- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi133
aktív tag
Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.
Szerintem jól benézték, mert ahogy én olvasgatok fórumokat, igenis lenne rá kereslet.
Az meg elég dúrva, hogy egész európába nem hoznak, mert ha csak Magyar honban nem lenne azt talán még megértem. -
liszi
csendes tag
lehet hogy nem sok de 45-50fok akor is ha nem csinál semit a gép. Amit montál hütöt annak csak 1000-perc fordulat száma egy enél job házventilátor nem tutsz?Lehet hogy az a baj hogy a bene lévö alkatrészek ugy vanak hogy venti alat vanak nem rögtön szembölfujja hanem allata van. A gépen nincs sszelözö nyilás ami van kicsi, egy vventilátor van ami a tápe egy a procié meg a ház ventije. ugyhogy nem a legjobb a szelözése hütése.De a raidmax ninjának jobb a szellözése nem?A réginek meg az ujj nak.
-
GrassM@N
csendes tag
-
theartofdota
tag
az új
[link] ...nemtudom pont a külseje nem tetszik. inkább valami kockásabb alakú, teljesen konzervativ házat képzelnék el magamnak. viszont nagyon jol szerelhető és jól szellőzik, port eléggé vonzza mint már említve volt és az oldalán lévő venti oylan hangos mint egy porszívó
-
LucifeI2
őstag
Rájöttem már én is a trükkre, hogy hogyan lehet gyorsabban leszedni a ház oldalát. ^^
Nekem pl. amikor bele akartam rakni a CD olvasót és néztem, hogy hogyan is lehet akkor ezt csavar nélkül berakni, akkor leesett az a bigyó
Nem annyira gagyi, de azért nem is a legjobb a belseje.
Azért így is nagyon szép ház.
Ezt a porvédős dolgot megnézem majd mindjárt.
-
LucifeI2
őstag
Nekem pont, hogy a régebbi fajta jobban tetszik, de azt hittem olyat már nem lehet kapni. Megpróbálom akkor Coolcompnál. Computermodnál azt mondták, hogy majd csak októberbe lesz nekik Ninja.
szerk.: Coolcompnál sehol sem találok Ninjat.
14adam: Arról az oldalról nem szívesen rendelek. Tiszta reklám az egész, és nálam az egész oldalt hibásan hozta be, nem valami bizalomgerjesztő.
-
törölt tag
Hát nem nagyon
Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában.
-
Konfigos
őstag
Köszi átgondolom
Végülis azt a párezer különbséget megéri ha valóban jobb.Most gépcsere is lesz tehát mégjobban fog kellene egy jobb ház mert nem szivesen raknék egy phenomot+8800gt-t vagy radeon 3870-et egy 5000ftos házba
Még utánanézegetek de igy elsőre bejön amit ajánlottál
-
Sátán44
addikt
Na itt virít összerakottan az asztalomon a ház.Valóban én is pozítvat tudok róla mondani.Egyetlen egy hátránya van,iszonyatosan vonza a port és nem árt egy puha zsebkendő sem,amivel az újlenyomataidat eltünteted. Még egy dolog: Nekem CM Hyper 212-es hűtőm van és akkora,hogy a ház oldalsó venillátorába beleér.Le kell szerelni a ventit.Valóban könnyen szerelhető és jó szellőzéssel rendelkezik.
-
MarioAna
senior tag
De már megvan. PCX-ről rendeltem az alábbi cuccokkal együtt:
-AsRock 4Core1600 Twins P35
-Corsair XMS2 DDR2 800MHz CL4 2*1GB Dual Channel
-FSP GreenPower 400W- ami helyett egy 400PNF-et küldtek( a szemetek)
-és az ARES házam. (viszont érdekes ez is, mert a dobozán is a 12-es példány van rajta
)
Megrendeltem xy hét kedden, csütörtökön jeleztek, hogy nincs ház, ha akarom akkor 16k-ba küldenek egy Ninja-t, mondom akkor várok, köv. hét szerdán jeleztek, hogy van ARES, péntekre már nálam volt.
Csak még nem tudom beüzemelni, mert nincs CPU, meg VGA. A régi gépet meg most azért nem belezem ki, hogy megnézzem, milyen hangos a venti(a táp ventijétől is félek még, hiába 12-es)
-
Croatush
tag
Nem tudom hogy el kéne e férnie de így nem fért. De most látom h a használati utasítás is írja a vga berakás résznél hogy azt hogyan kell leszedni szal ez a probléma nem is egyedi, megvan a megoldás. Csak egy darab dróttal visszatehetem úgy h nincs ott a műanyag és akkor teljesértékű - amúgy sem elhanyagolható - kinézet
-
Croatush
tag
Nem akarok én passzívot, Nvidiával beszéld meg
De rájöttem hogy le lehet szedni róla azt a műanyagot (a ventivel meg a vasdarabbal együtt, de így is jól szellőzik az meg jó lesz hajszárítónak). Így most már befér. Am. veszek majd két ventit és rádobom a hűtőbordára hopp aktív hűtés
-
Lenist
tag
Ennek örülök amit irtál mert nagyon tetszik ez a ház.
De egy másik forumon azt irták gatyi a raidmax...De szerintem nem annyira olcso háziko hogy gagyi lenne..
2 kérdés:
1: Coolink 450 w táp elég neki?
2: Gigabyte Ga-P35C-DS3 passzoni fog bele?
Mert akkor megyek és megrendelem -
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!
-
Shadows
senior tag
nem tom láttad-e az elején a 12-es ventit +a meleg fent a hideg lent alapon most röpke 58 fokos a szobában biztos van 25 fok pici fiam miatt ugyhogy szerintem nem is lenne jobb. 1 live van alatta amiről szívja a meleget csak azt nem tom milyet mert a hangkarii nem melegszik
ja meg kb 12 órája megy volt 3 óra carbon is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged