- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szombatitomi #3017 üzenetére
Modellzónás srácok jó fejek, én tőlük vettem sok mindent.
csapágyszettet, most a napokban szabályzót, illetve kaptam egy állítható kormány összekötőt csak úgy ajándékba. -
motoflug
őstag
válasz
szombatitomi #3014 üzenetére
Köszi, ez az 51003 jó lesz. Az rcmart-on tűnik a legolcsóbbnak. Itt mennyi a szállítás?
@ SoulReaver: nálad lett valami baja, vagy csak simàn elkezdted alura tuningolni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szombatitomi #3008 üzenetére
Szép lett, a teljes aluzás dobott rajta ?
Az első futóműven látom nem változtattál neked elég volt a kormányszög ?
Illetve milyen szervo van benne ?Tegnap én is törtem egy kereket, toltam egy kiss the wallt.
-
motoflug
őstag
válasz
szombatitomi #2920 üzenetére
Grat hozzá! Nekem ma jött meg, este kipróbálom.
Kérdés:
Az elején lévő szivacs a kasznihoz tartozó, hosszabb fajta. Ezt a szivacs lökhárítót mivel lehet pótolni? Ahogy néztem 1500 Ft. egy ilyen cucc, biztos van olcsóbb megoldás.
-
Peaceliker
addikt
válasz
szombatitomi #2847 üzenetére
Mondjuk sprint pont egy olyan autó ami gyári összekötőkkel hamar elkezd lógni, pont mint tamiya, csak mondjuk kevésbé törik. Ami fontos kérdés, hogy alap gépet próbáltál vagy már bele borították az a 15-20 ezret a tamiya ba ami ahhoz kell hogy legalább alap autó legyen?
bár tt02 nemtom miben ügyesebb mint tt01, lehet már van benne csapágy, vagy nem el olvadó motor tartó esetleg nem műanyag kardán
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
szombatitomi #2841 üzenetére
Sziasztok RC tankot milyet ajánlanátok? Tiger I vagy Tiger II esetleg Jagdtiger. 1/16 méretmen.
-
Peaceliker
addikt
válasz
szombatitomi #2839 üzenetére
Tt01 nagyon gyenge (meg az összes alja tamiya rokona). Sakura xi ami megveheto árú itthon. Vagy hobbyking en nézz körbe. Amúgy inkább néznék használtat. FB n van pár adok veszek csoport, ha épp nem is hirdetnek, kiírod hogy keresel este lesz olcsón. Hpi sprint és sakura alá nem adnám. Egy tt01 nem annyival olcsóbb mint amennyivel vacakabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest