- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
nem jut eszembe semmi, ami korban neki illene, és szeretne.
ezt meg már évek óta kéri.
Távirányítós autóhoz pici, kapott egyet nagyszülőktől de nem tudja vezetni, gagyi on-off switches. Legot kapott, de nővére rakta össze, játszik vele, de szétesik és az nem tetszik neki.
Semmi képen sem 6km/h max sebességűt vennék neki, hanem valami combosabbat, csak ugye nem értek hozzá, ezért kéne egy topic ahol ezzel foglalkoznak apukák -
BullZeye
veterán
Jobb topicot nem találtam, bár tény, hogy azt se tudom hogy keressem
4 éves fiú gyerek szülinapjára szeretnék venni egy elektromos autót, amit tud vezetni.
Ismertek fórumot vagy facebook csoportot, ahol ezekkel foglalkoznak, és az 1000 féle gagyiból megmondják melyik az ami jó és időtálló? -
BullZeye
veterán
Létezik valami best buy kezdő RC autó? Pár darab 10-20 dolláros bangoodról már érkezett akciókban, de egyik sem jött be, főleg az a baj, hogy a gáz/fék az egy ON OFF gomb kb, hiába karos, és nem lehet lassan irányítani őket, eddig panel lakásba nem is gondoltam tovább, most kertesbe néha jó lenne gyerekekkel futkosni utána (ha 5 méternél nagyobb a hatótáv annak már nagyon örülnék).
-
BullZeye
veterán
válasz
SoulReaver #4663 üzenetére
Köszi, mentem át oda.
-
BullZeye
veterán
Jobb topicot nem találtam, de valószínűleg RC servo motoros megoldás lenne a legjobb, felteszem a kérdést.
Szeretnék egy ringatós babaágyat motorizálni, azaz jelenleg 4 lécen és 4x2 csapágyon ring a babaágy rácsos része középen.
Alul 1,8cm-es fix keret fölötte a mozogni kívánt rácsos ágy ugyanilyen vastag, a kettő között kb 4cm hely.
Ha meglököm az ágyat, relatíva könnyen és sokáig (6-7x) ringat előre hátra, és ezt szeretném automatizálni, mert kislányom 1 hónaposan rájött, hogy ez milyen szuper, és most még csak 20 percig kell ringatni alváshoz a kis popsiját, de tartok tőle később lesz több is. Ezen idő alatt feleségemmel pont meg tudnánk vacsorázni
Nem beszélve az éjszakai-hajnali szopi utáni alvás.Van ötletetek, hogy ezt hogy lehetne megoldani, vagy hogy hol tudnánk segíteni? Offtopicokat végignéztem pár hónapra visszamenőleg, de nem találtam hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest