- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
Depression #9156 üzenetére
Én meg a gépet
-
Swinegod
őstag
válasz
Depression #9116 üzenetére
Aki nem bírja a kritikát, ne használja az internetet. Szeretném megtudni, ha te lelősz engem, mikor én csak kiemeltem, hogy fosul játszottál, akkor melyikünk a toxic? Tudatosan kibaszni magaddal, velem és a másik hárommal csak azért mert ahhoz méltóan szóltam hozzád ahogy játszottál szerintem határozottan rákosabb viselkedés, mint másokat sértegetni
Ennek ellenére én nem tartom magam toxicnak. Ha nem vagy egy segg velem, akkor én sem leszek veled. Ezek a srácok kompletten ignoráltak mindent amit mondtam, én köszöntem ők nem, voicechat halott, csak simán játszottak, szarul. Az a legjobb, hogy miután triggert kaptak és TKztak, rögtön nyertünk kettőt. Ez is tökéletesen az én szempontomat bizonyítja
Nem, az nem én vagyok. A szerencse egy faktor, ez tény. Én is éltem már túl 26 fejest egy Alibi tárból, makkoltam be 2-3 killeket. Nem is idegesít annyira ez manapság
A Siegeben pld nem a hitreg hanem a kliensek közti szinkronizáció a szar. Haltam már meg abban, hogy az ablakban volt egy halott Blitz shieldje, meg is fogta a golyókat, ellenben az ellenségnek az nem volt ott, és így se nem láttam, se nem tudtam volna visszalőni ráMikor még Overwatchoztam, Season 3-ban, az Euban én voltam a 60. legjobb Zarya a global leaderboard szerint, pedig életem első rendes kompetitív multi játéka volt, pedig akkor még bőven sokkal nagyobb segg voltam. Lehet azért voltam akkor Diamond most pedig Gold és Plat között ingázok
Mai napig a kedvencem az RTS műfaj, sokszor StarCraftozok, és nem vagyok jó benne. Elfogadtam, ha sokat játszanék akkor sem, mert annyi dologra figyelni mint egy rendes stratégiában kell, nem tudok, a micromanagement nem at erősségem
-
ssgk
aktív tag
válasz
Depression #9108 üzenetére
plat elhiszi hogy ash main és rush közbe kapja a fejest xD
Rankrendszer egy szar, vannak nagyon jó goldog és vannak nagyon trash platok, meg kb (most gold1-plat3 között ugrálok) minden 3. körbe egy dia boost van velünk vagy ellenünk, ugyanis eddig ban járt ha rajta kapták a booston most már nem -.- így miért ne hozzuk a full dia/plat team et copper másodlagosokkal hogy felső gold szinten játszhassanak és legyen az accounton 5000+ eló'. És ezzel jól elcseszni mások rankedjét. -
Swinegod
őstag
válasz
Depression #9106 üzenetére
Soha nem hibáztattam egy kezdőt azért mert bénák. Nekem vagy 50 szintig 0.4 körül volt a KDm. A fos matchmakinget hibáztatom amiért engem kezdőkkel rak össze. Illetve nem is kezdőkkel, hanem lobotomizáltakkal. Legalábbis mikor 4 csapattársam között drónozok és úgy lőnek hátba, hogy 3an nézték az ajtót, akkor nagyon úgy érzem
Na nemmintha az olyan zseniális lenne, hogy Parabellumban még ilyen középszarul játszottam de eljutottam Gold 2-be és azóta nem kicsit lettem jobb és azóta minden szezonban 1-el kisebb rangba jutottam csak. Grim Skyban Gold 3, Wind Bastionben Gold 4, most pedig Silver 1. Még mindig nemkicsit flusztrál, hogy silveres vagyok
-
Swinegod
őstag
válasz
Depression #9102 üzenetére
Késő, a játékokban a magyarokat utáltam meg elsőként és legjobban
-
ssgk
aktív tag
válasz
Depression #9089 üzenetére
Nem lineárisan nő az xp/lvl
50 szint egy hét alatt össze szedhető, lvl 500 meg kb 5000ó+
és max 5k pont jár, hiába van 6-9e pontod a kör végén.Utóbbi 2-3 hétbe fos 8 8 83 sens 400dpi 0.2multyplier t haszáltam egyszerüen nem tudom megszokni hogy ennyire érzékeny az acog, egyedül mira/buck akiknek előnyére van, Most tavaszi szünetbe megy vissza a jól bevállt 11 11 65
Mostani season-ben nem lesz meg a plat2
, majd nyáron, addigra VÉGRE kedves Telecom kiépíti az optikai hálózatot mehet a team keresése és irány a dia
solo agyhalál meg pá
pl.: legutóbb kikaptam egy marék arabot le hp tak mindenkit 5-10 hp ra a team ből, ha megölöm megy a ban ha nem lost, ha kilépsz kapod a bant -.-
Hiába raknak be majd tk ellen védelmet ha lesebezi le fog tudni a redardáltja.. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Depression #9089 üzenetére
700 óra PvP + 32 óra PvE(+az egy hónapos kihagyás a statoknál, inkább 800 óra körül lehetek összesen) után értem el a 195-ös szintet, később már nagyon lelassul a szintlépés.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Depression #9072 üzenetére
jah hát az már nem is mondtam h igen olyanokba h általában mi állunk vesztésre..... meg h megint szupi a meccmaking is.
pedig amúgy már jó ideje nem volt bajom ezekkel...
-
Swinegod
őstag
válasz
Depression #9053 üzenetére
Olyan gyorsan tiplizett, fel se fogtam milyen játékot játszok, de az biztos ez enemy premadet észre nem vettem. Mondjuk jó nagy degenerált is az aki csak mert az enemy premade instant leavel. Én direkt szerintem egyszer leaveltem mióta Siegezek és ott is valami 15-ös lose streak után, mert elegem volt
A legutolsó ilyen drón lövős challengenél olyan 10 meccsbe telt megölnöm 10-et. Miután kész lett, 2 meccs alatt szerintme ilyen 40-et lőttem el
(#9052) Semin: Jó eséllyel inkább a 144Hz, lucky bastard
-
Depression
veterán
válasz
Depression #9025 üzenetére
A rivatuner volt a hibás. Nem szerették egymást.
-
Caboose
tag
válasz
Depression #9025 üzenetére
Uplay - settingsben be van pipálva az "Enable in-game overlay"?
-
Watto1991
senior tag
válasz
Depression #9015 üzenetére
Mindenki játszhat az új mapokon.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Depression #9006 üzenetére
Ha nincs meg minden karakter akkor opcionális, de én szerintem akkor is a skinre gyűjtenék mert azokat csak 1x lehet (legtöbb esetben) feloldani egy életben az op meg megmarad nem lesz kivéve a játékból, emellett meg elég ha 2-2 op tudsz JÓL használni, rosszabb ha 10-10 et tudsz kicsit. (persze ha elviszik előled az rip).
Ezt azért mondom mert amikor starter el mentem (parabellum alatt) volt egy római univerzális skin ami montagne shield jére is ráment és nagyon menő volt. Úgy voltam veszek inkább egy op majd ha összejön megveszem úgy is csak egy skin meg akkor nem is érdekelt annyira a játék. Na most a fejemet verem hogy lehettem ekkora brom és nem vettem meg a skint. az op már 20x összejött azóta
Hogy rákeresni itt ? nem nagyon itt fent vannak a seasonalis skinek, az ilyen lunar kínai meg stb azok nem tudom hol vannak fel google be biztos találsz.
(mondjuk aki megveszi a season passt annak nekiadnám ubi helyébe ezeket, ...) -
válasz
Depression #9006 üzenetére
A skin az csak "ruha" a fegyveren
-
Kvg
senior tag
válasz
Depression #8979 üzenetére
Jól tetted, egyhamar nem fogod megunni. Nekem 1000+ óra van benne már. Útóbbi 10 évben ez a legjobb game. Öszes Battlefield ben összesen nincs ennyi órám. BF5 öt meg rögtön szkipeltem..
-
Madwe
nagyúr
válasz
Depression #8970 üzenetére
Startert semmiképp ne vedd meg
ismerős helyzet, jelenlegi munkahelyem elött én is agyaltam fél-1 év szünetben, de végül inkább váltottam melóhelyet s adta, az újnak esélyt s jól tettem, life/work balansz a helyére kerültazért fél év szabit elbírtam volna, de arra mindig van lehetőség + sabbatical is opció jelenlegi helyemen 2 év munkaidő után, szóval van még esélyem nekem is egy kis nyugira
-
travix
aktív tag
válasz
Depression #8970 üzenetére
Egy pár hétig eltart míg megtanulod az alapokat, de streamekből sokat lehet tanulni + van már kezdő mód ahol szintén kezdők ellen játszol.
NEWS
The next season of Rainbow Six Siege will add two new operators: one Danish, one from the United States Secret Service. We don't know much about them yet but a new leak, from a seemingly reputable source, might have revealed some of their abilities.
According to the leak, first posted on Resetera, the Danish attacker will be "invisible to cameras" and will have a "sort of silent step similar to Cav"—a reference to Caveira's ability to make her movements near-silent for a period of time. The US defender, meanwhile, will have a "special eyesight that bypasses flashes and smokes".
Nothing has been confirmed, but the information comes from Resetera user Kormora, who last year correctly predicted the names and gadgets of the two Australian operators added to the game this week—Mozzie and Gridlock—based on conversation with an "industry friend". She doesn't say where she got the intel this time around.
The description of the Danish operator certainly fits with hints from Ubisoft: in a tease last month, the developer revealed the attacker would be an "expert in covert reconnaissance and stealth tactics".
-
Watto1991
senior tag
válasz
Depression #8968 üzenetére
Én is a legutóbbi ingyenes hétvégén kezdtem (kb. 1 hónappal ezelőtt), élvezem nagyon. Pályaismeretem nem nagyon van még, de mivel relatív jól lövök így valamiennyire tudom kompenzálni. Csomagban úgy tudom a Starter edition-ön kívül bármelyik jó lehet, én a Deluxe-ot vettem meg, a mostani 16 eurós ár nagyon jó érte. Amit az elején kapsz valutát a játékban (renown), jó sok alap operátort (year 1) meg lehet venni. Plusz megcsinálgatod a tréning pályákat meg a gép elleni terrorista vadászatokat, szépen ki lehet farmolni a pénzt.
-
Kvg
senior tag
válasz
Van opció hogy csak 50es szint állattal tudsz játszani, illetve nem be ellened 188 as szintüt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mi 2 haverral most kezdtük 2 hete és élvezzük. Persze kicsit nehéz beletanulni olyank mellett akik 2-3 éve ezzel kelnek de nem vészes annyira, fegyverek operátorok már mind megvannak mi merre, a pályák más tészta. Sok van nagyon és elég összetettek, ami tök jó, de nehéz mind megtanulni. Ebben a szezonban behozták a kezdő opciót amikr 4 mapot ad mindig, azokat így könnyű megtanulni, illetvevan pár amit hamar meg lehet, de vannak olyanok, ahol még most se nagyon vágommi merre, de idővel javul ez
haverék az alap csomagot vették én azt amiben benne van mind a 4 season pass - nekik kb a kezdő operátoro vannak meg, nekem már az összes megvan + már skinekre tudk gyűjteni. Ők is tervezik megvenni a dlcket. Mert azért a nékül jó drágák az operátorok
persze nem lóverseny. De azért jobb ha nincs korlátozva az ember
ha vannak ha erok nagyon szórakoztató, de én pl nélkülük imkább mással tolm, de ez nyilván egyénfüggő...
ugyanakkor manapság bárki találhat bármilyen melót, ha nem drekt pihenéssel kockulással akarsz kis időt tölteni, sztem inkébb munkakereséssel továbbképzéssel töltsd az idődet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest