- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Chris1983107
üzenetére
De ha már a kerekeknél tartunk..., szeretnek lejárni gyárilag! 2 perc visszatenni de nahh
Ehhez szerezz be Loctite 243-at ,csakis a kéket! , fém barázdákra kend rá mivel azok idővel kicsúsznak a műanyag szorításából.
Vagy 3x én is elhagytam a gyári kereket mire kiokosítottak
Majdnem 5 hónapja vannak fent és gyakorlatilag semmit nem koptak... Ezt linkeltem feljebb. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Chris1983107
üzenetére
Ha bírta 100%-os teljesítményen akár 5 percnél tovább a Zeee Lipo-val akkor már frissített esc lehet benne, mivel ilyen ~3,74V asszem ahol az első batch kioffol. A 36 fok az mondhatni még ideális az Lipo-nak, többnyire 10-15 vagy ennnél kevesebb foknál jön elő hogy mennyire bírja a strapát.
A kerék meg Duratrax c2 lockup copy de nagyon bírja és füvön/murván/földön sokkal jobb is a tapadása mint a gyárinak : [4Pcs Paste 1/8 RC Racing Buggy Reifen Bar Kruste Kleine Pin 17mm Mutter Medium Weiche Lange Tragen stärken hub high-grip reifen Für HSP RC]
Megtalálható több eladónál is csak arra figyelj hogy előre ragasztott legyen hogy neked már azzal se kelljen foglalkozni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Chris1983107
üzenetére
Addig míg nem vacakoltak a vámokkal addig én is a Jenny's RC-töl rendeltem mert szállítással együtt is olcsóbb volt mint az itteni boltokban után rendelgetni. Igaz 2 hét mire megjön a cumó amerikából de nagyon megérte, főleg ha 2-3 emberrel együtt rendeltünk.
Most már sajnos nem éri meg. pl legutoljára a 26USD-s csomagra kellett ráfizetnem itt németben 17EUR vámdíjat. (ami eddig nem volt) szval már nem megérős....Ami még a gátlókon kívűl probléma lehet ennél a szériánál az a 2in1 ESC...
A legelső 223S sorozatnál gyárilag túl magasra lőtték az LVC értéket így pár perc huzamosabb csapatás után bekapcsolt és csak a restart segít neki az is pár percig. Ha esetleg ezt tapasztalod akkor írj Horizonhobbynak és garanciában cserélik. Amcsiban kiküldik magát a csere ESC-t de itt Eu-ban ehhez vissza kell küldeni nekik a komplett autót.
Ja és Bashing-ra ne építs be fém elemeket , maradjon nyugodtan ez a kompozit műanyag.
Beton az megfogja enni azt a gyári gumit , de arra is van alternatívám ha érdekel.
Nagyjából ennyi , jó csapatást!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Chris1983107
üzenetére

Ha tudsz keress ilyen bike parkokat , délelőtt sosincs rajtuk senki. Mi is ide és ilyen helyekre járunk. A talaj is optimális bashing-ra! Ja és a gördeszka pályákat szerintem hanyagold ha csak nem akarsz minden félóra után ezt azt vagy akár a fél autót kicserélni.Első gátlókra előbb utóbb szükséged lesz mivel nagyon vékony a benne a tengely/rúd. Könnyen törik hajlik. Kb a 3-ik rendelés után kerestem alternatívát rá és találtam is!
AR330550 a gyári száma ami itt kb 20-25EUR között mozog, de Temu-ról kevesebbért is kapsz komplett alu szettet most pl 16 Eur és már olajjal is fel vannak töltve (kb 750-es lehet benne ).
Én már jó pár hónapja használom és több 100 ugrás van bennük és nem eresztenek és ami a legfontosabb hogy nem hajlik meg a gátló tengelye mint a gyáriaknak.
Épp most rendeltem újra mert a fenti képen látható egyetlen egy fém oszlopnak sikerült neki ugratnom full gázon
Ha érdekel a szett akkor itt megtalálod , ja és méretpontos szóval plug and play :
[OGRC RC Stoßdämpfer-Set für 1/10 und 1/8 RC-Truck] -
sketchifun
senior tag
válasz
Chris1983107
üzenetére
Csak ne találj el senkit, annyi a lényeg.
Vam egy offroad pálya az M3 bevezető mellett is, Google-ban könnyen megtalálod.
Igény szerint még versenyek is vannak, bár ha jól tudom csak 1/10 kategóriában.
Nem tudom, nem kenyerem az offroad.
-
Emunem
őstag
válasz
Chris1983107
üzenetére
tolerálnak, ha nem mászol rájuk.
-
Emunem
őstag
válasz
Chris1983107
üzenetére
Hali, csak egy tipp: gördeszka pályák, pump pályák (bmx meg montisok) vagy egy nagyobb rét is sok “izgalmat” rejthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majdnem 5 hónapja vannak fent és gyakorlatilag semmit nem koptak... Ezt linkeltem feljebb.