Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
AcCEsS #28574 üzenetére
Én tegnap üzemeltem be az Aliexpressről összerendelt cuccokkal a ledszalagot. A fentebb említett tutorial alapján csináltam mindent, néhány kivétellel: 60 db ledet vezérelek a TV USB kimenetéről vett feszültséggel, valamint a ledszalag végét nem kötöttem be erre a tápra, csak az elejét, de ugyanúgy működik, mint ahogy a leírásban lenne. Annyi szívás volt még, hogy a szalag vágás miatt a rendes L csatlakozók nem passzoltak a szalag méretéhez, ezért forrasztanom kellett, ez kicsit megdobta a szerelési időt. A ledszalag vezérlése a kéket a zölddel felcseréli, ezért nem RGB hanem RBG eszközként kellett beállítanom a programban, de erre is kitért a leírás, más eltérés meg nem volt. Nagyon jó handmade cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest