Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
envagyok #22440 üzenetére
Köszi a tippet, nekem bőven elég amit a beépített tud. Általában SD(DVD) minőségben töltöm rá ami érdekel. Egyrészt nem futja Bluray lemezekre, másrészt HDready TV-re felesleges magasabb felbontás.
Jó persze észrevenni a difi-t, de nem akkora (minőség)ugrás mint amennyivel több helyet foglal, +nekem nem a felbontástól lesz jó egy film. Pont a napokban gondolkodtam el rajt, mikor bekerült a MyPrime kínálatába a Ponyvaregény, hogy több mint 20 éves film. Mikor első alkalommal láttam a moziba, még elképzelhetetlen volt, hogy csak egy gombnyomás a távirányítón, és már játssza is a kedvenc filmem/sorozatsom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest