- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. (nem vagyok műszerész)
Összeraktam egy NES kártyás emulátort. Pi Zero W-t használtam. Nagyjából ezt a leírást követtem, viszont az usb részt másképpen oldottam meg. Az usb-be egy ilyen usb otg hub-ot dugtam, otg-re kapcsolva és erről kapja a tápot is. Lényegében így néz ki.
A kis pi indul, működik, viszont bármi nagyobb usb eszközt dugok rá (billentyűzet, usb gamepad, stb), az nem megy. Kisebb cuccok, mint pl táblagéphez készült billentyűzet, minden további probléma nélkül működik.
Gondolom a problémát az okozhatja, hogy nincs megfelelő feszültség, ezért arra gondoltam, hogy a pwr-be is adok neki tápot. Viszont nem tudom ilyenkor mi történik, ha kap ezen az otg hub-on is áramot és a pwr-en is? Nem fogok kárt okozni vele? Vagy mi lenne a jó megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest