- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
headhunter86 #7640 üzenetére
Tegnap takarítottam meg pont a typhont , legalább fél kiló föld/sár/fű/levél/homok jött ki belőle...
Konkrétan vésni kellett róla le a cuccot itt ott... pedig csapatás után csak pár óra múlva álltam neki takarítani.Lehet nálam van a hiba de ez a kifújás és fürdetés max a 10%-át szedné le a kosznak
-
Pro!Petya
addikt
válasz
headhunter86 #7602 üzenetére
Én most pl a Gens Ace IMARS D300-al szemezek.
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Na hello mindenki!
2 év után megadta magát a Truggy Core Z , volt már benne 2-3x servo cserélve most a vezérlő is offos a többi műanyag alkatrészéről már nem is beszélve... szval ezt inkább elengedném.
Így hát úgy gondoltam szintet lépünk és a kicsi kapott egy Arrma Gorgon-t, én meg beleugrok egy Arrma Typhon 223S BLX-be.Így első körben a töltőn és akksikon kívűl mit szokás még hozzárendelni pluszban??
Csak hogy kibírjanak jó néhány csapatást.
A Typhonhoz jön a tartalék shock tower és a keréktengelyek mert az eddigi videok alapján úgy jött le hogy azokra előbb utóbb szükség lesz.Ja, rámpázás nem nagyon van tervben az elején...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest