- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Ez a legalapabb technik alkatresz lett felaldozva, kb a felet le kellett csiszolni meg a kulso kor atmerobol is picit lekapni, a belseje pont kiadta a rudhoz.
Kozben tortent mas upgrade is az auton.Kapott meg par fem alkatreszt muanyag helyett, illetve fuvon a gyari esc nem birja a strapat...tulmelegszik, ugyhogy kap majd egy uj Surpass Hobby M 60A Esc+ Dumbo Rc X6PM-350 X6DC gyros vezerlest +motorra is egy ventis hutobordat.Azota probaltam mas lengescsillapitokat is de nagyon ragadosak es kemeny bennuk a rugo, ez a takolt sokkal szebben es finomabban mozog.
-
mihione
őstag
válasz
mihione #7740 üzenetére
Problem solved!
Midegyik lengéscsillapító kapott az O gyűrűk közé egy távtartó műanyagot, elsőnek plasztik kártyából próbáltam de az túl vékony volt végül Lego Technic alkatrészből lett egy méretre alakítva ( ez volt kéznél és ezt volt a legkisebb meló átalakítani)
Ráhúzva a menetes sapkát nagyobb a kompresszió az O gyűrűkre így már frankón tömít. -
mihione
őstag
Sziasztok! Rendeltem alirol egy brushless rc autot, ezzel onmagaban nincs baj jon, megy teszi a dolgat ahogy mondani szoktak
.Viszont egy hidraulikus rugo szettett is vettem hozza aminek ugy tunik gyarilag nem tomit rendesen az o gyuruje,feltoltes utan 4-bol 3 sajnos folyik.Ezzel lehet valamit kezdeni?Eladonak mart irtam hogy gyartasi hibas a cucc es refundot kernek de hatha javithato lenne valahogy.Elso komolyabb rc autom igy meg kezdo vagyok a temaban, de nem muszaki analfabeta.Bele valo 27 wt szilikon olajat kapott, rendesen fel lettek toltve de mar az elso masodperctol kezdve osszenyomva fujja ki a cuccot.O gyuru csere segithet rajta vagy van valami egyeb trukk?
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest