- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát, órajel limit alacsonyabbra húzással valószínűleg lejjebb vihető a terhelés alatti ugrás. Úgy tudom az elektronikák fogyasztása az órajel növelésével nem lineárisan nő, szóval az a 200MHz is odavághat.
Az smsc/LanXXX chip kapcsán egyik tesztnél arra gondoltak, hogy talán lehet (majd) mód letiltani annak, akinek nincs szüksége rá, mert például wifit használ. Ez eléggé fix fogyasztásnövekedést okoz. A betáp körüli változásra leszek majd még kíváncsi, mert mostmár elvileg okosabb, kapott oda is valami chipet.
Ilyesmire gondolok, hogy okos töltőkkel jobban kijön-e. Meg, hogy van e feszültségesés, mint ahogy a régi megoldásnál volt. Régebben inkább 5.2V körüli tápot szeretett, hogy ne essen be nagyon 5V alá.
(nekem egyelőre nincs tervben vásárlás, mert amire használom, arra elég a 2db 2-es és 2db első generációs, meg a zero.)
(#29677) wassermann
múltkor botlottam bele én is, azóta jött ki több is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann