Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-dino--
csendes tag
Sziasztok, nemreg vettem egy RPi3 ketyeret, baromira nem vagom a linuxot, azon csodalkozom, hogy egyatalan idaig eljutottam, szoval segitseg kellene, jo szajbaragosan, ha lehet.
Kiiprobaltam egy ilyen tripla boot cuccot, mert erre szeretnem hasznalni a PI t
https://youtu.be/mGpk1mZOvcY
Szeretnek egy rendszert, medialejatszot, meg retropi bootot.
Tudatlan paraszt modon ossze is raktam majdnem elsore, de ahogy irtam kurvara nem vagom a linuxot, igy nem ertek par dolgot, pl raspbiant ha inditom rendszer alatt bedugok egy usb pendriveot, elinditok egy a rendszerben levo filekezelot, hogy a pendriveot renccer alatt kinyissam, latszolag fel is mountolja, mert latom az eszkozok kozott, de ha rakattentok megnyitas helyett a kovetkezo hibauzit kapom.http://kepkezelo.com/images/54hkoho7a2lyj2hg8vi8.jpg
es nem tudom megnyitni a tartalmat..
Oooo, az az erdekes, hogy ha atbootolok erre a kodi medialejatszora, ezen a particion van filekezelo, valami NC szeru, es itt, siman tudom nyitni a pendriveot es tudok turkalni rajta, filmetlejatszani, zenethallgatni stb, szal nem kapok semmi ilyen hibauzit...de mondok jobbat a retropi alatt is van filekezelo, ott is megy minden ugy ahogy kene, csak a franya Raspbian alatt nem, ugy ahogy irtam. Mi lehet a gaz?Ize, le tudna valaki irni szajbaragosan, hogy egy falusi taho is megertse?
Gondolom nektek egyszeru lehet a megoldas.
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann