- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
Krisz81 #4741 üzenetére
Gagyi. Annyi előnye van,hogy olcsó hozzá az alkatrész. Már amikor van. A gyári motor és szabályzó kevés hozzá. A gyári kerekei semmit nem érnek,egyenesen száguldozni lehet velük,de ha már kanyarodni kell az nem nagyon megy. Nagyobb ugratásoknál hajlamos felszakadni a kaszni eleje, a teleszkópok nem tudják lekezelni az ugratásokat, a szárak könnyen görbülnek.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Enigma1945
őstag
-
SoulReaver
veterán
válasz
Krisz81 #3283 üzenetére
Nekem műanyag volt a gyári is, meg a gyári amit utána vettem.
Ezt rendeltem, de majd a motornál kell új lyukakat fúrni, mert kisebb, mint egy 540-es moci. Táviránmyító is kell majd másik, az meg már rád van bízva.
-
-
Necronom
senior tag
válasz
Krisz81 #3217 üzenetére
Ennyit meg jocskan kibir a kis joszag, viszont figyelj az akkukra valahogy
Ezek lehetnek LiFe vagy LiPo akksik is, mindenkepp vedeni kellene oket a tulmerulestol
Ha tuljatszod es LiPo eseten ha sikerul 6.0V ala (3V cellankent) meriteni, akkor nehez lesz eletet lehellni beleA kardanhoz ne tegyel kenoanyagot, mert reszelopor lesz belole.....minden apro dolog ra fog tapadni, por, piszok es reszeleket fog kepezni.....nagyon nem jo
Ha csilingel hat csilingeljen..ezt maskepp kell megoldani, ha nagyon zavar
-
SoulReaver
veterán
válasz
Krisz81 #3202 üzenetére
Szia.
Nekem is olyanom van. Igen a tengelynek van olyan hülye hangja. Érdemes a diffiket jól bezsírozni, ártani nem árt nekik.
Én rendeltem hozzá előre, középre és hátra is fém fogaskerekeket, ha egyszer megjönnek, majd megírom, hogy milyen lett utána.
Akkukat hogyan csináltad? A motor nem egy erőbajnok, láttam videót, ahol a nagyobb kerekek miatt füstölt le.
-
Necronom
senior tag
válasz
Krisz81 #3202 üzenetére
Jofej kis auto
Igy latatlanban nagyon nehez megitelni, hogy minek van kellemetlen hangja
Ami tuti, hogy a diffit nem csak erdemes, de kell is zsirozni...
Igazbol olajozni kellene, de ebben a tipusban az nem lehetseges, mivel nincs neki olajteknojeEz az autoka is valahol atmenet a jatek es a modell kozott, hobbynak szuperjo, ide-oda autokozasra jatszani vele...jol tuningolhato, mert 540-es meretu (szabvany) motor kell bele
Arra viszont illik figyelni, hogy csak ugy ne csinaljal hozza akksikat, mert a beepitett szabalyzo-vevo kombo nem toleral 8.4V folott egy kicsit sem!
Arra is erdemes figyelni, hogy a gyari elektromnika amit tartalmaz a vas, azt sem arra mereteztek amit irsz ....
Nempotyara megy csak 8-10 percet egy toltessel...Ha ezt duplazod es nem allsz meg vele pihenni, eloferdulhet, hogy tulmelegszik, avagy egyszeruen hamarabb tonkremegy a kefes motor benne
Ebben nincs semmi szerelhetoseg, rossz motor ki, masik be, kefet sem lehet cserelniUdv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged