- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xyvalaki
aktív tag
Szerencsém van. Olyanokkal játszom akik kezdőként nem lecsesznek, hanem elmondják mi volt a hiba. És ha esetleg 4-4 állásnal lehozom az utolsó meccset 1v3-ban akkor az csak hab a tortán. Még akkor sem toltak le, amikor reflexből fejbe lőttem a társamat.
Aki meg folyamatosan otaná a kezdőket, azt gyorsan kirakják. Ja, és customban egy csomó mindent megmutatnak.
-
-
Swinegod
őstag
Ezek a hibák a Ubi kilensben vannak? Nem. AKkor Divisonben? Nem. Siegeben? Igen. Akkor ez bizony a Siege topik része
(#8543) CJ4567: A Steam szerint 775 óra, és legalább 20x dobott már ki rankedről emiatt. Műholdas netem van, ami wifin jön a laptopomra és valahogy minden más tökéletes mikor a Siege kidob. Tegyük fel, hogy ez nem egy komplett baromság. Ha megvan a lehetőséged visszajoinolni instant miután kibasz, mi értelme van a kidobásnak úgy egyáltalán? Hm? Semmi, csak flusztráló, esetleg hazudhatja azt Match pointon, hogy szar volt a pinged és elthrowolhat neked egy meccset
-
-
Rony949
őstag
Screen tearing-ről még nem hallottál? Vsync bekapcsolásakor a játék automatikusan belockolja az FPS-t a monitorod frekvenciájára. Ha régi, katódcsöves monitorod van, akkor általában 75 Hz=75 fps. Ha mai szélesvásznú monitorod van, akkor meg 60 Hz=60 fps(vannak persze 144 Hz-es monitorok is). Tehát e fölé nem engedi az fps-t és így nem esik szét a kép.
Viszont ha a vsync-et kikapcsolod, ezzel unlockolod az fps-t és a gépedtől függően több frame-ed lesz. Tehát van egy 60 Hz-es monitorod, de 100 fps-el Siege-ezel. A monitor ezt a framerate-et már nem bírja kezelni és létrejön a screen tearing (kép szétesés).
Single player játékokhoz én is használok vsync-et, egyrészt ott egyáltalán nem számít az input lag, másrészt így kevésbé terheli a videókártyát.
Multinál viszont kénytelen vagy kikapcsolni ha a lehető legjobb irányítást akarod.De itt egy kép a screen tearing-ről ha még így se tiszta miről van szó:
-
Zedz
addikt
Szia!
Nem késő, csak technikailag nem állunk most a helyzet magaslatán, ez a jövőben reméljük hamarosan megváltozik.
Páran el szokták követni azt a hibát, hogy kezdőként azonnal farmolnak a DLC-s operátorokra, mert hogy milyen menő vagy mert az ellenfél milyen ügyes volt vele, de ezt személy szerint nem ajánlanám. Ahogyan már többször írtam, szerintem még mindig az alap operátorok a legjobbak, nem tudnak semmivel sem többet / jobbat az újak, egyszerűen csak drágák és néhány szituációban jól jönnek.
Tehát amit javaslok: először az összes alap operátor legyen meg, plusz farmolás közben majd jön a pálya ismeret és a tapasztalat. Ezek birtokában pedig majd el tudod dönteni, hogyha kiadsz 25 ezer pontot egy opért, akkor neked melyik lesz a legjobb. Az alapok közül meg szerintem bármelyikkel kezdhetsz, nekem amelyik szimpatikus volt anno az a Rook (erős az mp5, nem csinál sok mindent csak leteszi a táskát, nagy armorja van), illetve támadóknál a Thermite tetszett. Aztán szépen sorban jött a többi...
(#4677) k-adi: no offense, de mint topikgazda azért több segítség is kifért volna a hozzászólásba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest