Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
IzLuCSi #2979 üzenetére
Nem hiszem, hogy annak van külön neve.
Drónozáshoz viszont van külön topik: Drón topic -
Peaceliker
addikt
válasz
IzLuCSi #2962 üzenetére
3s en 40A mellett
de ez peak, azaz túl sok ideig sztem nem képes rá....legalábbis drón mocikból kiindulva...bár helis-repcsis mocik asszem hosszabb ideig is bírják max teljesítmény közelében.
Ezt megetetni kell egy legalább 2200 as 3s lipo ami vagy 40c az mondjuk sztem 200g alatt lenne -
tvamos
nagyúr
válasz
IzLuCSi #2949 üzenetére
Ha egy motor van, akkor van fo rotor, meg farok rotor. Akkor szervo motorok vannak, amivel lehet menni elore-hatra, jobb-balra, fel-le, meg lehet fordulni. Ez a Sikorsky fele helikopter. Ha jol tudom van olyan megoldas, ahol a farok rotor fix rotor lapos, es egy kulon kis motor van ott, de meg nem lattam eloben ilyet.
Ha egy motor porget ket propellert egymassal szembe, egyforma sebesseggel, az meg csak fel-le tud menni. Ha akarsz fordulni vele, akkor ket motor kell, hogy tudjad a motorok sebesseget egymastol fuggetlen allitani. Ha akarsz menni elore-hatra is, akkor kell a farokba megegy motor. En ezt igy tudom, de ehez a koax dologhoz nagyon nem ertek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest