- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2775 üzenetére
nehéz kérdés, örök igazság nincs
én pl nem is találtam a helyem az autók között, valszeg ezért volt olyan 25-30 féle (darabra meg több), persze nem 1x re, hanem olyan 4-5 volt mindig és cserélődtek...aztán rá kellett jönnöm, hogy fpv drón jobban megfog, autót utolsót is eladtam idén...pedig már komoly volt a géppark...szal nemtom mi lenne jó, ebben a kérdésben nem én vagyok a megfelelő figura -
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2773 üzenetére
tamiya ról nem érdemes... szörnyű és ahhoz képest ára vicc...
lrp...hát nemtom, 1/8 ban elég jó vt, de 1/8 ben sztem himotor/maverick/hsp/amax (ezek ugyan azok) alatt van...vrx még himoto szt, csak himoto hoz végtelen fityinges alkatrész van ebayen, meg semmire való alu tuningok is akár
viszont ezekkel már lehet vmit kezdeni. gyári kefés szettel vagy vmi fikább bl szettel jó lehet...én agyon aluzott himotoba raktam egy 800w os mocit, 1x kibírta 5p ig
najó, de azt a mocit a hpi sem bírta sokáig, amivel jött
-
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2770 üzenetére
Magyar dolog (lehet nem csak magyar de itthon ez nagyon jellemző) : amim van az csúcs... Nem mondom hogy rossz, de nem az a gép amit csak ütni vágni kell és semmi baja. Kapásból kell difi hezagolas, váltóban majd pár fog erősebb, ha villany akkor eszi a kutyacsontor, kihajtások gyorsan kopnak, műanyag spúr fogy (acél elég drága), valto ha jó akkor jó... Imádom mert ronda nagy dög, de sztem para jószág kicsit
Szerk : hpi bőven nincs olyan mindig mint amire gondolna az ember az új árából...
-
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2768 üzenetére
Savage megbízható? Hahaha
Kapni hozzá itthon alkatrészt az előny ;-)
Trooper elmegy, de gyári szett benne kaki
Slash jó lehet
Esavage 100 éves, kihalt, plusz ez az ár vicc.. Olyan 25be mennek, de alkatrész már nincs hozzá.
Losi... Hmm kedvencszinte nem lehet legyilkolni őket... És ezt azóta sokan megerősítettek. "elterjesztettük" hobbizok között is mondhatni, volt aki már vágyott egy kis szerelésre
hülyén hangzik, nem vagyok márka fanatikus, elismerem ha valami szar, még ha olyanom is van... De ezeket kb nem lehet össze törni. Havernak úgy sikerül hogy cső gáz (nitrós) padka. Ott sem sok minden tört, pedig azt hittem össze kell majd söpörni...
De etetni drága és akkor töltő is kell ami még 10k. Szal egy 10pas kb sztem beugrónak. De jó gép, csak ajánlani tudom. -
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2766 üzenetére
na abból nitrósat lehet venni faját, de villanyosból is lehet válogatni.
1/8as gépek strapabíróbbak, de kajásabb is (főleg akkuból súlyos költség egy 4s akku).
én lehet kezdésnek vennék vmi belépő szintű 1/10 offroad villanyos gépet...hogy lásd mizu, ha nem jön be tán bukta sem lesz, ha bejön csere vagy mellé másik.Akár újonnan is lehet venni vrx vagy himoto gépet, de abban tuti lesz bukta.
ezek használtan 25-40 között vannak (40 ért már brushless meg minden), újonnan 40 körül a kefés gép.
fbn vannak csoportok (korábban sztem linkeltem) ott érdemes körbe nézni.
szerk:
ha látsz vmit ami szimpi és vélemény kell küldj róla linket nyugodtan, mondom a tutit (már amennyire rálátok)
-
Peaceliker
addikt
válasz
adolfka00 #2759 üzenetére
nitós:
pro:
-feeling (mert büdös és hangos)
-használtan nevetséges árakon kapni
-ha nem vagy gyökér nem lesz baja sokáig (ellentétben villanyossal ahol mák kérdése csupán)contra:
-drága az üzemanyag
-...de annyit úgysem tudsz vele menni, hogy üzemanyagra sokat költs
-mivel hangos nincs hol vretni, mert meglincselnek (igen, annyira hangos)
-macerásabb, érzék kell hozzá és eleinte kicsit több utána olvasás
-hidegben szinte esélytelen a játékvillany:
előny:
-szinte (azért első indítás előtt van kis tenni való) csak összedugod és megy
-viszonylag nagy választék használtban is
-erős (persze nitrós sem fika)
-szinte bárhol játszhatsz
-jobban hőmérséklet tűrőhátrány:
-nem büdös, nem zajos
-mák kérdése, hogy aznap valamiből kijön-e a füst
-érdekes hibákat tud produkálni, megtalálni "jó" mókahirtelen ennyi jutott eszembe
szinte mindenki azt mondja hogy villannyal kell kezdeni, én azt mondom, ha nem vagy egy tróger, kicsit utána olvasol és nem vagy teljesen érzéketlen a belső égésű motorokhoz akkor nirós nagy élmény lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest