstag
Én egy motort rendelnék tarcsiba,meg pár futómű alkatrészt. Lengőkarokat,teleszkópot,mert ha neki mész valaminek és kicsit törik,legyen miből újra építeni. Volt hasonló autóm télen,neki mentem a rendes autóm kerekének elég jó tempóval,és tört a lengőkar,teleszkóp. Más kérdés,hogy egy rendes modell valszeg lepattant volna és ment volna tovább. Utána leégettem a motort a nagy fűben,másnap mikor össze raktam.
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
-
bul07
nagyúr
Ha rászánod magad akkor most vagy legkésőbb október első hetében rendeld meg(bár már lehet késő mert szep 30 és okt 8-között ünnep van náluk)
Mert lehet később nem fog megjönni karácsonyig
Tavaly karácsony környékén a 40-50 napos szállítás is megszokott volt és ugye neked erre ha megfogják Áfát is kell fizetni, ami időbe +10nap is lehet -
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged