Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek. Laikusként kérdezem: ha egy-két alkatrészt fémre fejleszt az ember, akkor nem kell a lánc többi tagját is fémesíteni? Most ha megrendelem nekik a két kis fogaskereket fémből ezerpárszáz forintért, akkor kapásból a differenciálművet is lehet 11k-ért, mert azzal érintkeznek a fogaskerekek.
-
Nunder
őstag
Szevasztok,
Nem vagyok modellező, így elnézést ha rossz helyre írok.
Egyik ismerősöm kisfia ledarálta az első/hátsó felfüggesztés differenciálműveinek fogaskerekeit, egy Amewi Hyper Go Truggy 1:16 RC autón.
Szerenték javítani, és kérték hogy nyomtassak nekik másikat. Első blikkre nemigen találtam modellt ezekhez a fogaskerekekhez, de van egy MJX HyperGo amihez leltem hasonlót, igaz fizetős modellt.
Kérdésem: van olyan hely, ahol ezeket a 3D modelleket meg lehet találni /venni, illetve ez a két márka mennyiben hasonlót alkatrészekből dolgozik? Foglalkozott már valaki ilyennel?
Ezekről lenne szó:
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest