- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Ez a legalapabb technik alkatresz lett felaldozva, kb a felet le kellett csiszolni meg a kulso kor atmerobol is picit lekapni, a belseje pont kiadta a rudhoz.
Kozben tortent mas upgrade is az auton.Kapott meg par fem alkatreszt muanyag helyett, illetve fuvon a gyari esc nem birja a strapat...tulmelegszik, ugyhogy kap majd egy uj Surpass Hobby M 60A Esc+ Dumbo Rc X6PM-350 X6DC gyros vezerlest +motorra is egy ventis hutobordat.Azota probaltam mas lengescsillapitokat is de nagyon ragadosak es kemeny bennuk a rugo, ez a takolt sokkal szebben es finomabban mozog.
-
Skillet
addikt
Hali. 12427 ESC csere kellene... Gondolom aliról venném, de elvileg 2 féle is van, nem tudom enyémbe melyik kell, illetve utána (ha sikerül a megfelelőt kiválasztani és beszerelni) hogyan fog tudni kapcsolódni a távhoz?
Van még egy olyan opció, hogy elengedem és veszek egy Maverick Quantum XT Flux-ot. Mondjuk az ára nem annyira tetszik, illetve nem tudom mennyire jó ár érték arányú az az autó. -
ADAM1337
nagyúr
Köszi
Durva mi munka óra pedig ez is csak egy lexan bodé.Mondjuk nagyon komoly kidolgozottsága van ipari hővákumozva van, nem úgy mint egy tamiya ami kb ilyen agyagra van ráhúzva és érződik az elválasztás a negatív mintán, itt ilyen nincs minden külön van, és cnc az alap formája. gyártó videója róla
-
Teasüti
nagyúr
Én ahogy elhallgatom az elvtársat, aki heti többször dagonyázik és teszi bele a 10-20 km-eket heti szinten, hogy kb minden kopóalkatrész itt. Komplett csapágyszett 6-8 havonta. Szervók 9 havonta. Néha elreccsen ez-az, akkor új diffi, új tengely, új kerékagy, stb.
Tegnapelőtt a zöld járgányt a parkolóig vontattuk, mert elment elől először az egyik kerékagy, majd némi három kerékhajtást követően a másik oldal is tört. Utána RWD-re alakult.Ma egy gép amin Traxxas lánckerekek vannak, itt ezen vmi beállt. Nem tudni még, hogy mechanikus vagy elektronikus a probléma, de teli gázra alig csinált vmit.
Ezen meg tört a hátsó diffi, szóval a túra második felében FWD-vé alakult és csörlővel húztuk fel mindenhol.
Ezeken minden fogyóalkatrész. -
Teasüti
nagyúr
Ebben a kategóriában egy kis extra súly mindig jól jön a kerékben.
Nálam a beadlock egyelőre jól tart. Még nem fújt ki sehol és úgy tűnik víz sincs a kerékben.
Ma leteszteltem a fehér szilikont a dobozon. Full redneck téma volt.
Majd idővel kiderül, hogy megdöglik-e a vevő vagy nem. Ha víz ment a dobozba, akkor hamarosan megeszi a vevőt. Ha működik tovább, akkor majd pár hónap múlva belenézek. -
Teasüti
nagyúr
Lyukas gumival csak óvatosan! A szikla mászós Hyrax klónt én is lyukasztottam, mert a felnin nincs szellőző.
De ha sáros víz megy a gumiba, az megeszi a szivacsot.
Tiszta víz oké, de kiszáradni nemigen fog az se magától.
Ha meg már szárítani kell, abból szétszedés lesz.Más meg azt mondta nekem, ő nem szellőzteti a gumikat amikkel vizet és sarat látnak. Sőt, még vékonyan kinyomja szilikonnal a peremeket, hogy véletlenül se menjen bele semmi.
Aztán elfelejti az egészet, amíg nem felnin megy a kocsi. -
Teasüti
nagyúr
Hogyan tisztítod le levegővel ezt, meg ezt?
Az utóbbi gazdája bele is borult és van, hogy csak a teteje látszik ki.Csavarok rozsdálnak eddig még csak. A Sherpa tele van csatlakozóval dobozon kívül, ahogy a fenti képen látható. Ott a kontaktok valóban megsínylik hosszú távon, de ez a hobbi része.
Minden más vízálló, alumínium vagy műanyag. Tengelyek is kinyomva gépzsírral... -
headhunter86
senior tag
Kész vagyok, hogy az összes Youtubernél ez a második dolog amit megnéznek, hogy mennyivel megy. Ez egy offroad truck... na mindegy.
Amúgy 2S-sel durván 50-55 km/h 3S-sel 70 km/h körül.
Én csak a 2S verziót rendeltem, mert inkább menjen el többet (kb. 20 perc) és ne gyilkoljam szét. Feleslegesen sok benne a kraft 3S-sel. -
Teasüti
nagyúr
Rendeltem egy 45T-s motort meg 14 fogas kereket hozzá. 16 fog van gyárilag és eléggé oda van tolva a zseb szélére a felfogató csavar. Remélem még kiadja a megfelelő hézagot a kisebb kerékkel. Váltóhoz sajnos nincs csere kerék.
550-es motor helyére befér az 540-es? Abból valamiért nagyobb a választék.
-
Teasüti
nagyúr
Robbantott ábrákkal még eligazodok, bár azért nem egy szakrajz... Olyan Ikea szinten van, szóval a fénykép az jó ötlet.
Viszont ez egy jó délutános projekt szétkapni és összerakni.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi alkatrész lesz és mindenhez hozzá lehet férni. Meg arra se, hogy ennyi különböző gépzsír legyen a polcon.
Nincs műhelyem, szóval kompresszor az nem lesz. Háztáji módszerrel tudom csak tisztán tartani. Szóval hogy a legjobb lemosni, ha összeganézza az ember? Vagy ez olyan hobbi lesz, mint a rally? Többet szerelsz, mint autózol? -
ADAM1337
nagyúr
Ezeknél még más vágta a maszkolókat, de azóta vettem magamnak egy plottervágó gépet. (Silhouette portrait 4-et)
Itt a következő projektekből kis izelítő:
-Bittydesign Skoda Fabia R5 rally (drift karosszéria lesz, ez rendelésre készítem)
-Reved Corolla GR Akatsuki design, ez saját részre készülget:
-Proline Toyota Tacoma (Trd design, ez is rendelésre készül)
-
belaazallat
addikt
Kapták ingyen használtan ajándékba a gyerekek több darabot. Nem működtek, szakadt vezeték, lemerült akku, és nem hozzávaló távirányító. 2 már működik. Jó lenne a 3. is működne.
Nem cél a szerelgetés, csak azért foglalkozok vele, mert minimális befektetéssel működőképessé lehetett tenni ezt a kettőt.
Mellesleg a távirányító nélkülinek állítható a futóműve, kerékdőléstől kezdve cserélhető a gólyaláb, Csavarral szétszedhető a futómű alkatrészekre. -
ADAM1337
nagyúr
Van természetesen: [link]
Viszont hard body-hoz én építenék alá egyedi vázat, nem nagyon fog elférni alatta semmi.
MST-nek van a tcr váza azt össze vissza lehet vágdosni modosítani, az egy olcsó alternatíva, és lapvázra épül, én őt választanám a helyedbe erre a projektre, ott simán arráb fúrod a tengelytávot ahová akarod. -
ADAM1337
nagyúr
Hol írják, hogy törékeny?
Milyen bmw z4 kaszni ? Sima tengely távos, nyomtáv ?
Ilyen árba viszont csak az mst fxx 2.0 marad nekem volt és nem rossz konstrukció ha betudod állítani a pinion távolságot jól, az az egy gyenge pontja van. De év végén lesz új mst front motoros alváz. -
Ha a régi forum.rcmodell.hu-ra gondolsz, akkor az tavaly megszűnt. Az admin Dudkin tartotta fenn saját pénzből sok évig, de már nem volt ideje és kedve foglalkozni vele. Külföldre költözött, ráadásul gomba módra szaporodtak az rc-s facebook csoportok és inkább azokban folyik a társasági élet, így a régi fórum elég kihalt volt már.
Az RCPandások próbálják újraindítani forum.rcmodell.com címen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest