- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. (nem vagyok műszerész)

Összeraktam egy NES kártyás emulátort. Pi Zero W-t használtam. Nagyjából ezt a leírást követtem, viszont az usb részt másképpen oldottam meg. Az usb-be egy ilyen usb otg hub-ot dugtam, otg-re kapcsolva és erről kapja a tápot is. Lényegében így néz ki.
A kis pi indul, működik, viszont bármi nagyobb usb eszközt dugok rá (billentyűzet, usb gamepad, stb), az nem megy. Kisebb cuccok, mint pl táblagéphez készült billentyűzet, minden további probléma nélkül működik.
Gondolom a problémát az okozhatja, hogy nincs megfelelő feszültség, ezért arra gondoltam, hogy a pwr-be is adok neki tápot. Viszont nem tudom ilyenkor mi történik, ha kap ezen az otg hub-on is áramot és a pwr-en is? Nem fogok kárt okozni vele? Vagy mi lenne a jó megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, 16gb ddr4 ,Corsair Hydro H45
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- MSI PRO B660M-A DDR4 Alaplap + Intel Core i7-12700
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann