Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
azbest #26225 üzenetére
Mint már korábban írtam...letölteni,netezni használom...a régi muzeális gépem akartam lecserélni...
A régi p4es gép kiváltására az orange pi tökéletesen megfelelt...youtube-ozni oksotv-n szoktam,meg filmet nézni is...másra nekem nem kell, ski mediaboxot akar építeni,annak ezt én sem ajánlanám
de olcsóbb ha megveszi egyben 20ezerért a médiában vagy az edigitalnál mint hogy egy ilyen boardból áll neki összerakni, közel drágábbra jön ki majdnem...persze aki barkács szellemű,vagy ismerkedni akar ezzel a technológiával,meg van anyagi forrása rá,az hajrá
amit cigamnak írtál az anno lehet érvényben volt...mára már nem annyira...anno mikor bejött az orange pi, lehet olyan volt ahogy mondjátok, én nem csak papírra alapozok, hanem személyes tapasztalatokra is, de megfogadom, be fogok szerezni ezy raspi3b-t...ha már ennyire próbáltok győzködni hogy a naripc szar...kíváncsi leszek a málnára
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- HP EliteDesk 800 G2 SFF i5-6500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD HD530
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest