- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
ugye, én is pont erre a részre vagyok a leginkább nem kíváncsi, hanem inkább ara, hogy hogy megy? Mozgás közbeni lassú snittekböl sok minden derül ki, hogy kell-e, vagy sem egy gép. (Számomra) Nomeg hogy mennyire szerelhető, meg a többi sallang, ami itt is elhangzott gondolom 100. (Alkatrészellátás meg ilyenek)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Ha a játékidő a kérdés, akkor a három cellás akkuval 50%-al tovább tart a játék ugyanakkora kapacitás és ugyanakkora teljesítmény esetén (P=I*V). Valamint az akkut is 33%-al kíméled a két celláshoz képest ugyanakkor teljesítmény mellett - a C értéket is ennyivel később ütöd meg, ami kisméretű akkunál jelentős különbség. A kettő cellásnál láttam már leolvadni a forrasztást kefés motorról a nagyobb áram miatt. 3 cellás akkuval kisebb áramokat igényel a gép, ami jobb mindennek.
A végsebességet meg mindig le lehet korlátozni.
Én crawler-t hajtok 3 cellás akkuval és 30%-ra van limitálva a gáz. 50% felett irányíthatatlan brushless motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- Autós topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest