- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem (és az én véleményem nem döntő mert nem játszom valami jól ezzel a játékkal) a probléma inkább a csaj, Finka. Mert oké, hogy akartak egy buffer operátort, de nézzük mit tud:
+20hp
+recoil controll
+movement speed
-flash effect
+++ feléleszti a fekvő csapattársakatEzek nem tűnnek annyira soknak, de 2x20mp-ig szerintem ez sok. Ráadásul a csapat összes tagjára hat.
Ha megnézzük az eddigi operátorokat akkor Doc és Rook a buffer. De mindegyik csak egy dolgot ad. Sőt a legtöbb operátor képessége kimerül egy dologban.
Szerintem ez sok, ezeket el lehetett volna lőni 2-3 operátorra, ha mindegyik csak egy képességet kap ebből meg.
Invitational:
Na akkor holnap EG vs. PENTA döntő.
-
DiamondBack
senior tag
Természetesen első napos vétel volt. Megérdemli, egy éve minden nap ellát szórakozással. Amíg látom hogy foglalkoznak vele, fejlesztik addig mindig megveszem. Ez a szezonbérlet szerintem értéket nem ad hozzá a játékhoz szerintem inkább csak támogatásnak minősül (tekintsünk el a damascus skintől, meg a meteorit charmtól, az meg hogy egy héttel előbb megvannak az op-ok abból általában az van hogy spawnkor leteamkilleznek és hurrá
).
-
CJ4567
nagyúr
Én kihagytam egyelőre az új operátorokat, unlockoltam egy Caveirát. Majd kiderül, megérte-e.
Túl sok attackerem volt, Vigil meg szerintem se a legjobb. A shotgunja viszont nagyon durva, ha tudsz célozni, a képessége egyelőre meg elmegy kategória. Lehet hasznos, de unalmas karakter véleményem szerint.#5715: Végre lehet látni, hova lősz a Deagle-lel.
Végre lehet normálisan csak pisztolyos strat roulettet játszani. -
Rony949
őstag
Én nagyon useless-nek érzem úgy, hogy a drónok érzékelik a közelében. Azt a vigil hatást ki kéne venni a támadó drónok HUD-járól és szerintem tökéletes lenne. A lépteit, mocorgásait ugyanúgy lehet hallani, de a drón számára TELJESEN láthatatlan. Így lenne a fasza, jelenlegi állapotban én tuti nem fogom használni.
Más téma: Mentem egy izgalmas meccset, de persze az egyik társam lelépett az utolsó körben és így buktuk az egészet. Pedig viszonylag még oda is tettem magam, 2 carry (Uplay) társam is volt és így se tudtuk lehozni sajnos.
-
Rony949
őstag
Ha a valóságban is láthatatlan lenne, az az 5-10 másodperc baromi op lenne. Már az alap gondolat rohadt op, de ha mégis meglépnék, akkor én 1-2 másodperces láthatatlanságot tudnék elképzelni.
De én semmilyen mértékben nem támogatnám az ötletet. Az a jó hogy jelenleg még minden operátort lehet látni fizikailag és ez maradjon is így. Ez a drónos láthatatlanság tetszik, csupán át kell egy kicsit alakítani, mert jelenleg haszontalan és nagyon sok ember így gondolja, szóval valószínűleg csinálni fognak vele valamit.
-
tixem
addikt
"Az meg, hogy a csajtesók egymás stunja kevésbé hat... hát nonszensz"
Echo drónját sem érinti mert "because the two often collaborate on tech stuff for team rainbow"
Az életrajzokba belenézve (ki kivel dugott már) lassan a barátok közt is elbújhat. Várom a játék brazil szappanopera spinoffját.
-
k-adi
nagyúr
Jólvan ahogy látom ez a siege se lesz már a régi
egyfelől érdekesek az új operátorok, végre tényleg valami új.. viszont talán túl új is.
Vigil: Nem értem minek kell jelezni a fehér-csíkokkal hogy a közelben van az operátor. Pont az lenne a lényege, hogy amikor benyomja a képességét akkor eltűnik, de így akkor is tudod, hogy a közelben van ha nem is látod. Kíváncsi vagyok, hogy falon keresztül is érzékelhető lesz-e ez a fehér-csík dolog, akkor végképp értelmetlen lesz a képessége. Bár lehet, hogy cserébe kap egy erős smg-t mondjuk
Zofia meg egy ash v2.0, sőt. Leszeded és felkel 1hp-val? lol
(vajon van-e olyan keménycsaj, hogy Frost csapdájából is felkel?)
A hacker csaj meg Dokkaebi vagy mi a neve.. hát ott végleg elgurult a gyógyszer
és persze totál op...
Eddig ha meghalt valaki akkor annyi volt, de most már utólag is be lehet szopni... Cav-nak legalább élve kellett kifaggatni őket, ott volt kihívás, de itt valaki megöl valakit, majd ez odamegy és széthackkeli a védőket? wtf??Én értem, hogy kell valami Valky counter, de.... na..
A telefoncsörgés az ötletes de hogy ebből mennyi WH gyanús kill lesz, azt már most garantálom(alig várom már a sok YT videót erről)
Az meg, hogy a csajtesók egymás stunja kevésbé hat... hát nonszensz. Ennyi erővel akkor a britekre a smoke és még sorolhatnám...
-
holozis_HUN
addikt
Nekem sokat csökkent az fps-em a játékban... Eddig full hd, vsync, ninden max, kivéve SSAO és temporal filtering volt.
Most temporal filteringgel tiszta homályos a játék... Eddig olxan volt, mintha FXAA lett volna rajta, amikor temporal filteringgel nyomtam, szebb volt, mintha offra lenne állítva... Stabil 60fps volt.
Most lejjebb kellett vennem mindent, hogy fxaa-val ne laggoljon és így is ugrál 60 fps alá... Kérem a régi temporal filteringet... Sokkal jobb volt előtte... És a vramot is jobban eszi a játék
-
-
"Mert vannak olyanok akik nem hardcore playerek és szeretnék élvezni a látványt ha már van hozzá elég erős gépük."
Pontosan, szerintem aki elmúlt már 16 éves az nem hokizik az online játékai statjaira (legalább is remélem). Legyen szép a látvány, szórakoztasson a játék, aztán kész.
Más: nem tudom ki hogy van vele, de a frissítés óta akire rálövök, az meghal. Szóval (szerintem) jó lett amit csináltak, legalábbis az operésön helsz-hez képest (szerintem) sokkal jobb a helyzet.
-
CJ4567
nagyúr
Nekem tetszenek a változások, viszont kár hogy az Ubi kivette a Temporal Filteringet, most egy élesítés filter jön, config fájlból állítható, kezdetleges megoldás. (Resolution scale jön majd a játékba, azért vették ki.
)
TTS után néha halál az alapjáték hitregje, világítása, szó szerint.
-
L_YKing
addikt
Smurf accom egyebkent plat3, szoval nem mindig hentelek. De joval gyengebb ellenfeleket kapok, mint eddig.
Casualt sokkal jobban tryhardoljak a playerek, mint a rankedet. Diak mennek 4-en abbol 3 dronozik. Persze, hogy megyek funolni kisaccal rankedet ha mar casuban nem tudok.
-
Karesz0995
tag
Igen, aztán 1 perc múlva már más használja a neved.
És mi van akkor ha a silveres haverjaiddal játszol diamondként, az is csalás? Bannoljuk is ki az embert, mert elrontja a másik csapatban lévő silveresek játékát? Néha be fog dobni nálad sokkal jobbakat ellenfélként, ezt el kell fogadni. Én is nagyon örülök amikor diamondokat dobál be ellenfélnek plat1-es szinten, de ez van.
-
DiamondBack
senior tag
A védőknek szvsz most a season elején nehezebb dolguk lesz. Bandit és Jager nem fog olyan magabiztosan spawnkillezni mint eddig, a további acogos védő opok pedig más játékstílushoz szokást követelnek annak aki esetleg vált Bandit/Jager mainról. Az új védőket még nem ismerjük, ki kell hogy forrjon a játék velük, tuti mindenki őket hozza majd de mi lesz beáldozva értük? Első időszakban Mira is mekkora szám volt aztán volt hogy a black mirror több gondot okozott mint hasznot, rankedra mi már nagyon nem is vittük. A két új védő op mellett is úgy érződik hogy a védők pici nerfet kaptak volna miközben a támadók picit buffot, de ez is csak szvsz. De végül is ez fogja fenntartani ezt a játékot, pár apró változtatás és máris alapjaiban változik az egész menet. Jó lesz ez, az biztos hogy az operésönhelt-től izgalmasabb season lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Fotó állvány eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest